Namaz Rehberi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,727 TOPLAM İNDİRME

Namaz Rehberi, namaz kılmayı öğrenmek ve namaz hakkında detaylı bilgilere ulaşmak isteyen kişilerin kullanabileceği yararlı ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.

Namaz Rehberi, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın resmi Android uygulamasıdır. Uygulamayı Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirererek yararlanabilirsiniz.

Hanefi ve Şafii mezhebine göre namaz ile ilgili tüm temel bilgilere ulaşabileceğiniz uygulama sayesinde namaz hakkında öğrenmek istediğiniz herşeyi öğrenebilirsiniz. Özellikle namaz kılmayı yeni öğrenecek olan kişiler için oldukça yararlı bilgiler barındıran uygulama mutlaka indirmenizi tavsiye ederim.

Tüm namaz terimlerine ulaşabileceğiniz uygulama içerisinde yer alan ''sıkça sorulan sorular'' bölümünde ise diğer kullanıcılarında merak ettiği bir çok bilgiye erişebilirsiniz.

Uygulama ile ulaşabilecekleriniz:

  • Abdest, Teyemmüm, Gusül ve Mesh bilgileri
  • Ayet-i Kerimeler ve Hadis-i şerifler
  • Namaz Rehberi
  • Ezan ve Kamet
  • Resimli 5 Vakit Namazın Kılınışı
  • Namaz Duaları
  • Namaz Terimleri

Namaz ile ilgili merak ettiğiniz yada öğrenmek istediğiniz herşeyi bulabileceğiniz resmi uygulamayı Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirerek rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Barış YANIK

Namaz Rehberi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
1,120 TOPLAM İNDİRME
138 MB DOSYA BOYUTU

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayınlanan Namaz Rehberi uygulaması sayesinde namaza dair aklınızdaki sorulara cevap bulabilirsiniz.

Namaz Rehberi Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından sunulan ve ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir uygulamadır. Bu faydalı uygulamayı kullanarak Hanefi ve Şafii Mezhebinin usüllerine göre namaz kılma bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Namazla ilgili temel konuları, ezan, namaz terimleri, 5 vakit namazın kılınışı, ayetler ve daha fazlasına ulaşmak bu uygulama ile çok kolay. Namazın usülüne kılınması çok önemlidir ve ne yazık ki internette bu konuyla ilgili pek çok yanlış bilgi verilmekte. Bu sebeple namaz kılmak isteyenler bu ibadeti gereğince yerine getirememekte. Fakat Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayınlanan bu resmi uygulama ile tüm gerekenleri olması gerektiği gibi yerine getirebilirsiniz.

Şık görünen bir arayüzle sunulan uygulamada İslam alemi tarafından beğenileceğine inandığım motifler ve görseller kullanılmış. Resimli anlatımlarla daha da bilgilendirici hale getirilmiş olması, uygulamanın en büyük avantajlarından bir tanesi. "Sabah Namazı nasıl kılınır?", "Abdest nasıl alınır?", "Ezan ne anlama gelir?", "Rükuda okunacak dua nedir?" gibi sorulara cevap olan Namaz Rehberi, bu kutsal ibadeti layıkıyla yerine getirmek isteyen herkesin yanında bulunmalı.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Namaz Hocası

    Namaz Hocası, İslamiyet'in temel unsurları ve bilgilerini içeren işlevsel bir mobil uygulamadır.
  • Namaz Kılma

    Namaz Kılma, Android cihazlarımız üzerinden resimli ve anlatımlı olarak namaz kılma'yı öğrenebleceğimiz güzel bir uygulamadır.
  • Namaz Vakitleri APK

    Namaz Vakitleri uygulamasıyla namaz vakitlerini takip edebilir ve uyarı bildirimleri alabilirsiniz.
  • Namaz Vakitleri Pro

    Namaz Vakitleri Pro uygulaması ile namaz vakitlerini kolayca takip edebilirsiniz.
  • Namaz Vakti

    Namaz Vakti android uygulaması ile namaz vakitlerini takip edebilir, kıble yönünü bulabilir ve yakındaki camileri görebilirsiniz.
  • Kıble Pusulası Namaz Vakitleri

    Kıble Pusulası Namaz Vakitleri, İslam dinine mensup kişilerin kıble yönünü bulmalarını ve namaz vakitlerini takip etmelerini sağlayan bir uygulama.
  • Namaz Dersi

    Nasıl namaz kılacağınızı bilmiyorsanız bu Android uygulamasını kullanarak kolayca herşeyi öğrenebilirsiniz.
  • Namaz Vakitleri ve Kıble

    Bulunduğunuz konuma göre namaz vakitlerini ve kıble yönünü öğrenebilirsiniz.