NAUTIC Translate

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
486 TOPLAM İNDİRME

Denizcilik terimleri hakkında bilgi sahibi olmak isteyen kullanıcıları hedefleyen NAUTIC Translate'i ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

NAUTIC Translate ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir uygulama. Özellikle denizcilerin, balıkçıların ve su sporlarıyla meşgul olanların mutlaka kullanması gereken uygulamalar arasında yer alan NAUTIC Translate ile denizcilikle ilgili terimlerin farklı dillerdeki karşılığını öğrenebilirsiniz.

Uygulamada genel kelimeler, teknik, hastalıklar, bakım, tamir, yelken açma, güverte ve diğer denizcilik terimleriyle ilgili karşılıklara ulaşabilirsiniz. Almanca, Fransızca, Türkçe, İspanyolca, Yunanca, İtalyanca ve Danca dillerinde karşılıklara ulaşmak mümkün. Farklı kategorilere ayrılmış olan kelimeleri arayüzde bulması son derece kolay. Örneğin yelken açmayla ilgili terimlere ulaşmak için yelken kategorisini seçiyorsunuz.

Herhangi bir kelimenin karşılığını bulmak için kullanışlı arayüze yer alan arama kısmına istediğiniz kelimeyi yazıyorsunuz ve altta farklı ülke bayraklarıyla verilen karşılıklarına göz atabiliyorsunuz. Buna ek olarak denizcilikle ilgili hizmet veren dükkanlara da uygulamayı kullanarak ulaşmak mümkün. Bu yerlerin hepsi dünya haritası üzerinde gösteriliyor.

Genel çerçevede son derece başarılı bir çizgide ilerleyen NAUTIC Translate ile merak ettiğiniz ve anlamını öğrenmek istediğiniz denizcilik terimlerine göz atabilirsiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Google Translate

    Google Translate, Google tarafından hazırlanan popüler bir çevrimiçi çeviri uygulamasıdır.
  • Finger Translate

    Finger Translate, Android cihazlarınız üzerinde kolayca çeviri işlemleri yapmanızı sağlayan kullanışlı ve yararlı bir Android çeviri uygulamasıdır.
  • SDL Translate

    SDL Translate yabancı cümlelerin veya kelimelerin anlamlarını öğrenmenize yardımcı olan oldukça kullanışlı bir uygulama
  • Talk to Translate

    Talk to Translate, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sesli komut uygulamasıdır.
  • DeepL Translate

    30'dan fazla dili kolay ve hızlı bir şekilde çeviren DeepL Translate, kullanıcılara güvenilir bir deneyim sunuyor.
  • Hi Translate

    Telefonundaki arkadaşın senin için tüm kelimeleri çevirebilir.
  • Yakın Eğitim

    Yakın Eğitim uygulamasında hakimlik, kaymakamlık, arabuluculuk vb. sınavlara hazırlanabilirsiniz.
  • EBA (APK)

    EBA APK (Eğitim Bilişim Ağı), öğretmenler ile öğrenciler arasında iletişimi sağlamak, eğitim hayatları süresince kullanabilecekleri materyalleri sağlamak üzere kurulmuş bir portaldır.