Nimbus Note

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
812 TOPLAM İNDİRME
2.79 MB DOSYA BOYUTU

Nimbus Note, aklınıza gelen tüm fikirleri yada web sayfaları üzerinde gördüklerinizi not alarak arkadaşlarınız ile paylaşabileceğiniz yada farklı cihazlardan açarak okuyabileceğiniz yararlı bir not alma programı.

Nimbus Note, not alma program ve uygulaması arayan tüm kullanıcılara gönül rahatlığı ile önerebileceğiniz gelişmiş ve çok fonksiyonlu bir not alma uygulamasıdır. 6 farklı sürümü ile birlikte Windows, Android, iOS, Windows Phone, Chrome ve Web üzerinde hizmet veren uygulama sayesinde dilediğiniz her şeyi not alarak daha sonra farklı cihazlarınız üzerinden okuyabilirsiniz.

Bilgisayar ve mobil cihazlarınız üzerine uygulamayı yüklerseniz belirli aralıklarla eşlemeler yaparak tüm notlarınıza farklı cihazlarınız üzerinden güncel olarak ulaşabilirsiniz. Yeni olmasına rağmen oldukça ilgi gören Nimbus Note uygulamasının Windows versiyonunu bilgisayarınıza sitemizden indirebilirsiniz.

Hızlı not oluşturma, yapılacaklar listesi hazırlama, farklı platformlardan notlara ulaşabilme, basit paylaşım seçenekleri ve internet sayfaları üzerindeki bilgileri not olarak kaydetme gibi yararlı özelliklere sahip olan Nimbus Note, özellikle iş hayatında sürekli not alması gereken kullanıcılar tarafından denenmeli diye düşünüyorum.

Aldığınız notları arkadaşlarınız ile kolayca paylaşarak onlarında önemli bilgilerden haberdar olmasını sağlayabilir yada en basitinden hazırladığınız market alışveriş listesini eşinize yada çocuklarınıza gönderebilirsiniz. İnternet üzeirnde gezinirken okumak istediğiniz bir şeyler gördüğünüzde fakat zamanınız olmadığında hemen Nimbus Note ile ekran görüntüsü alarak not olarak kaydedebilirsiniz.

Kalem ile not alma ve hatta resim bile çizme gibi işlemler yapabildiğiniz Nimbus Note uygulamasının Windows ve tüm diğer versiyonlarını sitemizden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Önemli! Nimbus Note'u tarayıcınız üzerinde daha pratik kullanabilmeniz için hazırlanan Google Chrome eklentisini de indirerek kaydetmek istediğiniz web sayfalarını çok daha hızlı ve basit bir şekilde not olarak Nimbus'a ekleyebilirsiniz. Uygulamanın Chrome eklentisini indirmek için tıklayınız.

Barış YANIK

Nimbus Note

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
52 TOPLAM İNDİRME
7.8 MB DOSYA BOYUTU

Nimbus Note, Android cihazlarınız üzerinde kolayca not alarak daha sonra ister Android cihazlarınızdan istersenizde farklı cihazlar üzerinden notlarınızı okuyabileceğiniz başarılı bir not alma uygulaması.

Nimbus Note, günlük yaşantınız içiçinde ufak ufak notlar alarak tüm aldığınız notları tek bir yerden yönetmenizi sağlayan pratik ve kullanımı kolay bir not alma uygulaması. Ücretsiz olarak kullanabileceğiniz uygulamanın Android dışında Windows, iOS, Windows Phone, Chrome ve Web versiyonları da bulunuyor. Bu sayede Android akıllı telefonunuzda yazdığınız bir notu bilgisayarınızdan açarak okuyabilirsiniz.

Renkli kalemler ile ister yazarak ister çizerek notlar alabileceğiniz gibi, sesli ve videolu notlar da alabiliyorsunuz. Bunun dışında gezndiğiniz internet sayfalarını not olarak kaydedebilir ve daha sonra okuyabilirsiniz.

Uygulamayı farklı cihazlarınız üzerinde kullanacaksanız eşleme yapılması için internet bağlantısı ile kullanmanız gerekiyor. Fakat daha önceden almış olduğunuz notları internet bağlantınız olmasa bile okuyup kontrol edebiliyorsunuz. Uygulama üzerinde alacağınız notlara etiketlere ekleyerek notlarınız arasında istediğiniz bir düzen kurabilirsiniz. Ayrıca farklı dosyalar ve alt dosyalar açarak notlarınızı kategorilendirebilirsiniz.

Almış olduğnuz notları E-posta, Twitter yada Facebook üzerinden arkadaşlarınız ile paylaşabilmek için tek bir tuşa dokunmanız yeterli. Yapılacaklar listesi hazırlamak için de kullanabildiğiniz uygulama kısaca not alma ile ilgili ihtiyaç duyacağnı tüm gelişmiş özelliklere sahip. Uygulamayı hemen indirerek deneyebilirsiniz.

Barış YANIK

Nimbus Note

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME
13.4 MB DOSYA BOYUTU

Nimbus Note, iPhone ve iPad sahibi kullanıcıların ücretsiz olarak yararlanabileceği kolay kullanıma sahip ve gelişmiş özellikler ile donatılmış bir not alma uygulaması.

Nimbus Note, not almak için kullanabileceğiniz bir uygulama arıyorsanız size yardımcı olabilecek en iyi seçeneklerden bir tanesi. 6 farklı platform üzerinde eş zamanlı not almanızı sağlayan uygulamanın diğer versiyonlarını indirerek bilgisayarınız yada diğer mobil cihazlarınız üzerinde de kullanabiliyorsunuz.

Yazılı, sesli ve videolu notlar alabileceğiniz uygulama sayesinde istediğiniz internet sayfalarını da not olarak kaydetmenizi ve daha sonra okuyabilmenizi sağlıyor. Notlarınızı ekran kilidi ile korumaya alan Nimbus Note içerisinde alacağınız notlara etiketler ekleyebilir ve farklı dosyalar oluşturarak bu dosyalar altında tutabilirsiniz.

Yapılacaklar listesi hazırlamak için de kullanabildiğiniz uygulama özellikle çalışanlar ve öğrenciler için çok yararlı bir uygulama. Günlük yaşantınızda aklınıza gelen fikirleri, planlarınızı ve yapmanız gerekenleri düzenli olarak not alarak farklı cihazlarınız üzerinden rahatlıkla kontrol edebilirsiniz.

Eğer çok fonksiyonlu ve gelişmiş özellikler ile donatılmış bir not alma uygulamasına ihtiyaç duyuyorsanız, Nimbus Note'u mutlaka denemenizi öneriyorum.

Barış YANIK

Nimbus Note

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
80 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

Nimbus Note, özellikle çalışanlar ve öğrenciler ile birlikte günlük yaşantınızda kullanarak hiç birşeyi unutmamanızı sağlayan yararlı bir not alma uygulaması.

Nimbus Note, yazılı, videolu ve sesli notlar tutabileceğiniz ve aynı zamanda farklı klasörler oluşturup bu klasörlere göre notlarınızı kategorilendirebileceğiniz gelişmiş ve detaylı bir not alma uygulaması. Eklediğiniz notlara resimler çizerek el ile yazı yazabileceğiniz gibi aynı zamanda etiketler de ekleyebiliyorsunuz.

Çok fonksiyonlu editörü sayesinde notlarınızı dilediğiniz gibi düzenleyebileceğiniz uygulamanın Windows Phone dışında Android, iOS, Windows Phone, Web ve Chrome için de sürümleri bulunuyor. Üstelik tüm diğer versiyonlar ile eşleme yaparak notlarınıza farklı cihazlarınız üzerinden güncel olarak ulaşabiliyorsunuz. İş yerinde yarım kalan bir notunuzu evde tamamlayabilirsiniz.

Alınan notları arkadaşlarınız ile paylaşma seçeneği sunan Nimbus Note, E-posta, Twitter ve Facebook üzerinden paylaşımı destekliyor. Kullanımı kolay bir arayüze sahip olan servis sayesinde hem istediğiniz cihazınızın üzerinden not alma şansını yakalayabilir hem de notlarınızı iş arkadaşlarınız ve diğer tanıdıklarınız ile kolayca paylaşabilirsiniz.

Uygulama içerisinde abulunan akıllı arama özelliği sayesinde daha önceden almış olduğunuz notlarınıza çok rahat erişebiliyorsunuz. Fakat uygulamanın şüphesiz en güzel özelliklerinden bir tanesi yapılacak listesi hazırlama özelliği. Marketlere giderken elimize tutuşturulan alınacaklar listesi yada diğer listeler için artık kağıt kaleme gerek yok. Mobil cihazınız üzerinden marketten ne almanız gerektiğini kontrol edebilirsiniz.

Eğer ücretsiz ve pratik kullanıma sahip bir not alma uygulamasına ihtiyaç duyuyorsanız Nimbus Note'u Windows Phone'larınıza indirerek mutlaka denemelisiniz.

Barış YANIK

Nimbus Note

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME

Nimbus Note, aklınıza gelen fikirleri, planlarınıza ve ihtiyacınız olabilecek tüm bilgileri pratik ve hızlı bir şekilde not alarak daha sonra farklı cihazlardan erişebileceğiniz ücretsiz bir Web servisi.

Nimbus Note, tam 6 farklı platformda çalışan ve tüm platformlar üzerinde eşleşerek güncel olarak kullanmanızı sağlayan harika bir not alma uygulaması. Servisten yararlanmak için yönleneceğiniz sayfa üzerinde öncelikle bir hesap oluşturmanız gerekiyor. 15 - 20 saniyelik hesap oluşturma işlemi ardından hemen not almaya başlayabiliyorsunuz.

Eğer işiniz yada özel yaşantınız gereği sürekli notlar almanız gerekiyorsa, Nimbus Note'un tam size göre bir servis olduğunu söyleyebilirim. Dosyalama sistemi desteği sayesinde farklı ilgi alanları için farklı dosyalar oluşturarak notlarınızın karışmasını önleyebiliyorsunuz. Ayrıca dosyaların içine alt dosyalarda oluşturabiliyorsunuz.

Sesli, fotoğraflı ve yazılı not alma imkanı sunan servis aynı zamanda bu notları tek bir tıklama ile dilediğiniz arkadaşlarınıza da gönderebiliyor. Android, iOS, Windows, Windows Phone, Chrome ve Web olmak üzere 6 farklı sürümü olan programın istediğiniz versiyonlarını indirerek almış olduğunuz notlara farklı cihazlar üzerinden ulaşabilirsiniz.

Uygulamanın en güzel özelliklerdinden bir tanesi ise yapılacaklar listesi hazırlayabilmek. Bu sayede iş yerinde yapmanız gereken günlük işleri yada marketten almanız gerekenleri listeyebilir ve daha sonra mobil cihazınızdan kolayca ulaşabilirsiniz. Gezidiğiniz internet sayfaları üzerinde de notalma şansı sunan servis sayesinde ekran görüntüleri alarak okumak yada paylaşmak istediğiniz web sitelerinin ekran görüntüleri alarak paylaşabilir yada kaydederek daha sonra okuyabilirsiniz.

Gelişmiş bir not alma uygulaması olan Nimbus Note'a mutlaka göz atmanızı tavsiye ediyorum.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Microsoft OneNote

    Microsoft OneNote uygulamasını kullanarak Windows işletim sistemli bilgisayarlarınızda notlarınızı kolayca tutabilir ve yönetebilirsiniz.
  • Wunderlist

    Basit bir yapılacaklar listesi oluşturmak istediğinizde size vazgeçemeyeceğiniz güzellikte bir arayüz ve özellikler sunan ücretsiz bir servistir.
  • Jeoe Note

    Hatırlamak istediğiniz tüm notlarınızı kolayca Jeoe Note programına girebilir, alarm ile hatırlatmalar kurabilirsiniz.
  • AudioNote

    AudioNote ile notlarınızı ses kayıtları ile birleştirebilirsiniz
  • Benubird PDF

    PDF dosyaları ve diğer ofis dosyalarınızın ve belgelerinizin organizasyonunu bu ücretsiz program ile hemen yapabilirsiniz.
  • Todoist

    Todoist, kişisel görev yönetimi ve yapılacak işler listeleri hazırlayabileceğiniz kullanışlı bir yazılımdır.
  • Not Defteri

    Windows Not Defteri uygulamasından esinlenilmiş alternatif bir not defteri programıdır.
  • Rapla

    Rapla ücretsiz olarak kullanabileceğiniz başarılı bir ajanda ve etkinlik planlama programıdır.