NBA 2K17

x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,917 TOPLAM İNDİRME

NBA 2K17 bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir basketbol oyunudur

NBA 2K17 eğer basketbol sporunu seviyorsanız kaçırmamanız gereken bir basketbol oyunu.

2K Games tarafından geliştirilen NBA 2K serisi geçtiğimiz senelerde bize oldukça başarılı oyunlar sunmuştu. Hatta Electronic Arts'ın NBA Live serisi rekabet nedeniyle piyasadan çekilmiş, liderlik koltuğunu NBA 2K serisine bırakmıştı. 2K Games basketbol oyunu alanında tekel haline gelse de oyunculara NBA 2K oyunlarında tatmin edici içerikler sunmayı başarmıştı. NBA 2K17 de bu başarıyı devam ettirecek bir oyun.

NBA 2K17 aslında basit bir basketbol oyunu olarak tanımlanamaz. NBA 2K17'yi bir basketbol simülasyonu olarak tanımlamak daha doğru olacaktır; çünkü bu oyun her anlamda gerçekçiliği hedefleyen bir yapıya sahip. Oyun içerisinde NBA liginde oynayran gerçek oyunculara ve gerçek takımlara yer veriliyor. Doğal olarak LeBron James, Kobe Bryant, Stephen Curry, Kevin Durant, Carmelo Anthony gibi yıldızlar da oyunda karşımıza çıkmakta.

NBA 2K17'nin grafiksel kalitesi gerçekçi oyuncu animasyonlarıyla tamamlanıyor. Oyunculardaki yüksek detay seviyesinin haricinde motion capture tekniğiyle yakalanan hareketler, sevinçler ve oyuncu tepkileri oldukça doğal görünüyor. NBA 2K17 içerisinde birçok farklı oyun modu da yer almakta. Oyunu online olarak oynayarak diğer oyuncularla karşılaşmak oyuna daha da yüksek heyecan kazandırıyor.

Can Erdil Şentürk

NBA 2K17

x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,004 TOPLAM İNDİRME

NBA 2K17 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir basketbol oyunudur

NBA 2K17 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz en kaliteli basketbol oyunu olarak tanımlanabilecek bir mobil oyun.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bu mobil versiyon size en gerçekçi şekilde NBA maçları yapabilme imkanı veriyor. Hatırlanacağı üzere serinin bir önceki oyunu bir hayli büyük başarı kazanmıştı. NBA 2K17 bize bu yapının daha da geliştirilmiş bir versiyonunu sunuyor. NBA 2K17'de oyuncular kendi oyuncuları ile kariyer moduna katılarak bir NBA yıldızı olmak için mücadele edebilmekteler.

NBA 2K17'de kariyer modu daha da derinleştirilmiş. Artık oyuncular maç günü dışındaki günlerde de oyuncularının başarılı olabilmesi için çabalıyorlar. Ayrıca yeni istatistiksel özellikler ve ekipmanlar oyuna ekleniyor. NBA 2K17 içinde tarihi NBA yıldızlarını da yönetebilmemiz mümkün.

NBA 2K17'de oyun kontrolleri geliştirilmiş ve oyuna harici kontrol cihazı desteği getirilmiş. EuroLeague takımlarına da yer veren oyunun grafikleri mobil cihazların sınırlarını zorlayacak şekilde. Bu nedenle oyunu oynamak için güçlü bir Android cihaza ihtiyacınız var.

NBA 2K17 büyük bir dosya boyutuna sahip. 2.6 GB kurulum dosyasına sahip olan oyunu oynayabilmek için mobil cihazınızda yer açmanız gerekebilir. Oyunun fiyatı biraz yüksek olsa da sizi rahatsız edecek reklamlardan ve uygulama içi satın alım tekliflerinden kurtuluyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

NBA 2K17

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,276 TOPLAM İNDİRME

NBA 2K17 gerçekçi bir basketbol simülatörüdür

NBA 2K17 hem gerçekçilik anlamında hem de teknolojik olarak mobil cihazlar için şu ana kadar geliştirilmiş en yüksek kaliteli mobil basketbol oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlar ve iPad tabletler için geliştirilmiş NBA 2K17'nin mobil versiyonu serinin bir önceki oyunuyla karşılaştırıldığında bize daha derin ve detaylı bir kariyer modu sunuyor. Bu modda artık kendi oyuncumuzun kaiyerini maç dışında da yönetiyoruz. Ayrıca oyunda NBA tarihinde önemli yere sahip yıldızlarla da maç yapabilmekteyiz.

NBA 2K17'nin içinde NBA takımlarının güncel kadrolarının içinde yer alan oyuncular bulunmakta. Ayrıca oyuna EuroLeague takımları da dahil edilmiş. Oyunda dilerseniz klasik olarak sezon maçları yapabilir veya sokak bawsketbolu maçları yapabilirsiniz.

NBA 2K17 oynayarak oyunun bilgisayar ve konsol versiyonları için sanal para kazanabilmekteysizi. 2.9 GB gibi büyük bir dosya boyutuna sahip olan oyunu indirmek için biraz yer açmanızda fayda var. Oyunun fiyatı da biraz yüksek; fakat oyun içi satın alım ve reklam dertleriyle uğraşmıyorsunuz.

NBA 2K17 teknolojik olarak oldukça başarılı. Yüksek detaylı grafikler tatmin edici bir oyun tecrübesi yaratıyor. Oyunu harici kontrol cihazları yardımıyla oynabilmeniz de mümkün.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • WWE 2K17

    WWE 2K17 bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir Amerikan güreşi oyunudur
  • NBA 2K24

    Hemen NBA 2K24 indirin ve NBA ve WNBA takımları ile eşsiz bir basketbol deneyimini yaşayın.
  • NBA 2K22

    NBA 2K22 PC'de en çok satan basketbol oyunu. NBA 2K22 PC oyuncuları için Steam'de!
  • NBA 2K19

    NBA 2K19, türünün en iyi oynanışına ve grafiklerine sahip olmasının yanı sıra sunduğu çeşitlilikle çok oynanan bir basketbol oyunu olarak oyuncuların karşısına çıkmaktadır.
  • NBA Playgrounds

    NBA Playgrounds fantastik bir basketbol oyunudur
  • NBA 2K21

    NBA 2K21 Steam'de! Windows PC ve konsollarda oynanabilen en iyi basketbol oyunu NBA 2K'da 2021 sezonu başladı.
  • NBA 2K23

    NBA serisinin yeni oyunu olan NBA 2K23 nihayet Steam'de göründü. Oyun lansman için geri sayıma başladı.
  • NBA 2K14

    NBA 2K14 basketbol oyunlarının en başarılı temsilcisidir