nPerf

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
149 TOPLAM İNDİRME
5.2 MB DOSYA BOYUTU

nPerf bir mobil internet hızı ölçme uygulamasıdır

nPerf kullanıcılara mobil cihazlarının bağlantı hızlarını kolayca test etme imkanı veren bir internet hız testi uygulaması.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizin bağlantı hızlarınızı ölçemenizi mümkün kılan nPerf saniyede 1 gigabite kadar olan bağlantı hızlarını test edebilmekte. nPerf, Android internet hız testi işini saniyeler içerisinde gerçekleştirebiliyor ve size sonuçları görsel olarak raporlayabiliyor. Bu kullanışlı araç sayesinde internet bağlantınızdaki, kablosuz ağınızdaki veya akıllı telefon ve tabletinizdeki bağlantı problemlerinin farkına varabiliyorsunuz.

nPerf internet hız testi gerçekleştirmenin yanında kullanışlı ek özelliklere de sahip. Uygulama aracılığıyla internet hızınızın haricinde gecikme (latency) süresini, internet üzerindeki gezinti hızınızı ve video yayınlarını izleme kalitesini ölçebiliyorsunuz. Bu testlerden elde edilen sonuçlar test noktalarına göre harita üzerine not ediliyor. Ayrıca nPerf test sonuçlarınızı diğer kullanıcıların test sonuçlarıyla da karşılaştırabiliyorsunuz.

nPerf 2G, 3G, 4G, Wimax, WiFi ve Ethernet hız testleri gerçekleştirebiliyor. Bütün WiFi ve LTE teknolojilerini destekleyen uygulama alanında en iyi araçlardan bir tanesi.

Can Erdil Şentürk

nPerf

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
14 MB DOSYA BOYUTU

nPerf, WiFi ve mobil internet hızınızı ölçerek detaylı bilgilendirme yapan bir hız testi uygulaması.

nPerf, iPhone ve iPad’inizde WiFi ve mobil internet hızını ölçmek için kullanabileceğiniz ücretsiz uygulamalardan biri.

Saniyeler içerisinde bağlı olduğunuz kablosuz veya hücresel bağlantınızı test ederek download (indirme) upload (yükleme) ve gecikme değerlerini göstererek internet paketinizin sunduğu gerçek değerlerle karşılaştırma fırsatı sunan uygulamalardan birisi de nPerf. Speedtest gibi daha çok bilinen ve hızlı çalışan bir test uygulaması, sitesi varken neden nPerf’i tercih etmeliyim? sorusunun yanıtını vermem gerekirse nPerf, klasik internet hız testi programlarının, sitelerinin sunmadığı seçenekleri sunuyor. Sadece hızını ölçmekle kalmıyor, YouTube’da farklı kalitede video izlemeye çalıştığınızda internet bağlantınızın ne kadar iyi olduğunu görmenize ve hız testlerinizi harita üzerinden gösterip karşılaştırmanıza da izin veriyor.

2G, 3G, 4G, 4.5G, Wifi ve Ethernet kısacası tüm bağlantı türlerini ve tüm WiFi – LTE teknolojilerini destekleyen hız testi uygulaması detaylı test yapmak isteyenler için ideal.

Erkan Calp

nPerf

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME
5 MB DOSYA BOYUTU

nPerf, Windows Phone platformundaki en iyi internet hız testi uygulaması.

nPerf, kablosuz ve hücresel bağlantınızın hızınızı ölçebileceğiniz onlarca uygulamadan biri. Windows Phone platformunda resmi olarak bulunan internet hız testi uygulaması benzerlerinden detaylı bilgi sunmasıyla öne çıkıyor.

Tüm bağlantı türlerini (2G, 3G, 4G, 4.5G, Ethernet, WiFi) ve tüm WiFi teknolojilerini (802.11 a/b/g/ac çift bant, üç bant ve dört bant), LTE teknolojilerini (LTEi LTE Advanced çift bant, üç bant ve fazlası) destekleyen nPerf’de klasik olarak indirme, yükleme ve gecikme değerlerinizi öğrenebilmenin yanı sıra video akış testi (YouTube videolarını üç farklı kalitede oynatırken alacağınız performansı detaylı olarak görebiliyorsunuz) uygulayabiliyor ve test yaptığınız yerleri harita üzerinden görebiliyor, testleri karşılaştırabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • EZ Tools

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı araçlar uygulamasıdır.
  • ZDbox

    ZDbox, birçok faydalı alt uygulamayı bünyesinde barındıran bir yardımcı araçlar uygulaması.
  • Photo Recovery Shop

    Photo Recovery Shop silinen fotoğraflarınızı kurtarmanıza yardımcı olan bir Android uygulamasıdır
  • Play!

    Play!, PlayStation 2 oyunlarını Android cihazlarınızda çalıştırmanıza yardımcı olan bir emülatördür
  • Adobe Shadow

    Adobe Shadow, web sitelerinin mobil tarayıcılardaki görünümünü Android cihazlar üzerinden test etmek için web geliştiricilere özel olarak hazırlanmış kullanışlı bir uygulama.
  • Toucher

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı bir araçtır.
  • Tinkerplay

    3 boyutlu yazıcılar için model tasarımı yapabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.
  • Shutdown7

    Shutdown7 ile bilgisayarınızı cep telefonunuz üzerinden kapatabilirsiniz