.NET Framework Version 3.0 Yeniden Dağıtılabilir Paketi (x86)

ÜCRETSİZ
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
68,441 TOPLAM İNDİRME
2.4 MB DOSYA BOYUTU

.NET Framework çalışma kitapları ve bağlantılı dosyalar için gerekli bir paket programdır. Kimi programlar buna ihtiyaç duymaktadır.

.NET Framework bilgisayarınızda yüklü bulunması gereken programlardandır. Çalışma kitapları ve bağlantılı dosyalar için gerek duyulan bir ek yazılım olan bu program ile kod programlama işlemleri gerçekleştirilebilir hale gelir.

Üretici açıklaması:

Microsoft .NET Framework 3.0, Windows® için yeni yönetilen kod programlama modelidir. Görsel açıdan çekici kullanıcı deneyimlerine sahip uygulamalar oluşturmak, teknoloji sınırlarının ötesinde sorunsuz iletişim sağlamak ve çok geniş bir yelpazede iş süreçlerini destekleyebilmek için .NET Framework sürüm 2.0'ın gücünü yeni teknolojilerle birleştirir.
 
Bu yeni teknolojiler Windows Presentation Foundation, Windows Communication Foundation, Windows Workflow Foundation ve Windows CardSpace'dir. .NET Framework 3.0, Windows Vista işletim sisteminin bir parçası olarak sağlanır; Windows Özellikleri Denetim Masası'nı kullanarak bu bileşeni yükleyebilir veya kaldırabilirsiniz. Bu yeniden dağıtılabilir paket Windows XP ve Windows Server 2003'e yöneliktir.
 
Daha ayrıntılı bilgi için buraya tıklayınız.
 
Önemli: Aynı makineye iki farklı .NET Framework dil sürümü yükleyemezsiniz. .NET Framework'ün ikinci bir dil sürümünü yüklemeye kalktığınızda aşağıdaki hata iletisi verilir: "Kur, Microsoft .NET Framework ürününün başka bir sürümü yüklü olduğundan ürünü yükleyemez." İngilizce olmayan bir platformu hedefliyorsanız veya .NET Framework kaynaklarını farklı bir dilde görüntülemek istiyorsanız .NET Framework dil paketinin uygun dil sürümünü yüklemelisiniz.

Framework'ün 45.2 MB'lık 64-bit destekli versiyonunu indirmek için buraya tıklayınız...
Özgür Çınardalı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • .NET Framework 3.5

    .NET Framework sürüm 3.5 paketi, .NET Framework 3.5 hedef alınarak geliştirilmiş uygulamaları çalıştırmak için gereken .NET Framework çalışma zamanını ve ilişkili dosyaları yükler.
  • Microsoft .NET Framework 3.0 Dil Paketi

    İngilizce dışındaki dillere çevrilmiş hata iletileri gibi metinleri içerir..
  • .NET Framework Sürüm 1.1 Türkçe Dil Paketi

    .NET Framework 1.1 sürümünün Türkçe dil paketi ile kullanım kolaylığı...
  • Windows 7 ve .NET Framework 3.5 SP1 için Microsoft Windows SDK

    Windows 7 ve .NET Framework 3.5 SP1 için Microsoft Windows için Yazılım Geliştirme Kiti.
  • Real Alternative

    Sadece Real Player ile oynatabildiğiniz medya dosyalarını her zaman kullandığınız kendi medya oynatıcınızda oynatabilmeniz için gerekli alternatif codec paketi.
  • Half Life 2 Türkçe Yama

    Half Life 2 Türkçe oynamak için gerekli yama dosyasıdır. Bu Half Life 2 Türkçe yama dil paketi ile menü ve görevler, alt yazılar %100 Türkçe olmaktadır.
  • DOSBox

    DOSBox programı Windows veya diğer işletim sistemleri üzerinde MS-DOS tabanlı ve IBM PC uyumlu programları DOS benzeri sanal bir ortam yaratarak çalıştırmanıza imkan sağlayan bir x86 emülatörüdür.
  • Intel USB 3.0 Sürücüleri

    Intel USB 3.0 Sürücüleri ile USB 3.0 donanımlarınızdan faydalanabilirsiniz