Nike Football

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
361 TOPLAM İNDİRME

Nike Football uygulaması ile Nike ürünlerini takip edebilir, sporcu arkadaşlarınızla etkinlik düzenleyebilirsiniz.

Nike Football, Nike ürünlerini yakından takip edebileceğiniz ve sporcu arkadaşlarınızla etkinlikler düzenleyebileceğiniz bir spor uygulamasıdır. Ücretsiz üyeliğinizi oluşturarak ekibinizi kurabilir ve onlarca doyasıya sohbet edebilirsiniz.

Spor ayakkabı, aksesuar ve giysi denilince akla gelen ilk isimlerden Nike’ın resmi uygulaması Nike Football, sporla ilgilenen ve Nike ürününü tercih eden herkesin kesinlikle edinmesi gereken bir uygulama. Uygulama ile en yeni Nike ürünlerinden ve etkinliklerinden anında haberdar olmakla kalmıyor, sporcularla arkadaşlarınızla iletişimde kalabiliyorsunuz. Maç saatini ve yerini belirleyebiliyor ve arkadaşlarınızı maça davet edebiliyorsunuz. Hatta maça gelip gelmeyeceğinizi de belirtebiliyorsunuz.

Modern ve sade arayüz ile gelen Nike Football, Türkçe dil desteği de sunan başarılı bir spor uygulaması. Eğer Nike ürünlerine ilgi duyuyorsanız ve futbol hayatınızın bir parçasıysa bu uygulama Android telefon ve tabletinizde bulunmalı.

Erkan Calp

Nike Football

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
87 TOPLAM İNDİRME

Nike Football, Nike ürünlerini takip edebilir ve etkinlik düzenleyebilirsiniz.

Nike Football, sizi en yeni Nike ürünlerinden ve dünya genelindeki sporcuların katıldığı etkinliklerden anında haberdar eden, aynı zamanda sporcu arkadaşlarınızla etkileşime geçmenize izin veren bir spor uygulamasıdır. Tamamen ücretsiz sunulan uygulama ile arkadaşlarınızı kendi düzenlediğiniz maçlara da davet edebilirsiniz.

Nike’ın futbol tutkunlarına özel tasarladığı resmi mobil uygulaması Nike Football, tasarımları ile büyüleyen Nike ürünlerinden özel içeriklere, ünlü sporculardan etkinliklere oldukça zengin içerikli bir uygulama. Uygulamanın öne çıkan özelliği ise sizi sporcu arkadaşlarınızla bir araya getirmesi. Maç günü ve saatini belirleyip dilediğiniz arkadaşınızı maça davet edebiliyorsunuz. Arkadaşlarınız maç alanına geldiğinde bildirimde bulunabiliyor. Bunun yanı sıra emojileri kullanarak arkadaşlarınızla istediğiniz kadar futbol hakkında konuşabiliyorsunuz.

Nike Football’un öne çıkan özelliklerini kullanabilmeniz için ücretsiz üyelik oluşturmanız gerekiyor. Eğer daha önce oluşturduğunuz bir Nike hesabınız varsa uygulamada bu hesabınızı kullanabilirsiniz. Uygulamanın Türkçe dil desteğinin de bulunduğunu belirtelim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Nike Training Club

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz spor uygulamasıdır.
  • Nike+ Running

    Android cihazlarında kullanabileceğiniz koşu takip uygulamasıdır.
  • Vive le Football APK

    Keyifli bir futbol deneyimi sunan Vive le Football APK ile yeni kariyerlere hazırlanın.
  • Super Party Sports: Football

    Super Party Sports: Football isminin tersine centilmen bir spor mücadelesinden uzak aksiyon dolu ve bağımlılık yapan bir oyun.
  • Football Manager 2019 Mobile

    Football Manager 2019 Mobile: Mobildeki en iyi futbol menajerliği oyunu
  • Football Club Management 2024 APK

    Football Club Management 2024 APK, akıllı cihazlarınızda oynayabileceğiniz ve birçok özelliği barındıran bir menajerlik oyunudur.
  • Football League 2024 APK

    Football League 2024 APK, mobil oyuncular için geliştirilen ve içerisinde 400'den fazla takım bulunan bir futbol oyunudur.
  • Football Master 2 APK

    Football Master 2 APK, sıfırdan takım kurup diğer oyuncularla mücadele edebileceğiniz kapsamlı bir menajerlik oyunudur.