Nifty Author

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
457 TOPLAM İNDİRME
91.15 MB DOSYA BOYUTU

Kullanabileceğiniz ücretsiz ve kaliteli kelime işlemcilerden bir tanesi olan Nifty Author her kullanıcının bilgisayarında yer almalı.

Nifty Author programı, ücretsiz olarak kullanabileceğiniz kelime işlemciler arasında yer alıyor ve ücretli ofis programlarına para vermek istemeyenlerin kullanabilecekleri kaliteli programlardan bir tanesi. Herhangi bir kısıtlama ya da sınır olmadan kullanabileceğiniz ve ofis programı ihtiyaçlarınızın pek çoğunu kolayca karşılayabilen Nifty Author sayesinde başka bir metin editörüne ihtiyaç duymayacaksınız.

Programın arayüzü istediğiniz formatlama ve şekillendirmeleri yapmak için oldukça yeterli diyebilirim. Yeni kullanıcılar bile başladıklarında zorluk çekmeden kendi dökümanlarını yaratmaya başlayacaklardır. Desteklenen formatlar arasında RTF, TXT, DOC, DOCX, XML, HTML, ODT gibi temel yazı formatları yer alıyor.

Herhangi bir dökümanı açmak istediğinizde dosya yöneticisi ile uğraşmadan direkt olarak dosyalarınızı sürükle bırak yöntemini kullanarak programın ana penceresine bırakabilir ve düzenlemeye başlayabilirsiniz. Yazdıklarınızın fontlarını, boyutunu ya da rengini değiştirebilir, onun yanında kalın yazı, italik yazı gibi düzenlemeler de yapabilirsiniz.

Pek çok sayfadan oluşan bir projeniz varsa, Nifty Author'u kullanarak içindekiler sayfası da oluşturabilirsiniz. Ayrıca yazı kutucukları, semboller, resimler, menüler ve diğer düzenlemeleri de en hızlı şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Kararlı çalışması ve verimli sistem kaynakları tüketimi nedeniyle önerebileceğim programlardan birisi.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • DivX Author

    DivX Author ile sahip olduğunuz video dosyalarınızdan kendi menülü DivX'lerinizi hazırlayın.
  • WinX DVD Author

    WinX DVD Author adlı program yardımıyla evinizde kolayca kendi DVD video disklerinizi hazırlayabilirsiniz.
  • DVD Author Plus

    DVD Author Plus ile her tür CD/DVD işleminizi kolaylıkla yapabilirsiniz. CD/DVD yazdırma, kopyalama, yedek alma ve daha fazlası.
  • Android Injector

    Android Injector, android cihazınıza uygulama yüklemek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.
  • myAppFree

    myAppFree, ücretli Windows 8 uygulama ve oyunları indirime girdiğinde haberdar eden bir uygulama.
  • Voicemod Clips

    Voicemod Clips ile Windows bilgisayarınızda dilediğiniz gibi videolar düzenleyebileceksiniz.
  • Warp VPN - 1.1.1.1 - Cloudflare DNS

    Cloudflare Warp VPN 1.1.1.1 Windows PC'ler için ücretsiz ve kaliteli VPN programı.
  • FizzBoost

    Facebook'unuza her zaman girmek zor mu geliyor. Öyleyse masaüstünüzde çalışabilecek küçük bir uygulama ile bu dertten tamamen kurtulun. Her türlü uyarıyı masaüstünüze getiren bu küçük uygulama sayesinde herşeyden anında haberdar olab