NFC Alarm Ultra

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME

NFC Alarm Ultra ile artık sabahları uyanamama sorununuzu ortadan kaldırabilirsiniz.

Android işletim sistemli cihazlarınıza yükleyeceğiniz NFC Alarm Ultra ile yeni nesil bir çalar saate sahip olabilirsiniz.

NFC etiketi kullanarak alarm oluşturabilmenizi sağlayan NFC Alarm Ultra ile sabahları uyanamama sorununuzu ortadan kaldırabilirsiniz. Tamamen ücretsiz olarak sunulan ve reklam içermeyen uygulama, benzer uygulamaların aksine oldukça işe yarar bir çözüm sunuyor diyebilirim.

Uygulamanın kullanımı ve kurulumu bir hayli basit. Yapmanız gereken; NFC etiketini uygulamaya tanıttıktan sonra alarmlarınızı uyanmanız gereken saatlere kurmak. Bu adımdan sonra NFC etiketinizi yatağınızdan kolayca ulaşamayacağınız bir noktaya koymanız gerekiyor. Zira, alarmı sadece telefonunuzu NFC etiketine okutarak durdurabiliyorsunuz. Oldukça işe yarar bir çözüm gibi görünen bu sistemi kullanabilmek için cihazınızın NFC özelliğinin var olduğundan emin olmanız gerekiyor.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • I Can't Wake Up! Alarm Clock

    I Can't Wake Up! Alarm Clock, sabahları alarm ile zor uyananlar için geliştirilen farklı, kullanışlı ve ücretsiz bir Android alarm uygulamasıdır.
  • Mango Alarm

    Mango Alarm, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz kendine özgü alarm sesleri ile birlikte sabahları rahatça uyanmanızı sağlayan yararlı ve ücretsiz alarm uygulamasıdır.
  • Life Time Alarm Clock

    Life Time Alarm Clock oldukça kullanışlı bir mobil alarm uygulamasıdır
  • SpinMe Alarm Clock

    SpinMe Alarm Clock uygulaması ile Android cihazlarınızda sizi kesinlikle uyandıracak bir alarm uygulamasına sahip olabilirsiniz.
  • Alarm Clock Plus

    Alarm Clock Plus uygulaması sayesinde Android cihazlarınızda alternatif ve gelişmiş bir alarm uygulamasına sahip olabilirsiniz.
  • Puzzle Alarm Clock

    Puzzle Alarm Clock, sabahları zor uyanan kişiler için özel olarak geliştirilen eğlenceli ve etkili bir alarm uygulamasıdır.
  • Alarm Clock Free

    Alarm Clock Free, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde kullanabileğiniz oldukça şık bir görünüme sahip ve aynı zamanda ücretsiz olan saat ve alarm uygulamasıdır.
  • Alarm Clock Xtreme Free

    Alarm Clock Xtreme Free, Android kullanıcılarının sabahları uyanma problemini çözmek için kullanabileceği en iyi alarm uygulamalarından bir tanesidir.