NBA GAME TIME

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
672 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

NBA GAME TIME, Amerikan basketbol ligi NBA'in resmi Android uygulamasıdır.

NBA GAME TIME, Amerikan bastbol ligi NBA'in resmi mobil uygulamasıdır. Uygulama üzerinden lig ile ilgili videolara, bilgilere, istatistiklere ve çok daha fazlasına ulaşabiliyorsunuz. NBA oyuncuları ve maçları ile ilgili neredeyse tüm ayrıntıları bulabileceğiniz uygulama oldukça kullanışlı.

Hergün en az 50 yeni video eklenen uygulama ile ''League Pass'' özelliğini alarak tuttuğunuz NBA takımının maçlarını canlı olarak uygulama üzerinden izleyebilirsiniz. Fakat bu özellik ücretlidir. Sezonluk olarak satılan bu paket ile sezon boyunca favori takımınızın tüm maçlarına canlı erişim sağlayabilirsiniz.

Uygulamaya NBA Game Time veya League Pass kullanıcı adınız ve şifreniz ile giriş yapabilir veya yeni bir hesap oluşturabilirsiniz. Videolar ve bilgiler dışında uygulama içerisinde fotoğraflar, maç sonuçları ve bildirimler de bulunmaktadır.

Uygulama ile NBA ligi ve maçları hakkında en güncel haberlere ulaşabilir, maçların sonuçlarını öğrenebilir ve istatisleri görüntüleyebilirsiniz. Eğer koyu bir NBA taraftarıysanız NBA GAME TIME uygulamasını Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak yükleyerek kesinlikle kullanmanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NBA: Canlı Maç ve Skorlar

    NBA: Canlı Maç ve Skorlar Android (İndir): NBA basketbol maçlarını takip etmek için en iyi uygulama. Resmi NBA uygulamasını indirin, hiçbir şeyi kaçırmayın.
  • Adventure Time Game Wizard

    Adventure Time Game Wizard, oyunculara kendi Adventure Time oyunlarını yaratmaya imkan veren yaratıcı bir uygulamadır.
  • NBA 2K19 Mobile

    NBA 2K19 Mobile, mobildeki en iyi basketbol oyunu!
  • My NBA 2K19

    NBA kart savaşı oyununda yerinizi alın.
  • NBA Life

    NBA Life, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir spor oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • NBA LIVE Companion

    NBA LIVE Companion resmi NBA Live 16 yardımcı uygulamasıdır
  • Avea NBA

    Avea NBA, ilk ve tek Türkçe NBA uygulamasıdır.
  • NBA 2K Playgrounds

    NBA 2K Playgrounds İndir (Android): NBA 2K20, NBA 2K Mobile Basketball oyunlarının geliştiricisinden