Nonsense Fall

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
96 TOPLAM İNDİRME
58 MB DOSYA BOYUTU

Nonsense Fall, Ketchapp'ın Android platformuna ücretsiz sunduğu yeni oyunu.

Nonsense Fall, Ketchapp’ın Android platformuna ücretsiz sunduğu reflekslerinizi geliştirmek amacıyla oynayabileceğiniz oyunlar arasında. Işıl ışıl detaylı görselleriyle dikkat çeken oyunda bir kaos ortamı hakim ve hayatta kalmayı başarmış tek kişi olarak oradan oraya koşuşturmaca içerisindeyiz.

Ketchapp’ın sabrımızı ölçen oyunları arasında en yenisi olan Nosense Fall’da uzaylıların şehre inmesi sonucunda başlayan kaos ortamından çıkmaya çalışan birini kontrol ediyoruz. Hayatımıza son vermek için büyük uğraş içerisinde olan uzaylıların havadan gelen saldırılarını engelleyemiyoruz ancak sağ / sol yaparak savuşturabiliyoruz.

Saldırılardan kaçmak için tek yaptığımız saldırı esnasında ekrana dokunup basılı tutmak. Bunu yaptığımızda karakterimiz birden hızlanarak hayatta kalmayı başarıyor. Karakterimiz sağa / sola şaşırmış şekilde koşarken hayatı pahasına yere düşen paraları da toplaması gerekiyor.

Sınırlı bir alanda geçtiğinden ve değişik aksiyonlar olmadığından bir süre sonra sıkan Nosense Fall, Ketchapp’ın en kötü oyunu olmuş diyebilirim. Farklı karakterlerle oyun renklendirilmeye çalışılmış ancak kısır döngüde olduğumuzdan dediğim gibi kısa süreliğine oynanışta dahi zevk vermiyor.

Erkan Calp

Nonsense Fall

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
67.3 MB DOSYA BOYUTU

Nonsense Fall mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur

Nonsense Fall reflekslerinizi zorlayan bir oynanışa sahip olan bir mobil sonsuz koşu oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir kaçış oyunu olan Nonsense Fall'da yaşadığı şehir uzaylılar tarafından saldırıya uğrayan bir kahramanı yönetiyoruz. Bu saldırı üzerine kahramanımız şehri terk etmek için kaçmaya başlıyor; biz de ona bu mücadelesinde yardım ediyoruz.

Nonsense Fall'da temel olarak sürekli ilerlerken önümüze çıkan engelleri atlatmaya çalışıyoruz. Bir yandan da uzaylılar bize saldırıyor. Bütün bu engellere karşı reflekslerimizi kullanmamız gerekiyor. Para kazandıkça yeni kahramanların kilidini açabilmemiz mümkün.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Human Fall Flat APK

    Human: Fall Flat APK, rüyaları kontrol edebildiğimiz aksiyon türünde bir oyundur.
  • Knights Fall

    Knights Fall, Android telefonda oynayabileceğiniz orta çağ temalı aksiyon bulmaca oyunu.
  • Epic Fall

    Epic Fall bağımlılık yapan bir mobil aksiyon oyunudur
  • Deus Ex: The Fall

    Deus Ex: The Fall, Android kullanıcılarının akıllı telefon ve tabletleri üzerinde oynayabilecekleri üç boyutlu grafiklere sahip etkileyici bir aksiyon oyunudur.
  • Vampires Fall Origins APK

    Vampires Fall Origins APK, sıra tabanlı taktiksel aksiyon rpg oyunu. Vampirler, cadılar ve başka tehlikelerle dolu ormanlara, köylere girmeye hazırlanın!
  • 2 FALL

    2 FALL, aynı anda iki kayığı kontrol etmeye çalıştığınız eğlenceli bir Android oyunu.
  • Basket Fall

    Basket Fall, klasik basketbol oyunlarından oldukça farklı oynanış sunuyor.
  • Maleficent Free Fall

    Maleficent Free Fall, ücretsiz oynanabilen animasyonlu üçlü eşleştirme oyunudur.