Nero TuneItUp

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,057 TOPLAM İNDİRME
14.97 MB DOSYA BOYUTU

Nero TuneItUp programı sayesinde bilgisayarınızın bakımını en kısa sürede ücretsiz olarak gerçekleştirebilirsiniz.

Nero TuneItUp programı, Windows işletim sistemli bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz bir sistem bakım aracı olarak karşımıza çıktı ve ücretsiz olarak kullanıcılara sunuluyor. Uzun sürelerdir PC programları ile tanınan Nero tarafından hazırlanmış olması nedeniyle muadili programların gerisinde kalmayan ve etkili bir şekilde bilgisayar bakımınızı gerçekleştirmenizi sağlayabilen Nero TuneItUp, kolay kullanımlı bir arayüzü ve sorunsuz çalışan işlevleri de içerisinde barındırıyor.

Uygulamanın bu ücretsiz sürümüne ek olarak ücretli bir profesyonel sürümü de mevcut ancak temel sistem bakımı için ücretsiz versiyonun genel olarak yeterli olduğunu belirtmek gerek. Ücretsiz sürümle birlikte gelen özellikleri kısaca listelemek gerekirse;

  • Oyun modu ile en yüksek oyun performansı
  • Diskte yer kaplayan dosyaları listeleme
  • Program kaldırma aracı
  • Kayıt defteri temizleyicisi
  • Web tarayıcısı temizleyici
  • Geri dönüşüm kutusunu temizleyici

Programın sunduğu bu işlevler ayrı ayrı yahut hep birlikte kullanılabiliyorlar ve böylece isteyenler sadece istedikleri alanlarda değişiklikler yapabiliyor, bununla uğraşmak istemeyenler de tüm bir sistem bakımını ve temizliğini aradan çıkarabiliyorlar.

Profesyonel sürümle birlikte internet optimizasyonu, başlangıç düzenleme, güç tasarrufu, sürücü ve yazılım güncelleme özelikleri gibi bazı ek özellikler de geliyor ancak günlük kullanımda bu özelliklere çok fazla ihtiyaç duyacağınızı sanmıyorum.

Yeni bir bilgisayar bakımı uygulaması arayanların göz atmadan geçmemeleri gerektiğine inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

Nero TuneItUp

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
223 TOPLAM İNDİRME
5.2 MB DOSYA BOYUTU

Nero TuneItUp ile Android cihazınızı hızlandırabilirsiniz

Nero TuneItUp eğer mobil cihazınızın ağır çalışmasından veya depoalama alanınızın azlığından şikayetçiyseniz size yardımcı olabilecek bir bakım ve optimizasyon uygulaması.

Akıllı telefon ve tablet kullanıyorsanız size pratik bir çözüm sunacak olan bu Android hızlandırma uygulaması temel olarak Android cihazınız ile ilgili bakım ve optimizasyon işlemlerini tek bir uygulama çatısı altında topluyor ve bu işlemlere kolayca ulaşmanıza imkan tanıyor. Nero TuneItUp'ın ana fonksiyonu olan Android hızlandırma işlemi temel olarak cihazınızı analiz ederek çalışan servis ve uygulamaları listeliyor. Bu servis ve uygulamaların RAM ve işlemci kullanımı gibi istatistikleri görülebilirken dilediğiniz uygulamayı ve servisi sonlandırarak Android cihazınızın sistem kaynaklarını rahatlatabiliyorsunuz. Bu sayede uygulamalar ve sistem arayüzünüz daha seri bir şekilde çalışabiliyor.

Nero TuneItUp'ın bir diğer önemli fonksiyonu da gereksiz dosya silme özelliği. Uygulama cihazınızda depolanan çöp dosyaları tarayarak bulabiliyor ve tek dokunuşla bu dosyaları silmenizi sağlıyor. Bu sayede mobil cihazınızda yer açabiliyorsunuz.

Nero TuneItUp tarayıcı geçmişinizi ve çağrı geçmişinizi de silebiliyor. Bu sayede kişisel bilgi güvenliğiniz için tedbir alabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Nero SoundTrax

    Nero SoundTrax ile kendinize özel bir müzik diskinizi oluştumakla kalmıyorsunuz, dijital olarak kaydettiğiniz albümlerinizden parçalar arasında geçişleri ve ritimleri ayarlayarak kendi mixtape albümünüzü oluşturabiliyorsunuz.
  • Nero Video 2015

    Nero Video 2015 programı sayesinde kolayca videolarınızı düzenleyebilir, birleştirebilir ve disklerinize yazdırabilirsiniz.
  • Nero WaveEditor

    Nero WaveEditor ile ses dosyalarınızı etkin bir şekilde yönetebilir ve düzenleyebilirsiniz.
  • Nero BackItUp

    Nero BackItUp programı sayesinde her türlü verinizi güvenli bir şekilde yedekleyebilirsiniz.
  • Nero CoverDesigner

    Nero CoverDesigner programı ile CD ve DVD'leriniz için kolayca kapaklar tasarlayabilir ve onları bastırabilirsiniz.
  • Nero 2015 Classic

    Nero 2015 Classic programı sayesinde CD, DVD ve Blu-Ray yönetim işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebiliyorsunuz.
  • Nero 2015 Platinum

    Nero 2015 Platinum ile video ve ses dosyalarımızı dilediğimiz gibi yönetebiliyor ve disk yazma işlemlerini zahmetsizce gerçekleştirebiliyoruz.
  • Nero Burning ROM

    Nero Burning ROM sayesinde CD-DVD ve Blu-Ray diskler yazabilir, ripleyebilir ve ses CD'lerinizi MP3 olarak bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.