Night Hunt

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
91 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

Night Hunt, Commodore 64 oyunu Helsing's Hunt'tan esinlenerek hazırlanmış Türkçe vampir oyunu.

Night Hunt, Commodore 64 oyuncularının hatırlayacağı vampir oyunu Helsing’s Hunt’tan esinlenerek hazırlanmış, gerek görselleriyle gerekse de oynanışıyla platformdaki en iyi vampir oyunlarından biri diyebilirim.

Mobilin yanı sıra Windows bilgisayar ve tablette de oynanabilir olan Türkçe vampir oyununda zifiri karanlıkta ilerliyoruz. Yolumuzu zor bulduğumuz yetmiyormuş gibi karşımıza sayılarını bilmediğimiz kan emiciler çıkıyor. Vampirlerin bizi ısırmamalarını engellemek için kazığımızı kullanıyoruz. Ancak vampir başına tek kazığımız bulunduğundan ıskalama gibi bir lüksümüz yok. Kazığı doğru yere doğru zamanda saplayamazsak beklenen son oluyor; ısırılıyoruz.

Retro görseller ve gerilim dozunu artıran müzikler eşliğinde vampirlere karşı hayatta kalma mücadelesi verdiğimiz oyunda zamanlama çok önemli. Vampirler sadece şimşek çaktığında anlık olarak göründüklerinden her an tetikte olmamız ve gördüğümüz gibi kazığımızla buluşturmamız gerekiyor.

Erkan Calp

Night Hunt

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

Night Hunt, Türkçe adıyla Gece Avı oyununda zifiri karanlıkta vampir avına çıkıyorsunuz.

Night Hunt (Gece Avı), Commodore 64 oyunu Helsing’s Hunt’ta esinlenerek hazırlanmış vampir avlama oyunu olarak karşımıza çıkıyor ve Android platformunda ücretsiz olarak yerini almış durumda. Retro görsellere hayranlık duyanların ve vampir oyunlarından keyif alanların iki kat zevk alacağını düşündüğüm oyunda vampir avına çıkıyoruz.

Gecenin kör karanlığında vampirlerin kökünü kazımak için yollara düştüğümüz oyunda karşımıza onlarca vampir çıkıyor ve onları öldürmek için kazığımızı kullanıyoruz. Vampirlere kazığımızın tadını baktırmak için tek yapmamız gereken oldukça yaklaştıklarında ekrana dokunmak. Bu noktada oyunun basit olduğunu düşünebilirsiniz ancak vampirleri üzerimize gelirlerken görmüyoruz. Zirifi karanlıkta görünmez halde olan vampirler sadece şimşek çaktığı anda görünür hale geliyorlar ve bu zamanda kazığı saplamazsak susuzluklarını bizle dindiriyorlar.

Türkçe dil desteğiyle karşımıza çıkan Night Hunt (Türkçe adıyla Gece Avı), görsellerine bakıp aldanmamanız gereken süper eğlenceli bir vampi oyunu.

Erkan Calp

Night Hunt

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
45 MB DOSYA BOYUTU

Night Hunt, gece vakti korkusuzca vampir avına çıktığınız bir iOS oyunu.

Night Hunt, Commodor 64 oyuncularına özel sunulan vampir oyunu Helsin’g Hunt’ta esinlenerek hazırlanmış oldukça başarılı bir Türk oyunu. iOS platformunda da ücretsiz indirip oynayabildiğimiz oyunda zifiri karanlıkta vampir avlamayı kendine iş edinmiş bir vampir avcısının yerine geçiyoruz.

iPhone ve iPad’lerde oynanabilir olan vampir avlama oyunları arasında olan Night Hunt Türkçe adıyla Gece Avı oyununda vampirleri kazığımızla buluştururak ilerliyoruz. Vampirler yanımıza fazla yaklaşmadan ekrana dokunarak kazığımızı saplıyoruz. Yalnız vampirler sürekli görünür vaziyette değiller. Sadece şimşek çaktığında, ortalık bir süreliğine aydınlık olduğunda onları fark edebiliyoruz. Zamanlamayı iyi tutturamazsak kazığımız hiçbir işe yaramamakla birlikte kanımızı kana susamışlara tattırıyoruz.

Retro görselleriyle ilk etapta fazla çekici gelmese de vampir oyunlarından hoşlanıyorsanız sizi uzun süre ekran başına kilitleyecektir.

Erkan Calp

Night Hunt

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
8 MB DOSYA BOYUTU

Night Hunt, Windows Phone platformunda oynaması en keyifli vampir oyunu.

Night Hunt, retro görsellere sahip vampir avlama oyunu ve Türkçe dil desteğiyle karşımıza çıkıyor. Bir dönem Commodore 64 platformuna sunulan Helsing’s Hunt’tan esinlenerek hazırlandığını da belirtmek gerek.

Windows Phone platformunda tabiri yerinde ise “elle tutulur” tek vampir oyunu olan Night Hunt Türkçe adıyla Gece Avı oyununda adından da tahmin edeceğiniz üzere bir adım ötemizi zor gördüğümüz zifiri karanlıkta vampir avına çıkıyoruz. Maceracı ruhumuzla korkusuzca vampirleri kazığımıza saplayarak ilerliyoruz.

Oyunda zorluğu artırmak adına bazı engeller konulmuş. Vampirleri sadece şimşek çaktığı vakit bir süreliğine görebiliyor ve vampir başına tek kazığınız var. Yani ıskalama gibi bir lüksünüz yok. Yanlış zamanlama yaparsanız da vampire dönüşüyorsunuz. Kısacası kolay gibi gözüken ancak çok ta kolay olmadığını ilk başlarda hissetiren oyunlar arasında. Vampir filmleri kadar oyunlarından da keyif alıyorsanız Türkçe olarak gelen bu oyunu es geçmemelisiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hunt: Showdown – Reap What You Sow

    Hunt: Showdown – Reap What You Sow genişlemesi oyuna yeni bir karakter ve iki farklı silah getiriyor.
  • Hunt Down the Freeman

    Hunt Down the Freeman, Half Life evreninde geçen, alternatif hikayeye sahip bir FPS oyunudur
  • Hunt: Showdown

    Crytek tarafından geliştirilen FPS türündeki korku oyunu Hunt: Showdown, online eşli oyun ile PvP'yi birleştiriyor
  • Banshee Hunt

    Hayatta kalma korku oyunu deneyimi yaşatan Banshee Hunt, yaratıkları ve doğaüstü ruhları içerisinde barındırıyor.
  • Carnival Hunt

    Çok oyunculu korku oyunu deneyimi yaşayabileceğiniz Carnival Hunt oyununda, arkadaşlarınıza karşı oynayın ve hayatta kalmaya çalışın.
  • Strange Night ll

  • Cyberpunk 2077

    Cyberpunk 2077 Steam'de! The Witcher 3 Wild Hunt'ın yaratıcılarından açık dünya aksiyon rpg oyunu Cyberpunk 2077 yüksek inceleme puanlarıyla da dikkat çekiyor.
  • Dragon Age: Witch Hunt Türkçe Yama

    Dragon Age: Witch Hunt Türkçe Yama ile Witch Hunt indirilebilir içeriğini Türkçe olarka oynayabilirsiniz