Need for Doğan

ÜCRETSİZ
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
498 TOPLAM İNDİRME

Need for Doğan mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur

Need for Doğan oyunculara Tofaş'ın ülkemizde çok sevilen Doğam SLX ve Şahin araçlarını kullanma imkanı veren bir mobil yarış oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir araba yarışı oyunu olan Need for Doğan'da Tofaş marka aracımızın şöför koltuğuna oturarak sürüş keyfini yaşayabiliyoruz. Oyunda İstanbul sokaklarında son sürat yarışabilmekteyiz. Ayrıca yanlama yeteneklerimizi konuşturmak için drift modunda sıfır çizebiliyor, yüksek hızlarda keskin virajları alabiliyoruz. Need for Doğan'ın içinde bir de park etme modu yer alıyor. Bu modda belirlenen süre içerisinde işaretlenen alan içerisine aracımızı park edebilmek için zorlu bir mücadeleye girişiyoruz.

Need for Doğan'da oyunculara kullandıkları araçları modifiye ederek tercihlerine göre yapılandırma imkanı veriliyor. Bu iş için oyun içerisinde farklı araba boyama seçeneklerine ve gövde kitlerine yer verilmiş. Need for Doğan içerisindeki yarışlarda nitroya da yer veriliyor ve bu sayede oyun daha heyecanlı hale geliyor. Nitro kullandığımızda aracımız kısa süre içerisinde süper hızlara çıkabiliyor.

Need for Doğan'da aracımıza ekrandaki gaz ve pedal tuşlarını, vites tuşunu ve direksiyonu kullanarak yön veriyoruz. Oyunun tek kötü yani düşük kaliteli grafikleri.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Need for Speed Most Wanted APK

    Need for Speed Most Wanted APK, mobildeki en gerçekçi araba yarışı oyunu. Sokak yarışları ve polis kovalamacalarıyla NFS Most Wanted harika grafikler sunuyor.
  • Need For Racer

    Need For Racer mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Need For Şahin

    Need For Şahin başarılı bir mobil yarış oyunudur
  • Drift & Speed: Need For Race

    Drift & Speed: Need For Race klasik bir mobil yarış oyunudur
  • Real Car Speed: Need for Racer

    Real Car Speed: Need For Racer ücretsiz olarak indirebileceğiniz kaliteli bir yarış oyunudur.
  • Need for Speed APK

    Need for Speed APK, mobildeki en iyi grafiklere sahip araba yarışı oyunu. Drift, drag, tüm yarışları yapabildiğiniz oyun, dünyanın en gözde arabalarını içeriyor.
  • CarX Highway Racing

    CarX Highway Racing, Need For Speed kadar kaliteli ücretsiz Android yarış oyunu.
  • Racing Horizon

    Racing Horizon, Need For Speed'e benzerliğiyle dikkat çeken ücretsiz Android yarış oyunu.