No Limits Rally

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
155 TOPLAM İNDİRME

No Limits Rally mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur

No Limits Rally eğer heyecanlı bir yarış tecrübesi yaşamak isterseniz hoşunuza gidebilecek bir mobil oyun.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir yarış oyunu olan No Limits Rally'de dünya çapında gerçekleştirilen rallilere katılan bir yarış pilotunun yerine geçiyoruz ve zorlu arazilerde araç sürüş yeteneklerimizi sergiliyoruz. No Limits Rally bize dünyanın 4 farklı bölgesi üzerinde yer alan şampiyonalar sunuyor. Yarışlarda zamana karşı mücadele ederken reflekslerimizi etkili bir şekilde kullanmamız gerekiyor.

No Limits Rally'nin görünümü bize 90'lı yıllarda oynadığımız klasik yarış oyunlarını hatırlatıyor. Oyun çok yüksek grafik kalitesine sahip olmasa da bu yapısı ona nostaljik bir hava kazandırıyor.

No Limits Rally'de karlı, çamurlu pistlerde, asfalt yollarda veya kırsal alanlarda yarışabilir, yeni araçların kilidini açarak araçlarınızı geliştirebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

No Limits Rally

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
59 MB DOSYA BOYUTU

No Limits Rally mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur

No Limits Rally eğer heyecanlı bir yarış deneyimi yaşamak isterseniz oynamaktan keyif alabileceğiniz bir mobil yarış oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir ralli oyunu olan No Limits Rally'de dünyanın farklı noktalarında düzenlenen şampiyonalara katılarak galip gelen yarışçı olmaya çalışıyoruz. Aracımızla karla kaplı yerlerde, deniz kenarlarında, dağlık alanlarda veya kırsal alanlarda yarışırken farklı hava koşullarına tanık oluyoruz ve araziyi dikkate alarak yarışmaya çalışıyoruz.

No Limits Rally'de oyunculara farklı araç seçenekleri sunulmakta. Yarışları kazandıkça yeni araçların kilidini açabiliyoruz. Ayrıca sahip olduğumuz araçları geliştirebilmemiz de mümkün. No Limits Rally içerisinde 2 farklı oyun modu bulunmakta.

No Limits Rally'nin grafikleri çok yüksek kaliteli değil. Oyunun görünümü bize 90'lı yıllarda oynadığımız klasik yarış oyunlarını hatırlatmakta.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Racing Limits APK

    Akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz Racing Limits APK, gerçekçi grafikleri ve özelleştirilebilir araçları içerisinde barındıran bir mobil yarış oyunudur.
  • Rally Racer Dirt APK

    Rally Racer Dirt APK, farklı oyun modları sunan yüksek kalitede grafiklere sahip drift tabanlı ralli yarışı oyunu. Rally yarışlarına ilgi duyanlar için mobil oyunu öneririz.
  • CarX Rally

    CarX Rally Google Play'de! En iyi Android drift yarış oyunlarının geliştiricisi ralli yarış oyunu ile karşımıza çıkıyor.
  • Rush Rally Origins

    Rush Rally Origins, Android telefonunuzda oynayabileceğiniz ralli yarış oyunu.
  • Rush Rally 3

    Rush Rally 3: Mobilde konsol kalitesinde ralli yarış oyunu
  • Cubed Rally World

    Cubed Rally World mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • One Tap Rally

    One Tap Rally, multiplayer oynama seçeneği sunan drift yarış oyunu.
  • Pocket Rally Lite

    Pocket Rally, telefon ve tabletlerde kontrolcü ile de oynanabilen kaliteli bir ralli yarış oyunudur.