Nordlin Fighting Collage

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME

Nordlin Fighting Collage, anime severlerin beğenisini kazanan side-scrolling dövüş oyunu.

Nordlin Fighting Collage, görsel çizgileri, animasyonları, karakterleriyle anime severlere özel bir mobil oyun olduğunu gösteriyor. Sadece Android platformunda indirilebilir olan dövüş oyunu yan kamera bakış açısından oynanış sunuyor. Side-scrolling dövüş oyunları arasında en iyilerden biri.

Dünya genelinde milyonları ekran başına kilitleyen Japon çizgi filmlerine bağlı kalınarak geliştirilmiş mobil oyunlardan bir Nordlin Fighting Collage. Hem telefon hem de tablette oynaması keyifli olan bir dövüş oyunu. Geliştiricinin de belirttiği mobildeki onlarca side-scrolling dövüş oyunundan çok farklı, özel bir oynanışa sahip. Tek dokunuşla özel yeteneklerinizi açığa çıkarıp etrafınızı saran düşmanları çok kısa sürede öldürebiliyorsunuz. Düşmanlarınız üzerinde farklı stiller uygulayabiliyorsunuz. Dövüş esnasında ortaya çıkan görüntü ise – animasyonların da katkısıyla – tek kelimeyle muazzam. Tabii ki yeterince seri olursanız ortalığını kan gölüne döndürebiliyorsunuz.

Bir amaç uğruna savaştığımız oyunda birden fazla seçilebilir karakter var ve hepsi farklı oynanış deneyimi veriyor. Bir dövüş oyununda çok ta alışkın olmadığımız seviye atlama sistemi oyunda mevcut. Dövüş esnasında hem kendinizin hem de düşmanınızın kaçıncı seviyede olduğunu görebiliyorsunuz. Dövüşlerin süre sınırlı olduğunu da belirteyim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mutant Fighting Cup 2

    Mutant Fighting Cup 2 ile kendi mutantını geliştirerek aksiyon dolu savaşların içerisine atıl.
  • Ironkill: Robot Fighting Game

    Ironkill: Robot Fighting Game karşımıza aksiyon dolu bir robot dövüşü oyunu olarak çıkıyor.
  • Mutant Fighting Arena

    Mutant Fighting Arena, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen ve çeşitli mutant karakterlerle sıra bazlı olarak hamle yapabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Kung Fu Do Fighting

    Kung Fu Do Fighting ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir dövüş oyunudur
  • Fighting Tiger

    Fighting Tiger, Android mobil cihaz sahibi kullanıcıların oynayabileceği ücretsiz bir dövüş oyunu.
  • Ultimate Combat Fighting

    Ultimate Combat Fighting eğlenceli bir dövüş oyunudur
  • Spider Fighting: Hero Game APK

    Spider Fighting: Hero Game APK'da, şehirdeki suçlulara karşı mücadele verin ve örümcek adam olarak binaların arasında gezinin.
  • Ultimate Robot Fighting

    Ultimate Robot Fighting, dövüş oyunlarından hoşlananların mutlaka denemesi gereken yapımlar arasında yer alıyor.