Navigation Shortcut

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
238 TOPLAM İNDİRME
4.3 MB DOSYA BOYUTU

Navigation Shortcut uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdaki navigasyon uygulamalarına kolayca erişebiliyorsunuz.

Navigation Shortcut uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının mobil cihazlarında yaşadıkları navigasyon butonu eksikliğini gidermek için hazırlanmış ücretsiz ve oldukça minik bir uygulama. Android’in son sürümü ile birlikte Google’ın navigasyon butonunu ortadan kaldırması sebebiyle hazırlanan uygulama, bir an önce navigasyon menülerine ulaşmak isteyen kullanıcılara yardımcı olacaktır.

Uygulamayı kurduğunuzda artık ana ekranınızda kullanabileceğiniz bir navigasyon ikonu yer alacaktır ve bu ikonu Google Navigation, Sygic Navigation ya da Be on Road Navigation uygulamalarını anında açmak ve bir an önce gideceğiniz konumu bulmak için kullanabiliyorsunuz. Tabii ki hangi navigasyon uygulamasının aktif hale getirileceğine dair seçimleri yine siz yapıyorsunuz ve böylece kullanmayı en sevdiğiniz uygulama hemen gözünüzün önüne geliyor.

Pek çok kullanıcı maalesef uygulamanın bir navigasyon uygulaması olduğunu düşünüyor ve esas açılan uygulamanın adına pek de bakmıyor. Üreticisinin de belirttiği gibi, GPS, haritalar ve diğer konularda karşılaşabileceğiniz sorunlar Navigation Shortcut’tan değil, bu kısayol uygulamasını kullanarak açtığınız diğer uygulamadan kaynaklanıyor.

Uygulama her ne kadar başka herhangi bir işleve sahip olmasa da, temel olarak sağladığı kısayol işlevinin sorunsuzca çalıştığını ve her an her yerde kullanılabildiğini belirtmek gerek. En son Android sürümlerindeki navigasyon butonunun yokluğunu hissediyorsanız denemeden geçmemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Home2 Shortcut

    Home2 Shortcut, ana sayfa tuşu, arama tuşu, geri tuşu ve kamera tuşunu kullanarak hızlıca istediğiniz uygulamaları açabileceğiniz ücretsiz bir Android kısayol uygulaması
  • App Shortcut Maker

    App Shortcut Maker, Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir kısayol düzenleme uygulamasıdır.
  • Sygic MirrorLink Navigation

    Sygic MirrorLink Navigation, kapsamlı bir navigasyona ihtiyaç duyanların değerlendirmesi gereken bir uygulama.
  • Sygic: GPS Navigation

    Sygic: GPS Navigation, GPS üzerinden geniş harita desteği ile kullanılan bir yön bulma uygulamasıdır.
  • Shortcut Run

    Shortcut Run APK'ya ihtiyaç duymadan Android telefonunuza yükleyip oynayabileceğiniz bir yarış oyunu ve oldukça popüler.
  • Siine Shortcut Keyboard

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir klavye uygulamasıdır.
  • Maverick: GPS Navigation

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz navigasyon uygulamasıdır.
  • Polaris Navigation GPS

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir navigasyon uygulamasıdır.