Nenamark3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME

Nenamark3, Android telefonunuzun 3 boyutlu grafik testini yapabileceğiniz bir uygulamadır.

Akıllı telefonları almadan önce özellikle bazı testler yapmak oldukça doğru bir karar olacaktır. Bu testler sayesinde telefonunuzun performansı hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Nenamark3 uygulaması da, akıllı telefonların performansını ölçmeye yarayan yardımcı bir uygulamadır.

3 boyutlu grafikler ile birlikte 60 FPS'e kadar görüntü testi yapabilen Nenamark3, telefonunuza bazı sahneler gönderiyor. Nenamark3, telefonunuzda belirli bir süre oynatılan bu sahnelerde bazı hesaplamalar yapıyor. Bu hesaplamalar telefonun sahneyi oynatma süresi, takılma zamanları ve oynatma kalitesi gibi çeşitlilik gösteriyor. 

Belirli bir süre oynatılan Nenamark3 testi sonucunda telefonunuzun grafik birimi konusunda fikir sahibi olabilirsiniz. Özellikle 3 boyutlu oyunlar oynamanız için gerekli olan bu tarz testlerin bir kısmını Nenamark3 ile yapabilirsiniz. Yaptığınız test sonucunu diğer popüler telefonlara oranla kıyaslamanızda mümkün. 

Uğur Sağlam

Nenamark3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
20.09 MB DOSYA BOYUTU

Nenamark3, telefonunuzun grafik birimi ile ilgili testler yapan performans ölçer bir uygulamadır.

Akıllı telefonunun grafik konusunda ne kadar iyi olduğunu öğrenmek herkesin hakkıdır. iPhone ve iPad için ücretsiz olarak indirebileceğiniz Nenamark3 uygulaması ile birlikte artık hiç uğraşmadan telefonunuza grafik testi yapabilirsiniz.

Telefonunuza Nenamark3 uygulamasını indirdikten sonra yapmanız gereken tek şey testi başlat butonuna tıklamak. Daha sonra uygulama iOS işletim sistemi ile çalışan cihazınızın grafik testini yapmaya başlıyor. Özellikle 3 boyutlu grafikler ve 60 FPS'e kadar videolar oynatarak telefonunuzu sınayan Nenamark3, testin sonucunda telefonunuza ortalama bir puan vermekte. Bu puana göre diğer akıllı telefonlar arasından kendi telefonunuzun sıralamasını görebilirsiniz. Aynı zamanda bu sıralama tablosundan en başarılı telefonları öğrenebilmeniz de mümkün.

Nenamark3 uygulaması içerisinde test işlemi sırasında oynatılan videolardan pek bir şey anlayamayacaksınız. Hani öyle test sırasında bende video izlerim eğlenirim gibi bir durum yok. Çünkü o videolar sizi değil daha çok telefonunuzu test etmek için geliştirildi. Nenamark3 sayesinde aynı zamanda telefonunuzun hangi uygulamaları çalıştırıp çalıştırmayacağını da tahmin edebilirsiniz.

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • EZ Tools

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı araçlar uygulamasıdır.
  • ZDbox

    ZDbox, birçok faydalı alt uygulamayı bünyesinde barındıran bir yardımcı araçlar uygulaması.
  • Photo Recovery Shop

    Photo Recovery Shop silinen fotoğraflarınızı kurtarmanıza yardımcı olan bir Android uygulamasıdır
  • Play!

    Play!, PlayStation 2 oyunlarını Android cihazlarınızda çalıştırmanıza yardımcı olan bir emülatördür
  • Adobe Shadow

    Adobe Shadow, web sitelerinin mobil tarayıcılardaki görünümünü Android cihazlar üzerinden test etmek için web geliştiricilere özel olarak hazırlanmış kullanışlı bir uygulama.
  • Toucher

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı bir araçtır.
  • HARDiNFO

    HARDiNFO, Android telefon ve tablet için donanım bilgisi uygulaması.
  • Tinkerplay

    3 boyutlu yazıcılar için model tasarımı yapabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.