NBA 2K18

x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1.5/5 ZİYARETÇİ
2,099 TOPLAM İNDİRME

NBA 2K18 bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir basketbol oyunudur

NBA 2K18 eğer gerçekçi bir basketbol tecrübesi yaşamak isterseniz size aradığınız eğlenceyi sunacak bir basketbol oyunu.

2K Games, yıllardır NBA 2K serisi ile belli bir kalite çizgisini koruyor. NBA 2018 heyecanını yine bu yıl tekrardan oyun sayesinde yaşama imkanına sahip olacağız. Eskiden oynadığımız Electronic Arts'ın NBA Live serisi, son oyunlarında beklentileri karşılayamamış ve basketbol oyunlarında liderliği NBA 2K serisine devretmişti. NBA 2K ise bu lider konumunu kötüye kullanmamış ve bize gerçekten iyi bir oyun tecrübesi yaşatan oyunlar sunmuştu. NBA 2K18 de serinin son halkası olarak yine basketbol sporunu seven oyuncularla buluşuyor.

Simülasyon niteliğinde bir oyun olan NBA 2K18, yüksek gerçekçiliği hedefliyor ve oyuncuların kendilerini bir basketbolcu olarak görebilmesini sağlıyor. Oyuncular NBA 2K18'de bir kahraman yaratarak kariyerr mücadelelerine adım atıyorlar. Bu kariyer yolculuğuna seçmelerle başlıyoruz ve bir NBA takımında ilk 5'e girmeye çalışıyoruz. Maçlarda yeteneklerimizi sergiledikçe de menejerlerin dikkatini çekerek transfer teklifleri alıyoruz. İşte bu süreç boyunca kariyerimizi kendimiz yönlendirmekteyiz.

NBA 2K18'de yüzlerce gerçekçi animasyon, oyuncu geliştirme sistemi, lisanlı gerçek NBA takımları ve NBA oyuncuları bir araya geliyor. Oyunun grafik kalitesi ise oldukça yüksek. NBA 2K18'nin rahatlıkla bilgisayarlar üzerinde oynayabileceğiniz en kaliteli basketbol oyunu olduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

NBA 2K18

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
137 TOPLAM İNDİRME

Mobil cihazlar için en iyi basketbol oyunu

NBA 2K18, 2K Games’in mobil platformda da öne çıkan basketbol oyunu. Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz lisanslı iki basketbol oyunundan biri. NBA Live Mobile Basketball’u görsel ve oynanış açısından kaliteli bulmadıysanız NBA 2K18’i tavsiye ederim. Tek bir platformda değil, mobildeki en iyi basketbol oyunu diyebilirim.

2K Games’in PC, konsolların ardından mobil platforma indirmeye açtığı basketbol oyunu NBA 2K18, tüm Android telefon ve tabletlerle uyumlu. Mobil cihazınızda basketbol oyunlarına yer veriyorsanız, fiyatına bakmadan NBA 2K18’i alın, oynamanın keyfini sürün derim.

2018 sezonunda daha derinlemesine bir MyCAREER mod ve oyuncu transferleri, sözleşme imzalama, draftı da içine alan tüm işleri kendiniz hallettiğiniz yeni Association modu göze çarpıyor. Müzik tarafında Future, Kendrick, Lamar, Shakira, Nas ve daha birçok dünya genelinde en çok dinlenen sanatçıların özenle seçilmiş parçaları eşlik ediyor. Oynanış tarafında savunmada hızlı koşu yeteneği ve daha fazla ribaunt alma yeteneği eklendiği yapımcı tarafından belirtilmiş.

Erkan Calp

NBA 2K18

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
326 TOPLAM İNDİRME

Mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz en iyi basketbol oyunu.

NBA 2K18, sadece iPhone ve iPad’de değil, mobil platformda oynayabileceğiniz en iyi basketbol oyunu. PC ve konsol kullanıcılarının kalbini çalan 2K yapımı basketbol oyunun yenisinde daha derin MyCAREER modu, oyuncu alımından sözleşme imzalamaya her şeyin sizin kontrolünüzde olduğu, bir NBA takımının tüm işlerini üstlendiğiniz yeni bir mod eklendiği ve müziklerin yenilendiği dikkatleri çekiyor.

NBA 2K18’in mobil platforma uyarlanan sürümünde grafikler, sesler, oyuncu animasyonları, modlar kısacası her şey kalite akıyor. Bunun getirisi olarak oyun ücretli; 27.99 TL ödeyerek satın almanız gerekiyor ancak fiyatını kesinlikle hak ediyor. NBA maçlarını izlemek kadar oynamaktan da keyif alıyorsanız indirin derim. 3GB boyutunda olduğundan indirmesi biraz zaman alabiliyor ve Türkçe dil desteğiyle gelmediğini baştan söyleyeyim.

Oyuna geçecek olursam; NBA 2K18’de elbette grafikler ve oynanış bir üst seviyeye taşınmış ancak tek yenilik bunlar değil. Association adında bir mod eklenmiş ki bu modda oyuncu transferleri, sözleşme imzalama, draft dahil tüm işler sizin kontrolünüz altında. En güçlü kadroyu oluşturmaya çalışıyor, takımınızı şampiyonluğa taşımak için mücadele veriyorsunuz. Bunun yanı sıra MyCAREER modu genişletilmiş senaryo ile karşımızda ve MyPLAYER için etkileşim artırılmış. Öte yandan savunmada süratli koşu yeteneği ve daha fazla rebound alma yeteneğini de içeren yeni oynanış kontrollerinin eklendiğini görüyoruz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • WWE 2K18

    Ünlü Amerikan güreşi oyunu serisinin son oyunu WWE 2K18 karşınızda
  • NBA 2K24

    Hemen NBA 2K24 indirin ve NBA ve WNBA takımları ile eşsiz bir basketbol deneyimini yaşayın.
  • Flight Unlimited 2K18

    Flight Unlimited 2K18 yüksek detay seviyesine sahip bir simülasyon oyunudur
  • NBA 2K22

    NBA 2K22 PC'de en çok satan basketbol oyunu. NBA 2K22 PC oyuncuları için Steam'de!
  • NBA 2K19

    NBA 2K19, türünün en iyi oynanışına ve grafiklerine sahip olmasının yanı sıra sunduğu çeşitlilikle çok oynanan bir basketbol oyunu olarak oyuncuların karşısına çıkmaktadır.
  • NBA Playgrounds

    NBA Playgrounds fantastik bir basketbol oyunudur
  • NBA 2K21

    NBA 2K21 Steam'de! Windows PC ve konsollarda oynanabilen en iyi basketbol oyunu NBA 2K'da 2021 sezonu başladı.
  • NBA 2K23

    NBA serisinin yeni oyunu olan NBA 2K23 nihayet Steam'de göründü. Oyun lansman için geri sayıma başladı.