Odatv Mobil

ÜCRETSİZ
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
666 TOPLAM İNDİRME
2.6 MB DOSYA BOYUTU

Odatv Mobil uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan en son haberleri okumaya başlayabilirsiniz.

Odatv Mobil uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinden haberlere en kolay şekilde ulaşmak isteyen kullanıcıların tercih edebilecekleri ücretsiz haber uygulamaları arasında yer alıyor. Hem kolay kullanımı hem de en son haberlere anında ulaşma imkanı sunması sayesinde kullanırken herhangi bir özel bilgi gerektirmeyen ve sorunsuzca çalışabilen uygulama, yeni bir haber okuma kaynağı arayanların ilgisini çekmekte başarılı olacaktır.

Uygulamanın ana sayfasında günün en popüler ve dikkat çekici manşetlerini görüntülemek mümkün oluyor ve böylece en son flaş haberleri kaçırmadan haberlere göz atabiliyorsunuz. Fakat bu tip genel haber içeriklerinden hoşlanmayanlar için hazırlanmış olan yan menü de yine kullanıcıların hizmetine sunulmuş.

Açılan yan menü içerisinde hem farklı kategorilerin bağlantılarına ulaşabiliyor, hem de kullanıcıların en çok okudukları veya yorumladıkları haberlerin bir listesini görebiliyorsunuz. Bu sayede Odatv'nin sunduğu önceliklerden bağımsız olarak kullanıcıların tercihlerine göre haberler okumak ve gelişmelere hakim olmak da mümkün hale geliyor.

Arama butonu ve uygulama içerisinde yer alan video izleme olanakları da yine dikkat çekenler arasında yer alıyor. Böylece manuel kelime aramaları ve ayrıca haberlere dair videolar da kolayca erişilebilir hale geliyorlar. Ancak uygulamanın doğru bir şekilde son haberleri sunabilmek için aktif bir internet bağlantısına ihtiyaç duyduğu unutulmamalı.

Video izleme esnasında kotanızın dolmasını istemiyorsanız Wi-Fi ağlardan internete bağlıyken bu bölümü açmayı unutmayın.

Yiğit Ekim Demir

Odatv Mobil

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
231 TOPLAM İNDİRME
4.8 MB DOSYA BOYUTU

Odatv Mobil uygulaması sayesinde iPhone ve iPad cihazlarınızdan en son haberlere ve gelişmelere ulaşabiliyorsunuz.

Odatv Mobil uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarında kullanmak üzere yeni haber okuma uygulamaları arayanların tercih edebilecekleri ücretsiz seçenekler arasında yer alıyor. Hem sade ve kolay kullanımı hem de en son haberlere en hızlı şekilde ulaşmayı vadettiği için sizlere önerebileceğim uygulamalardan birisi olduğunu söyleyebilirim. Her ne kadar çok çekici bir arayüze sahip olmasa da uygulamanın içerik anlamında bir eksikliğinin bulunmadığını da belirtmek gerekiyor.

Uygulamanın ana ekranında manşet haberlerini görmek mümkün ve böylece devamlı olarak en son sıcak gelişmelere hemen erişebiliyorsunuz. Tabii ki bu bölümün devamlı olarak güncellenmesi sayesinde eski haberlerin ortadan kalktığını da farkedeceksinizdir. Dolayısıyla daha eski haberlere erişmek isteyen kullanıcıların sağda yer alan açılır menüyü kullanarak ilgili kategorilere ulaşmaları da mümkün.

Varolan bu kategoriler içerisinde hem konu başlıkları mevcut hem de en çok okunan yahut yorumlanan haberlere erişme imkanı var. Dolayısıyla insanların ilgi gösterdikleri haberler konusunda fikir edinebiliyor ve direkt olarak siz de yorumlarınızı yazabiliyorsunuz.

Uygulamanın video izleme bölümü sayesinde videolara da göz atmak mümkün fakat 3G bağlantılarda videoların kotayı bitirebileceği unutulmamalı. Dolayısıyla videolar izlemek istediğinizde Wi-Fi'dan internete bağlı olmanız daha uygun olacaktır. Tabii ki en son güncellenen haberleri görmek için online olmanız gerekliliği de mevcut.

Yeni ve kullanışlı bir haber uygulaması arayanların denemeden geçmemeleri gereken seçenekler arasında yer alıyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Türk Telekom Mobil Dergi

    Mobil teknoloji dünyasına dair son gelişmeleri Android cihazlarınızdan takip edebilirsiniz.
  • Magzter

    Magzter, Android kullanıcılarının mobil cihazları üzerinde kullanabileceği ücretsiz bir dijital dergi ve dijital kitap uygulamasıdır.
  • Haber RSS

    Haber RSS uygulamaları ile son dakika haberleri, en güncel haberler mobil cihazınızda.
  • WebTakibi

    Android tabanlı mobil cihazlarda kullanılabilen WebTakibi mobil uygulaması, en güncel teknoloji haberlerini takip edeceğiniz bir tür haber uygulamasıdır.
  • Hürriyet Mobil

    Hürriyet Mobil uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan en son haberlere hemen ulaşabiliyorsunuz.
  • Google Currents

    Popüler dergilerin mobil versiyonları, Google arama motorunun yükselen haberleri, beğendiğiniz sitelerin RSS beslemeleri çevrimdışı okumanıza olanak verecek dergi görünümünde bir tasarımla Google Currents uygulamasında.
  • TRT Haber

    TRT Haber, tüm haberlere ulaşmanızı sağlayan TRT'nin mobil haber uygulamasıdır.
  • Aktif Haber

    Aktif Haber, hem Türkiye hem de Dünya gündemini yakından takip edebilmenizi sağlayan Android mobil haber uygulaması.