O&O Defrag Professional Edition

DENEME SÜRÜMÜ
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
16,106 TOPLAM İNDİRME
24.2 MB DOSYA BOYUTU

Windows işletim sisteminiz çalışırken kilitli olarak bulunan kayıt anahtarları (registry), sistem dosyaları ve veri tabanlarını 3 farklı yöntem kullanarak düzenleyebileceğiniz profesyonel bir disk birleştirme programı.

İşletim sisteminizde kilitli olarak bulunan kayıt anahtarı (registry), sistem dosyaları ve veri tabanlarını düzenleyerek, birleştirebilen profesyonel bir disk birleştirme programıdır. O&O Defrag Professional Editionprogramı size 3 farklı disk birleştirme yöntemi sunuyor ve bu yöntemlerden istediğinizi kullanarak dosyaları düzenleyip, birleştirebilirsiniz.

Programın size sunduğu ilk yöntem "Space" ile disk dosyalarınızı daha hızlı birleştirerek zamandan kazabilirsiniz. "Complete/Name" yönteminde diskinizde dağınık olarak bulunan dosyalar yeniden düzenleniyor. Bu sayede tüm dosyalarınız alfabetik sıraya göre tekrar diziliyor. Son yöntem "Complete/Date" ise veritabanı ve dosya sunucuları için özel olarak tasarlanmıştır. Bu yöntem ile dosyalar, üzerinde yaptığınız değişikliğin tarihine göre düzenleniyor ve en son değişiklikten başlamak üzere sıralanıyor.

Behlül Göktepe

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Auslogics Disk Defrag

    Auslogics Disk Defrag, bilgisayarınızın daha hızlı ve daha verimli çalışması için ücretsiz ve gelişmiş bir disk birleştirme programıdır.
  • Ashampoo Magical Defrag

    Ashampoo Magical Defrag arka planda çalışarak disk birleştirme işlemini otomatik olarak yapar.
  • Smart Defrag

    IObit Smart Defrag, en iyi ücretsiz ve hızlı disk birleştirme programıdır. Bu disk birleştirici ile hard disk ve PC performansını artırabilirsiniz.
  • AML Free Disk Defrag

    Disk üzerindeki dosya dağınıklığı sonucunda oluşan performans düşüklüğünü ortadan kaldırmanıza yardımcı olan ücretsiz ve alternatif bir disk birleştirme aracı.
  • NoClone Free Edition

    NoClone Free Edition, bilgisayarınız üzerinde yer alan klon dosyaları tarayan ve silen kullanışlı bir programdır.
  • MiniTool Partition Wizard Free Edition

    MiniTool Partition Wizard Home Edition programıyla bilgisayarınızın sabit disklerini çok daha kolay bir şekilde yönetebilirsiniz.
  • Aomei Dynamic Disk Manager Home Edition

    Ücretsiz ve kullanımı kolay olan bu program sayesinde kolayca disklerinizi bölümlendirebilir ve RAID sürücülerinizi ayarlayabilirsiniz.
  • MiniTool Power Data Recovery Free Edition

    Windows kullanıcıları için en iyi ücretsiz veri kurtarma programı