N.O.V.A. Legacy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
4,065 TOPLAM İNDİRME
45 MB DOSYA BOYUTU

NOVA APK Gameloft'un ücretsiz oynanabilir FPS oyunu. NOVA Legacy APK, bilim kurgu oyunları oynamayı sevenler için de tavsiye edilir.

NOVA APK, birbirinden güzel oyunlarıyla tanıdığımız Gameloft tarafından geliştirilen bir FPS oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olan N.O.V.A. Legacy, aslında N.O.V.A. serisinin ilk oyununun yenilenmiş hali. N.O.V.A. Legacy'de uzayın derinliklerinde geçen bir hakiye bizi bekliyor. Uzayda yaşamın sırrını çözen insanoğlu koloniler kuruyor ve uzak yıldız sistemlerinde yaşamaya başlıyor. Fakat yeni yıldız sistemlerinin keşfedilmesi ile birlikte yeni uzaylı ırklar da ortaya çıkıyor. Bu uzaylı ırklar kolonilere saldırarak savaş başlatıyor. Biz de bu savaşı durdurmaya çalışan bir kahramanın yerine geçiyoruz.

N.O.V.A.'nın yenilenen sürümü geliştirilmiş grafiklerle birlikte geliyor. Ayrıca oyunun dosya boyutu da düşürülmüş. Oyuncular N.O.V.A. Legacy'i senaryo modunda ounayabilecekleri gibi online oyun modlarında gerçek zamanlı olarak diğer oyunculara karşı savaşabiliyorlar.

NOVA Legacy APK son sürüm özellikleri:

  • Ölüm maçı: Online multiplayer (çok oyunculu) savaş alanında 8 savaşçı arasından ayakta kalan son nişancı olun. Çapraz ateşe yakalanmamaya çalışın.
  • Takım ölüm maçı: 4’e 4 çok oyunculu çarpışmada her mermiyi sayın.
  • Çeşitli özel 3 boyutlu modeller ve görünümlerle denizcinizi özelleştirin.
  • Online liderlik tablosunda zirveye tırmanın ve kaderinizi yaşamak için liglerde yükselin.
  • Keskin nişancı tarafından vurulan, çapraz ateşe yakalanan veya savaş alanında havaya uçurulan herkesin tekrarını ölüm kamerasından izleyin.
  • Mermilerinizin gücünden keskin nişancı silahınızın doğruluğuna her şeyi artırabilecek farklı bonuslar ekleyen takım temellerini yükseltin.
  • Eşleşme: Özel çok oyunculu maçlar için şifreler ayarlayın veya gelişmiş online eşleştirme sistemini kullanın.
  • Modern Combat ile aynı şekilde, ünlü Gameloft FPS serisine dayanan sürükleyici internetsiz ve internetli nişancı deneyimi
  • Uzun menzilli mermilere sahip keskin nişancı tüfeklerinden yıkıcı güce sahip plazma silahlarına kartları toplayarak bilim kurgu silahları ve modern silahlar yapın ve yükseltin. Doğru donanıma sahip olmak önemlidir.
  • Orijinal NOVA’nın keyfini çıkarın. Gelişmiş 3 boyutlu grafikler ve oynanışa sahip nişancı deneyimi
  • Dünyayı her zaman her yerde korumak için internetsiz tek oyunculu senaryo modunu oynayın.
  • Hikaye modu: İnternetsiz hikayeyi keşfedin ve aksiyon dolu 19 FPS bölümünde uzaylı istilacılar hakkındaki gerçeği ortaya çıkarmak için savaşın.
  • Gölge görevleri: Sınırlı süreli zorlu savaş alanlarında uzaylı özel operasyon kuvvetlerine saldırın.
  • Özel operasyonlar: Benzersiz uzaylı oluşumlarına kritik saldırı başlatın.

 

Can Erdil Şentürk

N.O.V.A. Legacy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
232 TOPLAM İNDİRME
70.2 MB DOSYA BOYUTU

Gameloft'un konsol kalitesinde bilim kurgu FPS oyunu

N.O.V.A. Legacy, Gameloft’un görsellik ve oynanışta sınırları zorladığı, konsol kalitesinde bir FPS oyunu. Bilim kurgu temalı üç boyutlu mükemmel ötesi grafiklere sahip olan ve oynanış tarafında da kalitesini ortaya koyan birinci şahıs nişancı oyununda hikayeyi sevenler için tek oyunculu direkt aksiyona girmeyi sevenler için de çok oyunculu farklı onlarca mod yer alıyor.

Mobil platformda AAA kalitesinde farklı türde oyunlarla karşımıza çıkan Gameloft’un son eseri N.O.V.A Legacy, hem iPhone hem de iPad’de keyifli oynanış veriyor. Görsel şölen yaşatan mobil oyun, First Person Shooter (FPS) türünde hazırlanmış. Modern Combat tarzında, sürükleyici çevrimiçi ve çevrimdışı nişancı deneyimi yaşatıyor. Oyunda yerine geçtiğimiz karakter; emekli bir N.O.V.A. piyadesi olan Kal. Özel zırhlı giysisiyle dikkatleri üzerine çeken karakterimizin görevi ise; uzaylı istilacıları durdurarak insanlığın kaderini korumak. Yapay zeka ajanı Yelena ile birlikte girdiği savaşta elbette yalnız bırakmıyoruz.

Oyunun hem tek hem de çok oyunculu modu aksiyon yüklü. Uzaylı istifalar hakkındaki gerçeği öğrenmek için aksiyon yüklü savaşlara girdiğiniz 19 bölümden oluşan Hikaye Modu, uzaylı yaratık özel operasyon birliklerine saldırdığınız sınırlı süreli savaşlar, eşsiz uzaylı yaratık tertiplerine saldırılar düzenlediğiniz Özel Harekat, single modda oynanabilir oyunlar arasında. Multiplayer modda da tek (hayatta kalmayı başaran son nişancı kazanıyor)  veya takım halinde ölüm maçı (4’e 4 kapışma) seçeneği var.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kuboom APK

    Kuboom APK Android FPS shooter oyunu, Counter Strike benzeri oynanış sunmasıyla dikkat çekiyor. 3D Online FPS oyunu oynaması ücretsiz!
  • Dead Effect 2 APK

    Dead Effect 2 APK, rpg öğeleri içeren aksiyon bilim kurgu nişancı oyunu. PC ve mobil cihazlarda oynanabilen FPS oyunu, bolca kanlı sahneler içeriyor.
  • SIERRA 7 APK

    SIERRA 7 APK, uzun süreli senaryo modu sunan Android FPS oyunu. Keskin nişancı oyunlarını sevenler için de özel görevler bulunuyor.
  • Forward Assault APK

    Forward Assault APK Counter Strike benzeri Android FPS oyunudur. Online multiplayer shooter oyunu Android telefonlar için ücretsizdir!
  • Cover Fire APK

    Cover Fire APK, internetsiz oynanabilen FPS ve TPS türünde keskin nişancı oyunu. Android shooter oyunlarını sevenler için tavsiyemizdir.
  • Project War Mobile

    Project War Mobile Android İndir: Yeni nesil online shooter aksiyon oyunu
  • Modern Combat 5 APK

    Modern Combat 5 APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir internetli FPS oyunu. Modern Combat 5 Blackout, 70 oyunculu battle royale aksiyonuyla geliyor!
  • FRONTLINE COMMANDO D-DAY APK

    D-DAY APK, 2. Dünya Savaşı'nı konu alan başarılı bir FPS oyunudur. FRONTLINE COMMANDO D-DAY APK, senaryosu, atmosferi ve grafikleriyle türünün en iyilerinden.