NBA Türkiye

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
62 TOPLAM İNDİRME

NBA Türkiye, NBA maçlarını canlı skorlar, istatistikler, fotoğraflarla takip edebileceğiniz resmi uygulama.

NBA Türkiye, NBA maçlarını takip ediyorsanız Android telefonunuzda kesinlikle bulunması gereken bir uygulama. Basketbolun nasıl oynandığını bizlere gösteren profesyonel basketbol liginde oynanan nefes kesici maçlar canlı skorlar, video, istatistiklerle sunuluyor.

Türk Telekom’un katkılarıyla hazırlanan Sporx NBA Türkiye resmi NBA uygulamasında ülkemizdeki maçların aksine çekişmeli geçen, son saniyesine dek nefesimizi tuttuğumuz unutulmaz maçları anlık olarak telefonunuzdan takip edebiliyorsunuz. Takımların istatistikleri, maç programı, maç gecesi özel videolar, salondaki heyecanı yansıtan fotoğraf galerileriyle dopdolu bir spor uygulaması.

NBA’deki Türk oyuncular ve performanslarına ilişkin gelişmeleri de takip edebileceğiniz uygulamada çeşitli ödüller kazandıran bilgi yarışmaları da yer alıyor. Kısacası NBA ile ilgili her şey tamamen Türkçe hazırlanmış bu uygulamada.

Erkan Calp

NBA Türkiye

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

NBA Türkiye, NBA maçları canlı skorlar, istatistikler, videolarla zengin içerik sunan resmi NBA uygulaması.

NBA Türkiye, nefes kesen maçların oynandığı profesyonel basketbol ligi NBA’i yakından takip edenlerin iPhone’larına indirmesi gereken resmi uygulama. Türk Telekom’un katkılarıyla hazırlanan Sporx NBA Türkiye resmi NBA uygulaması olduğunun altını çizmek gerek.

NBA heyecanını canlı skorlar, istatistikler, sahadan fotoğraf galerileri, her maç gecesine (NBA yıldızlar, final maçları, seçmeler, özel videolarla telefonunuza yansıtan NBA Türkiye uygulamasıyla NBA’deki Türk oyuncular ve performansları ile ilgili gelişmeleri de takip edebiliyorsunuz. Dilerseniz basketbol bilginizi sınayabileceğiniz ödüllü bilgi yarışmalarına katılabiliyorsunuz.

NBA ile ilgili her şeyi Türkçe olarak bulabileceğiniz tek resmi uygulama NBA Türkiye. NBA maçlarını izleyecek vakit bulamıyor, maçlardan da kopmak istemiyorsanız içeriğiyle dopdolu sade arayüzüyle kullanışlı resmi NBA uygulamasını favorilerinize alın.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NBA: Canlı Maç ve Skorlar

    NBA: Canlı Maç ve Skorlar Android (İndir): NBA basketbol maçlarını takip etmek için en iyi uygulama. Resmi NBA uygulamasını indirin, hiçbir şeyi kaçırmayın.
  • NBA 2K19 Mobile

    NBA 2K19 Mobile, mobildeki en iyi basketbol oyunu!
  • My NBA 2K19

    NBA kart savaşı oyununda yerinizi alın.
  • NBA Life

    NBA Life, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir spor oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • NBA GAME TIME

    NBA GAME TIME, Amerikan basketbol ligi NBA'in resmi Android uygulamasıdır.
  • NBA LIVE Companion

    NBA LIVE Companion resmi NBA Live 16 yardımcı uygulamasıdır
  • Avea NBA

    Avea NBA, ilk ve tek Türkçe NBA uygulamasıdır.
  • NBA 2K Playgrounds

    NBA 2K Playgrounds İndir (Android): NBA 2K20, NBA 2K Mobile Basketball oyunlarının geliştiricisinden