NVIDIA VR Viewer

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
88 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

NVIDIA VR Viewer, Android işletim sistemine sahip telefonlar üzerinde sanal gerçeklik deneyimi yaşamanıza yardımcı olacak bir uygulamadır.

NVIDIA VR Viewer, Android işletim sistemine sahip telefonlarınız üzerinde sanal gerçeklik deneyimi yaşamanıza imkan sağlayacak bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor. 360 derecelik fotoğraflar arasında gezerek sanal gerçekliğin keyfine varacaksınız.

NVIDIA teknolojilerinin kullanıldığı bu uygulama ile oyunlarda HDR ekran görüntüleri yakalayabilir, 360 derecelik inanılmaz resimler arasında kaybolabilir ve heyecanın doruklarına ulaşabilirsiniz. NVIDIA Ansel® teknolojisi sayesinde oyunlarda ekran görüntüleri yakalayabilir ve bilgisayarınıza yüksek çözünürlüklü bir şekilde aktarabilirsiniz. NVIDIA® Iray® VR teknolojisi ile de 3D görüntüler oluşturabilirsiniz. Uygulamayı kullanabilmek için bir Card Board'a ve Google Card Board uygulamasına da sahip olmalısınız. NVIDIA teknolojilerini sanal gerçeklik sırasında kullanabilir ve inanılmaz işler ortaya çıkarabilirsiniz. Kullandığınız uygulamalara yardımcı olması amacıyla geliştirilen NVIDIA VR Viewer, sanal gerçeklik deneyiminizi katlayacak. Mimarlar, mühendisler ve tasarımcıların mutlaka denemesi gereken bir uygulama olduğu da söylenebilir. Ayrısa sorunsuz bir deneyim sağlamak için en az 2 GB RAM'e sahip olmanız gerekiyor.

NVIDIA VR Viewer uygulamasını Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • LibreOffice Viewer

    LibreOffice Viewer mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir ofis yazılımıdır
  • VNC Viewer

    VNC Viewer uygulamasıyla Android cihazlarınızdan Windows, Mac ve Linux bilgisayarlarınızı uzaktan kontrol edebilirsiniz.
  • Zip Viewer

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz dosya sıkıştırma uygulamasıdır.
  • Guardian VR

    Guardian VR, Android işletim sistemine sahip telefonlarınız üzerinde sanal gerçeklik deneyimi yaşayabileceğiniz bir uygulamadır.
  • VR Check

    VR Check uygulamasıyla Android cihazlarınızın sanal gerçeklik gözlüklerine uyumluluğunu test edebilirsiniz.
  • NVIDIA TegraZone 2

    NVIDIA TegraZone 2 uygulamasıyla, Tegra mobil işlemcili cihazlarınızda oynayabileceğiniz etkileyici oyunlar bulabilirsiniz.
  • GeFORCE Now

    GeFORCE Now, NVIDIA tarafından geliştirilen, Android telefon ve tabletler üzerinde kullanılabilen bir tür bulut oyun platformudur.
  • Google PDF Viewer

    Google PDF Viewer, adından da anlayacağınız üzere Google'ın Android cihazlar için geliştirmiş olduğu resmi PDF görüntüleme uygulaması.