Not Defteri

ÜCRETSİZ
x
x
3/5 EDİTÖR
3.2/5 ZİYARETÇİ
200,002 TOPLAM İNDİRME
0.44 MB DOSYA BOYUTU

Windows Not Defteri uygulamasından esinlenilmiş alternatif bir not defteri programıdır.

Windows Not defterinden esinlenilerek yapılmış olan bu Not Defteri programı işinize çok yarayacak. Kullanım arayüzü değiştirilerek daha eğlenceli bir şekile sokulmuş olan Not Defteri programı aynı zamanda Yazı Rengi Değiştirmenize olanak tanıyor! Uygulama üzerinde dilediğiniz kadar not alabilir, önemli bilgileri kaydedebilir ve ücretsiz olarak saklayabilirsiniz. Oldukça basit bir kullanıma sahip olan uygulama Windows ve Android platformu için yayınlandı.

Program kurulum gerektirmeden sisteminizde çalışabilmekte ve pek fazla yer kaplamamaktadır. Program ile aynı zamanda .txt uzantılı dosyalarıda sorunsuz çalıştırabilirsiniz.

Not: Program antivirüs yazılımı ile taratılmış olup herhangi bir virüs yada reklam yazılımına rastlanılmamıştır.

Burak Konuralp

Not Defteri

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
2.8/5 ZİYARETÇİ
4,934 TOPLAM İNDİRME

Not Defteri+ pratik bir not alma uygulamasıdır

Not Defteri+ kullanıcılara not alma konusunda pratik ve kullanışlı bir çözüm sunan bunun yanında çizim yapabilme imkanı da tanıyan bir not defteri uygulaması.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir uygulama olan Not Defteri+ ile klasik not alma işlemlerini gerçekleştirebiliyorsunuz. Sanal klavye kullanarak alacağınız notlarla alışveriş listeleri oluşturabilir, önemli şifre, telefon ve bilgileri kaydedbilirsiniz. Not Defteri+ sanal klavyenin yanısıra eliniz ile çizim yaparak da not almanızı ve hatta çeşitli şekiller ve resimler çizmenizi mümkün kılıyor.

Not Defteri+ ile yazı yazarken veya çizim yaparken kullanacağımız kalemin rengini belirleyebiliyoruz. Çizim işlemleri için özel olarak tükenmez kalem veya işaret kalemi seçeneklerinden birini tercih edebiliriz. Çizgi kalınlığını belirleyebilmemiz de mümkün. Sanal klavye ile metin girişi yaparken yazı tipini değiştirebilirsiniz. Not Defteri+ farklı kağıt şablonları da sunuyor ve bu sayede daha kişiselleştirilmiş bir not alma deneyimi veriyor.

Not Defteri+ ile aldığınız notları isim veya tarihe göre listeleyebilir ve aradığınız notlara daha kolay ulaşabilirsiniz. Uygulama özel notlarınızı şifre ile koruma altına almanıza olanak sağlıyor. Not Defteri+ ile aldığınız notları uygulama içerisinden e-posta aracılığıyla paylaşabilir veya fotoğraf galerinize kaydedebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Notes Holder Lite v1.32

    Kullanımı kolay not tutma programı. Kullanımı kolay bir not tutma uygulaması arıyor fakat Windows ‘ un Not Defteri uygulamasını yetersiz buluyorsanız, Notes Holder yazılımını deneyebilirsiniz..
  • Nimbus Note

    Nimbus Note, aklınıza gelen tüm fikirleri yada web sayfaları üzerinde gördüklerinizi not alarak arkadaşlarınız ile paylaşabileceğiniz yada farklı cihazlardan açarak okuyabileceğiniz yararlı bir not alma programı.
  • Veresiye Defteri Mini

    Veresiye Defteri Mini programı pratik bir veresiye defteri yazılımıdır
  • FENESOFT Adres Defteri

    FENESOFT Adres Defteri programını kullanarak tüm kişilerinize kolayca bilgisayarınızdan ulaşabiliyorsunuz.
  • Görev Defteri 2.1.2

    Görev Defteri, bilgisayar karşısında yapacağınız işlerinizin veya istediğiniz bilgilerin bir listesini oluşturup kaydetmenizi ve bunları takip etmenizi sağlayan bir programdır.
  • Şifreli Adres Defteri 1.0

    Kişilere ait bilgileri şifreleyerek tutabileceğiniz bir program
  • Custom Addressbook

    Custom Adressbook, tam teşekküllü bir adres defteri programıdır.
  • Advanced Phonebook 1.70

    Advanced Phonebook Çok Geniş Kapsamlı Telefon Defteri