Newspaper Toss

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Newspaper Toss'ta dinamit yerleştirdiği gazeteleri evlere fırlatan karaktere yardım ediyoruz.

Newspaper Toss, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz ilginç konusuyla dikkat çeken bir aksiyon ve beceri oyunu. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda bisikletiyle gazete dağıtmaya çıkan bir çocuğun tehlikelerle dolu macerasına tanıklık ediyoruz.

Oyundaki temel görevimiz bisikletiyle ilerleyen bu karakteri engellerden kaçırarak mümkün olduğunda yol almasını sağlamak. Pek de masum olmayan karakterimiz, evlerin camlarını kırmak için gazetelerin arasına dinamitler yerleştiriyor.

Engellerden kaçarken bir taraftan da söz konusu bu dinamitli gazeteleri evlere fırlatmamız gerekiyor. Tüm bunlara ek olarak bir de rastgele dağıtılmış olan altınları toplamamız gerekiyor. Bölümlerde sergilediğimiz performansa göre ödüllendirildiğimiz bu oyunda kazandığımız paralarla bisikletimizi upgrade edebilme şansına sahibiz.

Çok uzun soluklu bir oyun olmasa da boş zamanları değerlendirmek için oynanabilecek keyifli bir oyun. Bu tarz oyunlardan keyif alıyorsanız Newspaper Toss'u denemenizi öneriyorum.

Emircan Erdoğan

Newspaper Toss

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

Newspaper Toss, ilginç ve eğlenceli atmosferiyle dikkat çeken sürükleyici bir sonsuz koşu oyunu.

Newspaper Toss, hem iPhone hem de iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli fakat bir o kadar da zorlayıcı bir aksiyon oyunu. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda gazete dağıtmakla görevli karakterin görevini başarıyla yerine getirebilmesi için ona yardım etmemiz gerekiyor.

Pek de iyi niyetli olmayan bu karakter, gazetelerin arasına dinamit koyarak fırlattığı evlere zarar vermeyi amaçlıyor. Elbette her kötülüğün bir bedeli var. Yolculuğu boyunca karşısına çeşitli türlerde engeller çıkıyor. Hızlı reflekslerle bu engellerde sakınıp işimize devam ediyoruz. Bu esnada karşımıza çıkan altınları da toplamamız gerekiyor. Tüm bu işlere yoğunlaşmak çoğu zaman zor olabiliyor fakat oyunu zevkli kılan da bunlar.

Oyunda 100 bölüm bulunuyor ve bu bölümlerden elde edeceğimiz puanlarla bisikletimizi güçlendirebilme şansına sahibiz. Yapacağımız upgrade'ler daha iyi performans sergilememizi sağlıyor.

Boş zamanlarınızı keyifle geçirmek için oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunu arıyorsanız Newspaper Toss'a göz atmalısınız.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Paper Toss 2.0

    Paper Toss 2.0 geliştirilmiş özellikleriyle oldukça eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Buddy Toss APK

    Buddy Toss APK, karakteri havaya atıp fırlattığınız beceriye dayalı süper eğlenceli Android oyunu.
  • Candy Toss

    Candy Toss, Android platformu üzerinde şeker oyunlarını seven kişiler için tasarlanmış basit ama oldukça eğlenceli güzel bir uygulama.
  • Paper Toss Boss

    Paper Toss Boss, Android platformunda en çok oynanan kağıt fırlatma oyunu.
  • Amusing Toss

    Amusing Toss, sepete çöp atma olarak da bilinen oyun türünün farklı bir sürümü.
  • Paper Toss

    Paper Toss 2, çöp kağıtları çöp sepetine atmayı konu alan popüler mobil oyunun ikinci sürümü.
  • BasketBall Toss

    BasketBall Toss, eğlence merkezlerinde oynanan basketbol oyununun mobil sürümü.
  • Toss

    LINE Toss kullanıcıların video ve fotoğraflarını kategorilere ayırarak daha hızlı paylaşım yapma şansı sunuyor.