Nur Mektebi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
49 TOPLAM İNDİRME
2.6 MB DOSYA BOYUTU

İslami konularda merak ettiğiniz tüm soruların yanıtını Nur Mektebi uygulamasında bulabilirsiniz.

Android işletim sistemli cihazlar için geliştirilen Nur Mektebi uygulaması, İslamiyet hakkında merak edilenlerin anlatıldığı bir platform.

Panel, söyleşi tarzında ilmi ve kültürel faaliyetlerde bulunan Nur Mektebi, insanları dini ve felsefi konularda aydınlatmayı amaçlıyor. Aklınıza takılan konulara cevap bulabileceğiniz samimi bir ortam olan Nur Mektebi, yapılan etkinlikleri kaydederek mobil platformda da kullanıcılarla buluşturuyor. Çeşitli hikayeler ve soru-cevap şeklindeki etkinliklerle merak edilenlerin yanıt bulduğu Nur Mektebi uygulamasında etkinliklerde çekilen fotoğrafları da görebiliyorsunuz.

Tesbihat bölümü ile hangi vakitte nasıl namaz kılınır, hangi sureler okunur gibi anlatımlar yer alıyor ve bu konuda eksiklik hisseden kullanıcıların bilinçlenmesi sağlanıyor diyebilirim. Özellikle gençleri hedef alan ve erken yaşlarda dinlerini öğrenmelerini amaçlayan Nur Mektebi uygulamasında yer alan İletişim bölümünde derneğin adres ve telefon bilgilerine de ulaşabiliyorsunuz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Risale-i Nur Dinle

    Risale-i Nur Dinle tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz ve internete ihtiyaç duymayan bir Risale-i Nur dinleme uygulamasıdır.
  • Risale-i Nur Kütüphanesi

    Risale-i Nur Kütüphanesi, adından da anlayacağınız üzere Risale-i Nur okumak isteyenler için geliştirilen kullanışlı ve yararlı bir Android uygulaması.
  • Risale-i Nur Okuma

    Risale-i Nur Külliyatının Android ortamında mümkün olduğu kadar rahat bir şekilde okunmasını amaç edinen bir çalışma.
  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.