Nero WaveEditor

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
7,565 TOPLAM İNDİRME
63.16 MB DOSYA BOYUTU

Nero WaveEditor ile ses dosyalarınızı etkin bir şekilde yönetebilir ve düzenleyebilirsiniz.

Nero WaveEditor ses dosyalarını düzenleyebilmek ve yönetebilmek için özel olarak tasarlanmış kapsamlı bir programdır. Çok sayıda filtreleme ve optimizasyon seçeneklerine sahip olan programda ses dosyalarını düzenlemek için ihtiyacınız olabilecek her türlü fonksiyonu kolayca bulabilirsiniz.

Programın en ilgi çeken yanlarından bir tanesi de kaset kayıtlarını da dijital ortama aktarabilmek için özel olarak tasarlanmış bir takım seçeneklere sahip olması. Bu özelliği kullanarak kaset kayıtlarından dijital ortama kayıt yapabilirsiniz.

Kayıt seçeneklerine ek olarak programda kullanıcıların kendi ses dosyalarını da yaratabilecekleri araçlar yer almakta. Geri alma seçeneğinin cömert bir şekilde sunuluyor olması kullanıcıları diledikleri deneysel çalışmayı rahatlıkla gerçekleştirme şansı veriyor. Hatalı bir adım attığınızda bunu anında geri alabilirsiniz.

Nero Wave Editor her ne kadar kullanıcı dostu bir tasarıma sahip olsa da fonksiyonları kullanabilmek için tecrübe gerekiyor. Eğer siz de ses dosyalarınızın format dönüşüm işlemlerini gerçekleştirebileceğiniz, filtre ekleyip düzenleme yapabileceğiniz bir araç arıyorsanız Nero Wave Editor’ı mutlaka kullanmalısınız.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Nero Burning ROM

    Nero Burning ROM sayesinde CD-DVD ve Blu-Ray diskler yazabilir, ripleyebilir ve ses CD'lerinizi MP3 olarak bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.
  • Nero CoverDesigner

    Nero CoverDesigner programı ile CD ve DVD'leriniz için kolayca kapaklar tasarlayabilir ve onları bastırabilirsiniz.
  • Nero 2015 Classic

    Nero 2015 Classic programı sayesinde CD, DVD ve Blu-Ray yönetim işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebiliyorsunuz.
  • Nero 2015 Platinum

    Nero 2015 Platinum ile video ve ses dosyalarımızı dilediğimiz gibi yönetebiliyor ve disk yazma işlemlerini zahmetsizce gerçekleştirebiliyoruz.
  • Nero BackItUp

    Nero BackItUp programı sayesinde her türlü verinizi güvenli bir şekilde yedekleyebilirsiniz.
  • Nero TuneItUp

    Nero TuneItUp programı sayesinde bilgisayarınızın bakımını en kısa sürede ücretsiz olarak gerçekleştirebilirsiniz.
  • Nero MediaHome

    Nero MediaHome programı sayesinde bilgisayarınızda bulunan tüm multimedya içeriklerini kolayca organize edebilir ve yönetebilirsiniz.
  • Nero SoundTrax

    Nero SoundTrax ile kendinize özel bir müzik diskinizi oluştumakla kalmıyorsunuz, dijital olarak kaydettiğiniz albümlerinizden parçalar arasında geçişleri ve ritimleri ayarlayarak kendi mixtape albümünüzü oluşturabiliyorsunuz.