Nosferatu 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME

Nosferatu 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur

Nosferatu 2 oyunculara eğlenceli bir macera sunan bir mobil platform oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunu olan Nosferatu 2'de sevimli vampit dostumuz Nosferatu dünyayı kurtarmaya çalışıyor. Oyunda bütün olaylar şeytani uzaylı yaratıklar olan Garlianlar'ın dünyaya saldırmasıyla başlıyor. Bu uzaylıları durdurmak için kahramanımız Nosferatu arkadaşlarını alarak mücadele etmeye başlıyor. Biz de ona bu macerasında eşlik ediyoruz ve eğlenceye ortak oluyoruz.

Nosferatu 2'de farklı kahramanlardan birini seçip oyuna başlıyoruz. Kahramanımızı seçtikten sonra ise sürekli koşan kahramanımızı yönlendirerek yolumuz üzerindeki ölümcül tuzaklardan kaçmaya ve altınları toplayarak en yüksek puanı elde etmeye çalışıyoruz. Maceramız boyunca farklı evcil hayvanları toplayabiliyoruz ve onları binek olarak kullanabiliyoruz. Bu binekleri kişiselleştirmemize ve geliştirmemize de imkan veriliyor.

Nosferatu 2 kolay bir kontrol sistemine sahip. Oyunun grafikleri de renkli ve göze güzel görünüyor. Oyunu oynayabilmek için internet bağlantısına sahip olmanız gerekiyor.

Can Erdil Şentürk

Nosferatu 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
117 MB DOSYA BOYUTU

Nosferatu 2, akıcı ve dinamik bölüm tasarımlarıyla rakiplerini geride bırakmayı başarabilen bir sonsuz koşu oyunu.

Nosferatu 2, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde büyük zevkle oynayabileceğimiz bir sonsuz koşu oyunu olarak öne çıkıyor. Kaliteli grafikleri ve oyuncuyu içine alan hikaye ve bölüm tasarımlarına rağmen oyunun ücretsiz olarak sunulması bizleri epey şaşırttı.

Oyunda acımasız ve kötü kalpli uzaylıların, insanları yok etmesine engel olmak için mücadele eden Nosferatu ve arkadaşlarına yardım etmeye çalışıyoruz. Vampiler genelde kötü ve tehlikeli yaratıklar olarak bilinir fakat Nosferatu isimli bu karakterimiz son derece sevimli ve ulvi bir amaca hizmet ediyor.

Karakterimizi kontrol edebilmek için ekrana dokunmamız yeterli oluyor. Otomatik olarak koşan karakterimizi engellere çarpmadan ilerletebilmek için zamanında ekrana dokunmamız gerekiyor. Bölümlerdeki tuzaklara takılmadan ilerlemenin haricinde bir de rastgele serpiştirilmiş olan altınları toplamamız gerekiyor.

Oyunun en iyi özelliklerinden bir diğeri de dilediğimiz karakteri seçebilmemize imkan sunması. Farklı görünümlere ve özelliklere sahip olan karakterlerden en çok hoşumuza gideni seçerek oyuna başlayabiliyoruz. Oyunda elde ettiğimiz skorları arkadaşlarımızla kıyaslayarak kimin en yüksek skoru elde ettiğine bakabiliyoruz. Bu sayede kendi aramızda eğlenceli bir rekabet ortamı oluşturuyoruz.

Başarılı ve tatminkar bir oyun olan Nosferatu 2, sürükleyici bir sonsuz koşu oyunu arayanların kaçırmaması gereken bir fırsat.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Nosferatu - Run from the Sun

    Nosferatu - Run from the Sun, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz vampir temalı aksiyon dolu bir oyundur.
  • Nosferatu - Twilight Runner

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir koşu oyunudur.
  • Boardtastic Skateboarding 2

    Boardtastic Skateboarding 2 etkileyici görselleri ve heyecanlı oyun yapısıyla oyun meraklılarının dikkatini çeken bir aksiyon-beceri oyunudur.
  • Strikers 1945-2

    Strikers 1945-2 klasik tarzda bir uçak savaşı oyunudur
  • Happy Chef 2

    Happy Chef 2, dünyaca ünlü bir şef olmaya çalıştığınız eğlenceli bir Android oyunu.
  • Dumb Ways to Die 2: The Games

    Dumb Ways to Die 2: The Games içerisinde onlarca farklı oyun barındıran ilginç bir yapım.
  • They Need To Be Fed 2

    They Need To Be Fed 2 grafikleri ve oynanış yapısıyla dikkat çeken bir platform oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Square Hero

    Square Hero, herkesin keyifle oynayabileceği bir aksiyon odaklı beceri oyunu.