Office Delve

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
53 TOPLAM İNDİRME

Office Delve, iş arkadaşlarımızla aynı dokümanlar üzerinde çalışabileceğimiz bir uygulama.

Office Delve, Android işletim sistemine sahip olan cihazlarda kullanılmak üzere dizayn edilmiş fonksiyonel bir belge paylaşma ve düzenleme uygulaması.

Hiçbir ücret ödemeden indirebileceğimiz Office Delve'i kullanarak iş ve proje arkadaşlarımızın belgelerini görüntüleyebiliyor ve hatta gerekliyse üzerlerinde değişiklikler yapabiliyoruz. Özellikle ortak iş yürüten kullanıcılar Office Delve'i kullanarak çalışma verimlerini artırabilirler ve daha koordine bir çalışma ortamı yaratabilirler.

Uygulama'nın Office 365 tabanlı çalıştığını belirtmeden geçmeyelim. Başka bir deyişle, oluşturulan dokümanlar üzerinde değişiklik yapabilmemiz için bu belgelerin Office 365 üzerinde oluşturulmuş ve saklanıyor olmaları gerekiyor. Belgelere erişim yapabilmemiz için söz konusu belgenin bizimle paylaşılmış olması gerekiyor. Aksi durumda belgeleri görüntüleyemiyor ve dolayısıyla da herhangi bir değişiklik yapamıyoruz.
Son derece rafine bir kullanım deneyimi sunan Office Delve'i herkes sorunsuzca kullanabilir ve belge düzenleme işlemlerini akıcı bir şekilde tamamlayabilir.

Sonuç olarak işlevsel ve sorunsuz bir kullanım sunan Office Delve, aynı proje üzerinde faaliyet gösteren çalışanların koordine çalışmalar yürütüp çalışma verimlerini artırabilecekleri bir seçenek.

Emircan Erdoğan

Office Delve

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
73 TOPLAM İNDİRME

Office Delve özellikle aynı proje üzerinde çalışan iş insanlarının mutlaka kullanması gereken bir uygulama.

Office Delve, hem iPhone hem de iPad cihazlar üzerinde kullanılmak amacıyla tasarlanmış işlevsel bir doküman düzenleme ve paylaşma uygulaması olarak tanımlanabilir.

Tamamen ücretsiz olarak sunulan Delve sayesinde iş arkadaşlarımızın üzerinde çalıştıkları belgeleri görüntüleyebiliyor, üzerlerinde değişiklikler yapabiliyoruz. Bu bakımdan Delve'in özellikle aynı proje üzerinde çalışan kişilerin epey işine yarayacağını düşünüyorum.

Office Delve, Office 365 tabanlı olarak çalışıyor. Yani belgeleri görüntüleyebilmemiz için Office 365 üzerinde oluşturulmuş ve arşivlenmiş olmaları gerekiyor. Kişilerin Office 365 üzerinde tuttukları belgelerine Delve sayesinde ulaşabiliyor ve eğer gerekliyse düzenlemeler yapabiliyoruz. Elbette tüm bu olup bitenden karşı tarafın da haberi oluyor.

Office Delve ile belgeler üzerinde düzenleme yapabilmemiz için o belgenin bizimle paylaşılmış olması gerekiyor. Aksi halde herhangi bir düzenleme yapamıyoruz.

Genel olarak başarılı bir kullanım deneyimi sunan Office Delve, aynı iş üzerinde kafa yoran kişilerin ortak çalışmalar yürütüp verimlerini artırabilecekleri bir uygulama.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • AndrOpen Office

    AndrOpen Office, Android için Open Office uygulamasıdır.
  • Office Remote

    Office Remote Android uygulaması ile PowerPoint sunumlarınızı mobil cihazınızdan yönetebilirsiniz.
  • Olive Office Premium

    Eğer Microsoft Office dökümanlarını Android mobil cihazınız ile düzenlemek istiyorsanız bu uygulamayı kullanabilirsiniz.
  • WPS Office

    Android akıllı telefon ve tabletleriniz için hazırlanan ücretsiz WPS Office uygulaması ile tüm ofis işlerinizi mobil cihazınızdan gerçekleştirebilirsiniz.
  • Polaris Office

    Polaris Office, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde döküman, tablo, sunum ve PDF dosyalarını açıp düzenleyebileceğiniz ücretsiz bir Android ofis uygulamasıdır.
  • Smart Office 2

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz ofis uygulamasıdır.
  • Outlook Groups

    Outlook Groups uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan Office 365 belgelerinizi toplu olarak düzenleyebiliyorsunuz.
  • Kingsoft Office

    Android cihazlardan DOC, DOCX, XLS, XLSX, PPT, PPTX formatlarındaki dosyaları görüntülemek ve düzenlemek için kullanabileceğiniz bir uygulama.