Office 365

x
x
5/5 EDİTÖR
2.2/5 ZİYARETÇİ
132,348 TOPLAM İNDİRME

Office 365, Word, Excel, PowerPoint, OneNote ve Publisher gibi tüm ofis programlarını kullanarak ücretsiz OneDrive depolama alanından yararlanabileceğiniz Microsoft ofis programı.

Office 365, 5 bilgisayar (PC) veya Mac ile birlikte Android, iOS ve Windows Phone telefon ve tabletleriniz üzerinde kullanabileceğiniz bir Microsoft Office paketi. ÜCretli olarak sunulan bu office paketi sayesinde 5 kişi tek bir hesapla Office paketinden yararlanabiliyorken, tüm kullanıcıların kendilerine özel ayarlarını yapabilmesi ve bu şekilde koruyabilmesi Office 365'in en güzel özelliklerinden bir tanesi.

İster online isterseniz de offline olarak Office programları üzerinde çalışma fırsatı sunan Office 365, kendini düzenli aralıklarla güncelleyerek her zaman programın son ve günce versiyonunu kullanmanızı sağlıyor.

1 Yıllık üyelik olarak satışa sunulan ve toplamda 5 kişinin birlikte kullanabileceği Office 365 için öğrencilere özel indirim ve ücretler de sunulması, bu paketi öğrenciler açısından daha cazip hale getiriyor. 5 kişinni bir araya gelerek satın alıp kullanabileceği bu paket, bu şekilde düşündüğünüzde aslında oldukça ucuz. Fakat tek başınıza alacak olursanız biraz pahalı kalıyor.

Eğer Office 365 satın alarak kullanmak istiyorsanız kullandığınız PC, Mac ve Mobil cihazların aşağıda belirtilen sürüm ve üzeri bir versiyona sahip olması gerekiyor.

  • Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10
  • Mac OS X 10.6 ve Üzeri
  • Android KitKat 4.4 ve Üzeri

Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access ve Publisher programlarının tamamına erişim sağlayarak kullanabileceğiniz Office 365, bu paket programlarının mobil versiyonlarına da size sunarak her ihtiyacınız olduğunda Office programlarını kullanabilme imkanı veriyor.

Office 365'i satın alarak elde edeceğiniz avantajlara da biraz değinmek gerek. Satın aldığınız bir yıllık üyelik sayesinde 5 farklı kullanıcının her biri için 1 TB'lık OneDrive bulut depolama alanı kazanıyorsunuz. Yani 5 farklı kullanıcı tek bir hesapla OneDrive üzerinde toplam 5 TB'a kadar veri yedekleyebilir. Bunun dışında Office 365 kullanıcılarına her ay 60 dakikalık Skype araması da kazanıyor. Skype'an Skype'a konuşmalar yapıyorsanız zaten ücretsiz olarak yararlandığınız program üzerinden ister yurt için, isterseniz de yurt dışındaki tanıdıklarınızı telefon numaraları üzerinden arayarak 60 dakikanızı kullanabiliyorsunuz. Yurt dışında arkadaşlarınızı ya da akrabalarınız varsa size sunulan 60 dakikalık ücretsiz Skype konuşması oldukça işinize yarayabilir.

Microsoft, Office 365 için 7 gün 24 saat boyunca sunduğu ücretsiz müşteri servisi ile kullanıcılarının programlarla ilgili yaşadığı sorunları da oldukça hızlı şekilde çözüme kavuşturuyor. Geniş kapsamlı bir ofis paketi kullanmak ve dilediğiniz her an farklı cihazlarınız üzerinden döküman oluşturmak ya da dökümanlarınıza erişmek istiyorsanız Office 365'i tercih edebilirsiniz.

Barış YANIK

Office 365

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5,530 TOPLAM İNDİRME

Mac için Microsoft Office 365 indir, Mac bilgisayarında her zaman son sürüm Microsoft Ofis programını kullan.

Microsoft Office 365 indirerek Mac için Microsof Ofis programına sahip olursunuz. Mac için Microsoft Ofis programı 2019 sürüm arayanlara tavsiye ederim. Mac için Microsoft Office 2019 programından farkı; App Store güncellemeleriyle Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote ve OneDrive programının her zaman en yeni sürümünü kullanır, Office Mac indirme bağlantısı aramakla uğraşmazsınız. Bu Office paketi, tek seferde tüm Ofis programlarını indirmek isteyenler için ideal. 1 aylık ücretsiz Office 365 denemesi de dahil.

Apple Mac bilgisayarlarda yüklü gelen ücretsiz kullanılabilir ofis programı mevcut ancak Microsoft Office çok daha gelişmiş özellikler sunuyor. Şu ana kadar Office sitesi üzerinden indirilebilen Mac için Microsoft Office programı, Mac App Store’a nihayet geldi. Mac Uygulama Mağazası’ndan Microsoft Office 365 bundle indirdiğinizde hem tüm Office programlarına tek seferde erişmiş oluyor hem de güncelleme geldiği vakit uygulama mağazasından kolayca güncellemeyi indirip yeni ofis özelliklerine kavuşmuş oluyorsunuz. Office 365 Mac sürümünün Windows sürümünden hiçbir farkı olmadığını da belirteyim. Yeni, modern Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, OneDrive sürümleri Mac için tasarlanmış. Türkçe dil desteği de mevcut.

Microsoft Office 365 Mac aşağıdaki programları içerir:

  1. Microsoft Word: Belge oluşturmanızı, görüntülemenizi, düzenlemenizi, paylaşmanızı sağlar. E-postalara eklenen belgeleri görüntüleyip düzenlemenize izin verir.
  2. Microsoft Excel: Güçlü elektronik tablolar oluşturmanızı, görüntülemenizi, düzenlemenizi ve paylaşmanızı sağlar. Yeni grafik türleri ve Excel Fikirler özelliğiyle verilerinizi görselleştirebilir ve eğilimler belirleyebilirsiniz. Muhasebe, denetim, finans ve diğer alanlardaki çalışmalarınızı istediğiniz kişilerle birlikte istediğiniz yerden yürütürsünüz.
  3. Microsoft PowerPoint: Sunum aracına erişmenizi sağlar. Etkileyici tasarımlar, zengin animasyonlar, sinematik hareketler, üç boyutlu modeller ve simgelerle fikirlerinizi aktarmanızı ve büyüleyici sunumlar oluşturmanızı sağlar.
  4. Microsoft Outlook: Tüm e-posta hesaplarınızı ve takvimlerinizi tek bir yerde toplar. Gelen kutunuzu takip etmeniz ve bir iş planlamanız gerektiğinde en verimli, düzenli ve bağlantılı yöntemle çalışmanızı kolaylaştırır.
  5. Microsoft OneNote: Dijital not defteriniz ancak çok yetenekli. Kesinlikle unutmamanız gereken günlük işleri takip edebilir, büyük etkinlikler planlayabilir, fikirlerinizi kaydedebilirsiniz.
  6. Microsoft OneDrive: Office 365’deki dosyalarınıza bağlanarak istediğiniz her yerden erişme, paylaşma ve birlikte çalışma kolaylığı sunar. Masaüstü, web, mobil cihazlarınızda Word, Excel ve PowerPoint dosyalarınız her zaman günceldir.

 

  • Microsoft Office 2019 Mac indir
  • Microsoft Office Mac indir
  • Office Mac indir
  • Microsoft Office Mac için ücretsiz indir
  • Mac için Microsoft Office programı indir
  • Microsoft Office Programı (Mac)
  • Mac için Microsoft Word indir
  • Mac için Microsoft Excel indir
  • Mac için Microsoft PowerPoint indir
  • Mac için Microsoft OneNote indir
  • Mac için Microsoft Outlook indir
  • Mac için Microsoft OneDrive indir
  • Word programı indir (Mac)
  • Excel programı indir (Mac)
  • PowerPoint programı indir (Mac)
  • Outlook programı indir (Mac)
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Office 2016

    Microsoft Office 2016, en çok tercih edilen ofis programları arasında. Key - ürün anahtarı bulma, aktivasyon ile uğraşmak istemeyenler için Microsoft 365 önerilir.
  • Wise Care 365

    Wise Care 365, Windows bilgisayar kullanıcıları için ücretsiz PC temizleme ve hızlandırma aracıdır.
  • Trio Office

    Trio Office, Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint) programına ücretsiz alternatif. Ücretsiz ofis programı arayanlar için tavsiyedir.
  • Office 2013

    Microsoft Office 2013, Windows 8 ile duyurulan ofis programı. En çok kullanılan ofis programları arasında.
  • Polaris Office

    Polaris Office, Microsoft Office kadar başarılı ve popüler ücretsiz ofis programı.
  • WPS Office

    WPS Office uygulaması sayesinde PC'lerinizden ücretsiz bir şekilde tüm Office formatlarını açabiliyor ve düzenleyebiliyorsunuz.
  • KMSpico

    KMSpico İndir: Virüssüz Windows ve Microsoft Office etkinleştirme, lisanslama, aktivasyon programı.
  • Office Browse

    Office Browse, Microsoft Office dosyalarını görüntülemenize olanak tanıyan basit ve kullanışlı bir yazılımdır.