Office Story

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME
39 MB DOSYA BOYUTU

Office Story, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur.

Office Story, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunu. Küçük bir garajı büyük bir şirkete dönüştürmeye çalışacağınız oyunda bütün kararları sizin almanız gerekiyor.

Bildiğiniz gibi pek çok büyük şirket, özellikle de teknoloji şirketleri öncelikle küçük bir garajda başlayan çalışmalardan yola çıkmışlardır. Siz de şimdi bu oyun sayesinde bunun nasıl bir şey olduğunu görme şansı yakalıyorsunuz.

Oyunda amacınız şirketinizi büyüterek dünya çapında bir ün kazandırmak. Bunun için stratejik kararlar almanız, şirketinize ekipmanlar satın almanız, insanları eğiterek işe almanız ve çalıştırmanız gerekiyor.

Oyunda temel amacınız ise mobil geliştirme dünyasına katılıp çeşitli uygulamalar geliştirmek. Gerçek hayatta olduğu gibi burada da mobil dünya dinamik ve sürekli olarak gelişiyor. Siz de bu trendleri takip etmek zorundasınız.

Özellikler:

  • Dünyadan farklı 13 şehir.
  • Uluslararası işe alım imkanları.
  • Zengin görevler ve hedefler.
  • Farklı işletim sistemleri.
  • Uluslararası liderlik listeleri.
  • Ekran görüntüsü alıp paylaşma.
  • En iyi uygulamayı geliştirme.
  • Facebook ile bağlanarak oynama.

Eğer siz de simülasyon oyunlarını seviyorsanız bu oyunu denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Office Story

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
68.8 MB DOSYA BOYUTU

Office Story, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur.

Office Story, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunu. Tycoon da denilen bir şirketi kurup büyütme odaklı simülasyon oyunlarını seviyorsanız bu oyunu da beğenerek oynayacağınızı düşünüyorum.

Oyunda amacınız kendi teknoloji şirketiniz kurmak. Bunun için öncelikle elinizde çok fazla imkan yok bu yüzden kendi garajınızı ofis olarak düzenleyerek işe başlıyorsunuz. Fakat önünüzde yapmanız gereken çok şey ve almanız gereken çok yol var.

Oyunda en önemli şey aldığınız kararları stratejik bir şekilde almak diyebilirim. Zira gerçek hayatta olduğu gibi oyunda da teknoloji dünyası sürekli değişiyor ve kendini yeniliyor. Siz de bunu takip etmelisiniz.

Mobil geliştirme dünyasına adım atacağınız oyunda hedefiniz uygulamalar geliştirmek. Fakat bu uygulamaların güncel olduğundan, son trendlere uygun olduğundan ve popüler platformlarda olduğundan emin olmanız gerekiyor.

Oyunda ilerledikçe farklı farklı şehirlere açılabiliyorsunuz. 13 farklı şehir bulunduğunu söyleyebilirim. Bununla birlikte işe eleman almanız da gerekiyor ve şehirler büyüdükçe elemanların istekleri arttığından bu da zorlaşıyor.

Oyunda ulaşmanız gereken pek çok zengin görev ve hedef bulunuyor. Bununla birlikte çevrimiçi bir şekilde diğer oyuncularla kendinizi karşılaştırabiliyor ve liderlik listelerindeki yerinizi görebiliyorsunuz.

Oyuna Facebook ile bağlanabiliyor ve başarılarınızı arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz. İsterseniz bunu oyun için ekran görüntüsü alarak da yapabiliyorsunuz. Eğer siz de simülasyon oyunlarını seviyorsanız bu oyunu denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Island Story

    Island Story, kendi çiftliğinizi kurabileceğiniz ve yönetebileceğiniz oldukça gelişmiş bir simülasyon oyunudur.
  • Farm Story 2

    Farm Story 2, Android cihazlarımıza tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bir simülasyon oyunu.
  • Bakery Story

    Bakery Story adlı Android oyunuyla kendi sanal fırınınızı işletmeye başlayabilirsiniz.
  • Office Space: Idle Profits

    Office Space: Idle Profits, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur.
  • Idle Office Tycoon APK

    Idle Office Tycoon APK, eğlenceli bir gayrimenkul oyunudur. Kendi şirketinizi büyütebileceğiniz oyunda zengin olabilirsiniz.
  • ZOE: Interactive Story

    Android cihazınızda sürükleyici bir simülasyon oyunu oynamak istiyorsanız, Zoe: Interactive Story tam size göre.
  • Nightclub Story

    Nightclub Story, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz keyifli bir gece kulübü simülasyonudur.
  • Happy Mall Story

    Happy Mall Story, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir alışveriş simülasyonu oyunudur.