Notepad Next

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
509 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

Notepad Next, Windows'un not defteri uygulamasını kullanışsız buluyorsanız deneyebileceğiniz ücretsiz alternatif.

Notepad Next, Windows bilgisayarlarda önyüklü gelen basit yazı işleri için kullandığımız not defteri uygulamasında olmayan bazı özellikleri sunan ücretsiz ve pratik bir uygulama.

Windows’un varsayılan not defterinden farklı olarak iki önemli özellik sunuyor. Sekmelerle çalışmak ve otomatik kaydetme özelliği. Aynı anda birden fazla yazı hazırlamanız durumunda sekme fonksiyonu oldukça işe yarıyor. Tek dokunuşla yazılarınız arasında geçiş yapabiliyorsunuz. İkinci önemli özellik olan otomatik kaydetme ise bilgisayarınızın olmadık zamanda çökmesi durumunda yazdıklarınızın kaybolmamasını sağlıyor ki Windows işletim sisteminde kapanmaların sıklıkla yaşandığını düşündüğümüzde oldukça faydalı bir özellik olmuş. Bunlar dışında arayüzünün modern ve basitleştirilmiş yapıda olması da beğendiğim özellikleri arasında.

Erkan Calp

Notepad Next

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

Notepad Next, Windows Phone telefonunuzda basit yazı işleri için kullanabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.

Notepad Next, Windows platformuna özel hazırlanmış alternatif not defteri uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan uygulamanın oldukça pratik olduğunu söyleyebilrim.

Microsoft Word uygulamalarının birçok özelliğini kullanmıyor, not defteri basitliğinde bir yazı yazma uygulaması arıyorsanız Notepad Next’i denemelisiniz. Windows ile gelen not defteri uygulamasından farklı olarak sekmelerle çalışmamıza izin veren ve yazımızı otomatik olarak kaydedebilen uygulamanın tüm işletim sistemli Windows Phone telefonlarla uyumlu çalıştığını da belirteyim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Notepad++

    Birçok program ve web tasarım dili destekleyen Notepad++ ile istediğiniz çok özellikli metin düzenleme yazılımına kavuşmuş olacaksınız.
  • QuickOpen

    QuickOpen dosyalarınızı doğrudan Notepad++ ile açmanıza olanak tanıyan kullanışlı bir eklentidir.
  • Notepad 8

    Notepad 8, Windows 8 kullanıcıları için hazırlanmış modern görünümlü not defteri uygulaması.
  • Windows Reading List

    Windows Reading List, Windows bilgisayar ve tabletinizde okuma listesi oluşturabileceğiniz uygulamalar arasında.
  • Notepad Enhanced

    Standart Notepad uygulamasının işlevlerini yetersiz buluyorsanız biraz daha geliştirilmiş Notepad Enhanced'i denemeyi unutmayın.
  • Notepad Plus

    Notepad Plus, kullanıcıların klasik Notepad uygulamasına alternatif olarak kullanabilecekleri ücretsiz bir metin editörüdür.
  • 3uTools

    3uTools ile Windows bilgisayarınızda müzik, resim vb. dosya boyutlarının ne kadar olduğunu öğrenebilirsiniz.
  • MoboPlay

    MoboPlay for PC, Android ve iOS cihaz yöneticisi; aynı zamanda ücretsiz mobil oyun, uygulamalar sunuyor.