NEO TURF MASTERS

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

NEO TURF MASTERS mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir golf oyunudur

NEO TURF MASTERS 90'lı yıllarda atari salonlarında oynadığımız klasik golf oyununun günümüz mobil cihazları ile uyumlu hale getirilmiş versiyonu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan NEO TURF MASTERS'ta daha önceden de eski atari oyunlarını mobil cihazlara uyarlayan DotEmu'nun imzası bulunuyor. Japonya'da Big Tournament Golf adıyla tanınan NEO TURF MASTERS'ı dokunmatik kontrollerle uyumlu hale getiren ve bu iş için özel bir arayüz geliştiren DotEmu'nun iyi bir iş çıkardığını söyleyebiliriz.

NEO TURF MASTERS'da oyuncular 6 fakrlı golf kahramanından birini seçerek turnuvaya katılıyorlar ve birincilik için mücadele ediyorular. Her golfçü kendine has bir karaktere sahip. Seçtiğimiz golfçüyle dünyanın farklı noktalarındaki golf sahalarına konuk oluyoruz. Oyunu dilerseniz tek başınıza oynayabilir, dilerseniz arkadaşlarınızla birlikte aynı cihaz üzerinden çok oyunculu olarak oynayabilirsiniz. Bu çok oyunculu oyun modu sıra tabanlı bir şekilde oynanmakta.

NEO TURF MASTERS gamepad desteğine de sahip.

 

Can Erdil Şentürk

NEO TURF MASTERS

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

NEO TURF MASTERS mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir golf oyunudur

NEO TURF MASTERS ya da Japonya'da bilinen adıyla Big Tournament Golf bir zamanlar atari salonlarında oynadığımız klasik golf oyununun günümüz mobil cihazlarıyla uyumlu hale getirilmiş versiyonu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınız ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan NEO TURF MASTERS, NeoGeo tarafından yayınlanan bir oyundu. Daha önceden yine NeoGeo tarafından geliştirilmiş oyunları mobil cihazlara uyarlayan DotEmu ekibi NEO TURF MASTERS'ı da aynı şekilde mobil cihazlara taşıyor. NEO TURF MASTERS'ın mobil versiyonunda dokunmatik kontrollerle uyumlu hale getirilmiş bir arayüz bizi beklemekte. 

NEO TURF MASTERS'ta oyunculara 6 farklı golfçüden birini seçme imkanı veriliyor. Kendine has karakterlere sahip olan bu golfçülerle dünya çapındaki golf turnuvalarına katılabilmekteyiz. Bu turnuvalarda ABD, Japonya, Almanya ve Avustralya gibi ülkelere yolculuk edebiliyoruz. Oyunu dilerseniz tek başınıza oynayabilir, dilerseniz arkadaşlarınızla birlikte sıra tabanlı olarak aynı cihaz üzerinde çok oyunculu oynayabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Javelin Masters 2

    Javelin Masters 2'de elimizdeki mızrağı en uzağa fırlatmaya çalışıyoruz.
  • Javelin Masters 3

    Javelin Masters 3, retro görsellere sahip cirit atma oyunu.
  • Downhill Masters

    Motorsikletinize atlayın ve şampiyonlukları kapın.
  • Defend Your Turf

    Defend Your Turf mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir mahalle kavgası oyunudur
  • Ping Pong Masters

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz masa tenisi oyunudur.
  • Micro Golf Masters

    Mobil cihazınızda golf oynayabilirsiniz.
  • Vehicle Masters APK

    Çeşitli onlarca görevi yerine getireceğiniz Vehicle Masters APK'da, kargoculuktan itfaiyeciliğe kadar tüm görevleri yerine getirmeniz gerekiyor.
  • Count Masters Crowd Runner 3D APK

    Count Masters Crowd Runner 3D APK, çöp adamların çarpıştığı aksiyon oyunu. Count Masters APK Android oyun vakit geçirmek için birebir.