New Star Soccer 5

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
2.7/5 ZİYARETÇİ
213,932 TOPLAM İNDİRME
41.01 MB DOSYA BOYUTU

New Star Soccer 5, kendi yıldız futbolcunuzu yetiştirebileceğiniz başarılı bir futbol simülasyonu oyunudur.

New Star Soccer 5, çevrimiçi olarak oynayabileceğiniz ve kendi yıldız futbolcunuzu yetiştirebileceğiniz başarılı bir futbol simülasyonudur. Geleceğin yıldızı olmaya aday genç bir futbolcu olarak başlayacağınız oyunda karakterinizi kendi istediğiniz şekilde belirliyor, oynayacağı ülkeyi, ligi, takımı ve mevkisini seçebiliyorsunuz.

Farklı bilgisayar oyunlarında oynamış olduğunuz tek kişilik modlardan farklı olarak bu başarılı futbol simülasyonu ve futbol menajeri karışımı oyunda, özel hayatınıza ve ayrıntılarına da en az maçlar kadar çok yer verilmiş durumda. Öyle ki maçlara giderken uçakta veya takım otobüsünde satın aldığınız müzik çalarınızla dinleyebileceğiniz müzikler maç motivasyonunuzu ve enerjinizi arttırabiliyor.

Bunun dışında çevre unsurlarıyla da çok güzel bir şekilde bağdaştırılmış olan oyunda takımınız, teknik direktörünüz, taraftarlarınız ve arkadaşlarınızla aranızda olan ilişkiyi sıcak tutmanız gerekiyor çünkü mutluluğunuz buna bağlı. Eğer bir maça mutsuz olarak çıkarsanız maç içerisinde topları ıskalama şansınız artacaktır. Bunun tam tersi bir durumdaysa oynayacağınız futbol hem kendinize hem de herkese daha çok keyif verecektir.

Ayrıca yine oyun içerisinde kazandığınız paralarla kendinize yatlar, katlar, arabalar ve daha birçok farklı şey satın alabilir ve popülerliğinizi git gide arttırabilirsiniz. Hatta kendinize bir kız arkadaş bulabilir, medyada çıkan haberlerden nasibinizi alabilir ve kendinizi geliştirerek milli takıma kadar yükselebilirsiniz.

Çıktığınız her maç sonunda, maç içerisinde yapmış olduğunuz tüm başarılı hareket ve müdahaleleri görüntüleyebilir ve maç içerisindeki başarınıza göre size verilecek olan 10 üzerinden hakettiğiniz puanı görüntüleyebilirsiniz. Hatta futbol kariyerim diyebileceğiniz bölüm altında tüm istatistiklerinizi ve ortalama puanınızı görebilirsiniz.

Maç aralarında yapacağınız antrenmanlar sayesinde kendinizi geliştirerek, sonraki maçlarda saha içerisinde herkese futbol dersi verebilirsiniz. Antrenmanlar aşama aşama olarak zorlaşmakta ve antrenman yaparken sahip olduğunuz enerjiden harcamanız gerekmekte.

Gün içerisinde toplam beş maç yapabileceğiniz New Star Soccer 5'a isterseniz para ödeyerek ekstra maç satın alma şansına da sahipsiniz. Hergün yenilenen bu beş maç hakkı sayesinde oyunda bir süreklilik yakalayabilir hatta kendinizi biraz frenlemiş olursunuz.

Sonuç olarak bir futbolcunun gençken başlayan ve zirveye çıkmak için uğraştığı mücadelesine ortak olmak ve ona basamakları bir bir çıkarken yardımcı olmak istiyorsanız New Star Soccer 5'i mutlaka oynamanızı öneriyorum.

Can Çevrim

New Star Soccer 5

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
29,077 TOPLAM İNDİRME
42.2 MB DOSYA BOYUTU

New Star Soccer 5, Mac üzerinde çevrimiçi olarak oynayabileceğiniz başarılı bir yıldız futbolcu yetiştirme oyunudur.

New Star Soccer 5, kendi yıldız futbolcunuzu yetiştirebileceğiniz başarılı ve gelişmiş bir futbol simülasyonu oyunudur.

Genç yaşta ele alacağınız ve yetiştireceğiniz genç futbolcuyu, geleceğin yıldız futbolcusu yapmaya çalışacağınız oyun klasik bir futbol simülasyonunun aksine, futbolcunuzu her alanda geliştirmeye uğraşacağınız bir mücadeleyi sizlere sunuyor.

Arkadaşlarınız, takımınız, taraftarlarınız ve teknik direktörünüzle aranızındaki ilişkilerin iyi olması durumunda mutluluk seviyenizin arttığı ve maçlarda başarılı olduğunuz ve aksi durumda maç performansınızın etkilendiği bu oyunda, takım otobüsü veya uçakla maçlara giderken satın alıp yolda dinleyeceğiniz müzik bile konsantrasyon ve motivasyonunuzun artmasına olanak sağlıyor.

Maç aralarında yapacağınız antrenmanlar sayesinde karakterinizi geliştirebilir ve maçlarda çok daha yüksek performans gösterebilirsiniz. Aşama aşama yapacağınız antrenmanlar enerji seviyenizi düşürecektir. Bu nedenle tüm enerjinizi antrenmanlarda harcamak yerine maçlara da saklamanızı tavsiye ederim.

Sonuç olarak gerçekten başarılı bir futbol simülasyonunu bizlere sunan New Star Soccer 5, özellikle futbol oyunlarını seven oyuncuların mutlaka denemesi gereken oyunlar arasında yer almaktadır.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pro Evolution Soccer 5

    Pro Evolution Soccer 5, sonbaharda PC'leri sallamak için tekrar geri geldi!
  • Sociable Soccer

    Sensible Soccer'ın geliştiricisinin elinden çıkan Sociable Soccer hızlı ve keyifli bir futbol tecrübesi yaşatıyor
  • World Wide Soccer

    World Wide Soccer, Sensible Soccer ve Kick Off'a benzerliğiyle öne çıkan ücretsiz ve ufak boyutlu futbol oyunu.
  • Ball 3D: Soccer Online

    Ball 3D: Soccer Online ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur.
  • World of Soccer Online

    World of Soccer Online oldukça keyifli bir online futbol oyunudur
  • Robot Soccer Challenge

    Robot Soccer Challenge bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur
  • Soccer Manager

    Soccer Manager ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir menajerlik oyunudur
  • Soccer Manager 2015

    Soccer Manager 2015 detaylı bir menajerlik oyunudur