NQ Mobile Vault

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
138 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

NQ Mobile Vault, telefonunuzdaki verileri şifreleyerek gizliliğinizi korur.

NQ Mobile Vault, mobil cihazınızdaki verilere başkalarının erişimini engelleyen bir güvenlik uygulamasıdır. Size özel olan ve başkalarının görmesini istemediğimiz fotoğraflarınızı, videolarınızı ve kısa mesajlarınızı güvenli bir ortamda saklayarak gizliliğinizi koruyan uygulama güvenlik kapsamında çeşitli seçenekler sunmaktadır.

Ücretsiz olan uygulama, tüm fotoğraf ve videolarınızı özel bir alanda şifrelenmiş olarak saklar ve sadece doğru şifrenin girilmesi durumunda görüntülenmenize izin verir. Yanlış şifre giren kişinin fotoğrafını otomatik olarak çeker. Böylece dosyalarınıza izniniz olmadan erişmeye çalışan kişileri bilirsiniz. ( Bu özellik ön yüz kamerası gerektirir ve varsayılan olarak kapalı konumdadır. Ayarlardan ektkinleştirebilirsiniz.) Güvenli kamera özelliği giriş yapma ekranınızı gizler. Arkadaşlarınızın telefonunuzda gizli içerik olup olmadığını bilmelerini engeller.

Telefonunuzdaki verileri meraklı gözlerden gizleyebileceğiniz ücretsiz bir uygulama arıyorsanız NQ Mobile Vault uygulamasını mutlaka denemelisiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NQ Mobile Security & Antivirus

    NQ Mobile Security & Antivirus, Windows Phone işletim sistemine sahip akıllı telefonlar için üretilmiş başarılı bir mobil güvenlik uygulaması.
  • VLC Mobile Remote

    VLC Mobile Remote ile bilgisayarınızdaki VLC medya oynatıcıyı Windows Phone cihazınız ile yönetebilirsiniz
  • Try Windows 10

    Try Windows 10, Windows 10 Mobile'ı yakından tanımanıza yardımcı olan Microsoft uygulaması.
  • Mobil Hex Editor

    Windows Mobile için hex editörü...
  • Orneta Reader Mobile

    Pocket Pc'ler için başarılı bir e-book okuyucu...
  • Lumia Clock

    Lumia Clock, Windows Mobile işletim sistemine sahip cihazlar üzerinde kullanabileceğiniz farklı bir masaüstü saati uygulamasıdır.
  • Active Sync

    Windows Mobile işletim sistemli telefonunuz / cep bilgisayarınız ile bilgisayarınız arasında kolay senkronizasyon!
  • Xperia Transfer Mobile

    Xperia Transfer Mobile, eski Windows Phone telefonunuzdaki verileri yeni Sony Xperia telefonunuza aktarmanıza yardımcı olan bir uygulamadır.