Oceanhorn

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
317 TOPLAM İNDİRME
8.3 MB DOSYA BOYUTU

Oceanhorn APK, okyanuslara açılıp savaştığınız aksiyon macera oyunu. 10 saatin üzerinde hikaye odaklı oynanış sunan Android oyunu grafikleriyle göz dolduruyor.

Oceanhorn APK, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Muhteşem bir macera oyunu olan Oceanhorn'da okyanuslara açılıyorsunuz.

Oceanhorn APK İndir

Oldukça eğlenceli oynanışa sahip Oceanhorn, keyif verici bir macera oyunu. Oyunda karakterin babasından kalan bir mektubu bularak maceraya atılıyor ve gizemli bir şekilde ortadan kaybolan babayı bulmaya çalışıyoruz. Olayın arkasındaki sır perdesini aralamak için çeşitli maceralara atılıyor ve zevkli zamanlar geçiriyorsunuz.

10 saatten fazla oyun süresine sahip olan oyun, sahip olduğu kurgu ve grafiklerle de pek çok bilgisayar oyununa kafa tutuyor. Oyunda bazen canavarlarla savaşacak, sihir kullanmayı öğrenecek ve görevleri tamamlamaya çalışacaksınız. Tamamen ücretsiz olarak indirilebilir durumda olan Oceanhorn'u sakın kaçırmayın. Muhteşem hikayesi, 3D grafikleri ve inanılmaz macera deneyimi ile Oceanhorn sizleri bekliyor.

Oceanhorn oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Oceanhorn APK Oyun Özellikleri

  • Özelleştirilebilir grafik ayarları
  • Efsanevi Nobuo Uematsu ve Kenji Ito’dan müzikler
  • 10 saatten uzun hikaye odaklı oynanış
  • Sihir ve kılıçlı dövüşte ustalaşın.
  • Görevinizde size yardımcı olacak eski eşyaları bulun.
  • Oyun servisleri başarımları
  • Hassas dokunmatik kontroller

Oceanhorn 2 APK Oyunu Hakkında

Android için indirilebilir olmayan, Apple Arcade oyunu olarak çıkış yapan Oceanhorn 2 Knights of the Lost Realm, yepyeni içerik, görevler, öğeler ve geliştirmeler içeriyor. Oceanhorn 2, ilk bölümdeki olaylardan bin yıl öncesini konu alıyor; sizi mitoloji ile dolu devasa bir dünyada büyülü bir yolculuğa çıkarıyor.

Bu kez yolculuğa yalnız çıkmıyorsunuz. Arcadia’nın lideri Arşimet’in torunu Trin ve eski bir samuray silahı kullanan gizemli robot Gen, sizinle güçlerini birleştiriyor ve Mesmeroth’un karanlık ordusuna karşı yanınızda savaşıyor. Bağlamsal komutlar bu yardımcılarınızı savaşa yönlendirmenize, oyunun en akıllıca bulmacalarının çözümünde size yardımcı etmelerini sağlıyor.

20 saatin üzerinde oynanış süresi, reflekslerinizi ve dövüş becerilerinizi test eden devasa boss mücadeleleri, inanılmaz ödüller veren düzinelerce yan görev, çözülecek zekice bulmacalar ve keşfedilecek gizemli zindanlar, büyüleyici grafikler ve 60fps desteğiyle Oceanhorn 2 oyunu APK olarak veya Google Play’den Android telefonlara yüklenemiyor; yalnızca Apple cihazlarda oynanabiliyor.

Murat İşçi

Oceanhorn

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
178 TOPLAM İNDİRME

Oceanhorn aksiyonun ve maceranın benzersiz bir karşımı olarak dikkat çekiyor.

Oceanhorn hem iPhone hem de iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz çarpıcı bir macera oyunu. Yüksek fiyatıyla ilk başta biraz önyargı oluştursa da Oceanhorn verilen fiyata değdiğini daha ilk bölümden kanıtlıyor.

Oyuna kontrol ettiğimiz karakterin babasından kalan mektubu bularak başlıyoruz. Tuhaf bir şekilde ortadan kaybolan baba, arkada eski bir not defteri ve bir adet kolye bırakmış. Biz de bunları kullanarak arakdaki sır perdesini aralamaya çalışıyoruz. Hem grafik hem de oyun atmosferi olarak Oceanhorn bir mobil oyundan fazlasını sunuyor. Açıkçası birçok PC oyunundan bile daha iyi diyebiliriz. Elbette tabletlerin ve akıllı telefonların tatsız dokunmatik ekran kontrolleri negatif his uyandırıyor.

Oyunun en dikkat çeken yanlarından bir tanesi 10 saatten fazla oynanış süresi vaat etmesi. Klasik mobil oyunların aksine Oceanhorn'da bir hayli uzun bir maceraya tanık oluyoruz. Büyü ve kılıç kullanma konusunda ustalaşıp önümüze çıkan düşmanları alt etmeli ve kayıp babamızın sırrını çözmeliyiz.

Genel olarak başarılı bir oyun olarak öne çıkan Oceanhorn, bu tarz macera ve aksiyon oyunları oynamaktan keyif alan herkesin denemesi gereken yapımlardan bir tanesi.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Elder Scrolls: Blades APK

    The Elder Scrolls: Blades APK ile siz de bu maceraya atılın. The Elder Scrolls tecrübesi artık mobilde.
  • Beyblade Burst APK

    Beyblade Burst APK, destansı Beyblade savaşlarına katıldığınız üçlü eşleştirme bulmaca savaş oyunu.
  • Project Playtime APK

    Project Playtime APK, korku oyunu sevenler için mobil macera korku oyunudur.
  • Poppy Playtime - Chapter 1 APK

    Aksiyon ve macera oyunu olarak adından söz ettiren Poppy Playtime Chapter 1 APK milyonlara ulaşmaya devam ediyor.
  • Hollywood Story APK

    Hollywood Story APK Android oyununda moda yıldızlarının hayatını deneyimliyoruz. Yıldızlarla dolu, çarpıcı ve muhteşem sokaklara girmeye hazır mısınız?
  • Dog Life Simulator APK

    Dog Life Simulator APK ile bir köpeğin hayatına tanıklık edeceksiniz.
  • 7Days APK

    7Days APK Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz görsel roman oyunlarından. Grafik romanlara ilginiz varsa mobil oyununu kesinlikle oynamalısınız.
  • Magic Rampage APK

    Magic Rampage APK Android oyunu aksiyon, rpg, platform türlerini bir araya getiriyor.