Night Sky Lite

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
230 TOPLAM İNDİRME

Night Sky Lite, size gökyüzündeki yıldızları her zamankinden farklı bir şekilde ve daha anlaşılır bir olarak gösteriyor.

Android platformunda ücretsiz olarak yer alan bu uygulama, gökyüzünü derinlemesine keşfetmenizi sağlıyor. Night Sky Lite uygulaması Astronomi ile ilgilenenler veya yıldızları merak edenler için geliştirilmiş olan bir eğitim uygulaması.

Night Sky Lite, indirdiğiniz andan itibaren çıkmak istemeyeceğiniz kadar güzel tasarlanmış, gökyüzünde bulunan tüm yıldızların isimlerini ve şekillerini barındıran ve milyonlarca kez indirilen bir uygulama. Dünya üzerinden isteyen herkesin yıldızlarla ilgili bilgileri canlı olarak görebileceğini vadeden Night Sky Lite, Türkçe dil desteğini de uygulamaya eklemeyi ihmal etmemiş.

Astronomi uygulamasını kullanarak gökyüzüne baktığınızda gördüğünüz alışılagelmiş tüm o resmin kat kat fazlasını göreceksiniz. Night Sky Lite ile birlikte daha önce hiç adını bile duymadığınız yeni yıldızları keşfederken, azıcık ismini anımsadığınız uygulamaların ise resmini rahatlıkla göreceksiniz. Oldukça başarılı ve bilgi yönünden de oldukça yoğun olan Night Sky Lite, mobil cihazınız üzerinden gökyüzüne bakmanıza imkan sağlıyor. Hadi ne duruyorsunuz hemen indirin!

Uğur Sağlam

Night Sky Lite

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
80 TOPLAM İNDİRME
84.2 MB DOSYA BOYUTU

Night Sky Lite, gökyüzünde olan biteni ayrıntılı olarak keşfetmenize imkan sağlıyor.

Şehrin ışıklarını bir kenara bıraktığınızda gökyüzünün o eşsiz görüntüsüyle yalnız kalırsınız. İşte bu muhteşem görüntünün içerisinde bulunan yıldızları biraz daha yakından tanımak ister misiniz?

Night Sky Lite, iOS işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinden ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir astronomi uygulaması. Uygulamaya giriş yaptığınız andan itibaren gökyüzünü derinlemesine keşfedebilirsiniz. Açık bir havada o parça parça gözüken yıldızlar, aslında anlamlı birer isimlerden oluşuyor. İşte tüm bu isimleri size gösterebilen Night Sky Lite, hangi konumda olduğunuzu da rahatlıkla bulmanızı sağlıyor.

Telefonunuza yüklediğiniz Night Sky Lite uygulaması sayesinde gökyüzünü bir dijital ekran aracılığıyla gözlemliyorsunuz. Bu uygulama ile birlikte eşsiz gökyüzüne artık her zamankinden daha farklı bakacaksınız. Mesela yıldızların nasıl şekillere büründüğünü öğrenebilirsiniz. Ayrıca bu sayede zaman içerisinde gökyüzündeki tüm yıldızların ismini ve yerlerini kavrayabilme imkanınız var. Bu güzel uygulamayı gökyüzünü merak ediyorsanız mutlaka indirin.

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Big Night Fishing 3D Lite

    Big Night Fishing 3D Lite ile balık tutma keyfini Android cihazınızda yaşayabilirsiniz
  • Nighty Night! - Bedtime Story

    Nighty Night! - Bedtime Story yüksek kaliteli bir interaktif kitaptır.
  • Sky Map

    Google tarafından desteklenen açık kaynak kodlu olarak paylaşılan, dünyamız ve çevresinde bulunan gezegenler, yıldızlar ve uyduların konumlarını ve hareketlerini gösteren öğretici ve eğitici bir uygulama.
  • Sky

    Sky, ücretsiz olarak indirebileceğimiz keyifli bir beceri oyunu.
  • The Night Shift

    The Night Shift, piksel görsellere sahip zombi vurma oyunu.
  • Soulless Night

    Soulless Night oldukça yaratıcı bulmacaları içerisinde barındıran bir macera oyunudur
  • Speed Night 3

    Speed Night 3 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunu
  • Dark Sky

    Dark Sky, Android telefon ve tabletinizde kullanabileceğiniz bölgesel hava durumu uygulaması.