Offroad Car Simulator

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
266 TOPLAM İNDİRME
43 MB DOSYA BOYUTU

Offroad Car Simulator, 9 farklı offroad aracıyla zorlu pistlerde mücadele verdiğiniz simülasyon tarzında bir oyun.

Offroad Car Simulator, klasik araba yarışı oyunlarının dışına çıkmak isteyenler için tavsiye edebileceğim bir yapım. Her ne kadar görsel açıdan çok daha kaliteli oyunlar olsa da gerçeğe yakın offroad heyecanını yaşattığından bir şansı hak ediyor.

Offroad Car Simulator oyununda adından da tahmin edeceğiniz üzere zorlu şartlar için dizayn edilmiş 4x4 arazi araçlarıyla yola çıkıyoruz. Aralarında Jeep, BMW X5’in de yer aldığı 9 offroad aracıyla serbest stil başka bir deyişle kafamıza göre ilerleyebiliyor veya özel görevleri tamamlıyoruz. Görev esnasında her seferinde farklı bir arazide buluyoruz kendimizi. Arazi şartlarında ilerlemek kontroller sayesinde biraz basitleştirilmiş. Üç farklı kontrol seçeneği arasından hangisini seçersek seçelim offroad aracımızla yol almak çok zor değil.

Offroad Car Simulator da çoğu simülasyon oyunu gibi farklı kontrollerle ve kamera açılarıyla oynama şansı sunuyor. Daha önce mobilde araba simülasyon oyunu oynadıysanız zaten yabancılık hissetmiyorsunuz. Oynamadıysanız da üç kontrol seçeneği (direksiyon, buton, eğme) sayesinde hemen offroad heyecanına kaptırıyorsunuz kendinizi. Tabii ki aracı içten görmenizi sağlayan farklı kamera açısı da bu heyecanı içinizde hissetmenizde büyük rol oynuyor.

Oyunda farklı offroad araçları ve pistleri olduğunu söylemiştim. Araçları “campaign” modundaki görevleri tamamlayarak açabiliyoruz lakin pist açma / seçme lüksümüz yok. Farklı pistler olduğunu altın kazandıran görev modunda anlıyoruz.

Erkan Calp

Offroad Car Simulator

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
80 TOPLAM İNDİRME
94 MB DOSYA BOYUTU

Offroad Car Simulator, gerçek offroad araçlarıyla gerçeğe yakın sürüş deneyimi sunan ücretsiz ve de ufak boyutlu bir iOS oyunu.

Offroad Car Simulator, 4x4 arazi araçlarıyla zorlu koşullara aldırış etmeden yarışlara katıldığımız görsel açıdan zayıf olmasına rağmen eğlence dozu yüksek bir iOS oyunu. Hem iPhone hem de iPad’lerde son derece rahat bir oynanış sunan offroad oyununda ödül kazandıran özel görevlere katıldığımız gibi başımız buyruk gezinmemize izin veren test sürüşünde kendimizi gösterebiliyoruz.

Günümüz simülasyon oyunlarıyla karşılaştırdığımızda görsel olarak bir tık aşağıda kalan Offroad Car Simulator, gerçekteki kadar zor sürüş deneyimi yaşatarak bu açığını unutturuyor. Oyuna ilk giriş yaptığımızda araç seçimi yaptıktan sonra (jeep ve BMW X5 doğrudan alabildiğimiz araçlar arasında) hangi modda oynayacağımızı seçiyoruz. Oyunun kontrollerine alışma açısından ısınma modu da diyebileceğimizi “free mode” en iyi seçenek. Farklı offroad araçları görmek istiyor ve farklı pistlerde yarışma heyecanını yaşamak istiyorsak “campaign”i seçmemiz gerekiyor.Campaign’de farklı amaçlar taşıyan yarışlar mevcut ve tamamladığımızda performansımıza göre altın kazanma şansımız var.

Oyunda aracımızı üç farklı şekilde kontrol edebiliyoruz. Cihazımızı eğerek veyahut butonlarla oynama şansına sahibiz ve farklı kontrollerde nasıl oynadığımızı görebilmek için ille de menüye dönmemiz gerekmiyor; yarıştan ayrılmadan kontroller arasında geçiş yapabiliyoruz. Kontrollerin yanında kameranın da değiştirilebiliyor olması enfes olmuş. Özellikle içten oynarken çok daha zevk verdiğini söyleyebilirim.

Erkan Calp

Offroad Car Simulator

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
81 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Offroad Car Simulator, offroad araçlarıyla yer çekimine meydan okuduğumuz kaliteli bir simülasyon oyunu.

Offroad Car Simulator, arazide zorlu şartlarda yarışlara katıldığımız kaliteli bir Windows Phone oyunu. Ücretsiz olarak indiebildiğimiz oyunda 4 x 4 arazi araçlarını altımıza alıyor ve dağ tepe demeden ilerleyerek verilen görevleri tamamlamaya çalışıyoruz.

Özellikle Windows Phone platformunda hem görsel açıdan hem oynanabilirlik olarak kaliteli ve de ücretsiz bir offorad yarış oyunu bulmak zor. Offroad Car Simulator, adından da tahmin edeceğiniz üzere gerçek offroad araçlarıyla sürüş deneyimi yaşatıyor. Arazi şartlarına uygun özel olarak tasarlanmış araçlarla katılım sağladığımız iki oyun modu seçeneği sunulmakta. Offroad aracımızla - kısıtlı da olsa – açık bir alanda dilediğimizce ilerleme keyfi yaşatan serbest stil ve belli araçlarla belli görevleri tamamlamamız gereken özel görev modundan dilediğimizi seçebiliyoruz.

Aralarında Jeep, BMW X5’in de bulunduğu 9 farklı offroad yarışına uygun aracı seçme şansına sahibiz. Lakin 9 araçtan sadece ikisini ilk etapta seçebiliyoruz. Diğerleriyle oynayabilmek için görevleri başarıyla tamamlayarak altın kazanmamız gerekiyor. Araçların kilidinin gerçek parayla açılmıyor olması güzel olmuş.

Oyunun kontrol sisteminden kısaca bahsetmem gerekirse; Üç farklı kontrol seçeğenimiz var. Cihazımızı eğerek, direksiyon ve butonlar yardımıyla offroad aracımızı kontrol edebiliyoruz. En güzeli de menüye dönmeden kontrol seçenekleri arasında geçiş yapabiliyor; bize en uygun olanını rahatlıkla seçebiliyoruz. Kontrollerin yanı sıra kamera açıları da değiştirilebiliyor. Dışarıdan ve içten oynayabildiğimiz üç farklı kamera açısını da yine oyundan ayrılmadan değiştirebiliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Offroad Car G

    Offroad Car G, 4x4 spor arazi araçlarını kullandığınız sürüş simülatörü oyunu.
  • Offroad Police Jeep Simulator

    Offroad Police Jeep Simulator mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir jip simülatörüdür
  • Car Simulator M5 APK

    Car Simulator M5 APK Android, araba simülatörü oyunudur. Araba simülasyon oyunu ücretsizdir ve internetsiz/online oynama seçeneği sunar.
  • Car For Sale Simulator 2023 APK

    Car For Sale Simulator 2023 APK çok yönlü özelliklere sahip bir araba takas simülasyonudur.
  • Car Saler Simulator Dealership APK

    Araba bayiliği oluşturmaktan drag yarışlarına kadar oyunculara sunan Car Saler Simulator Dealership APK, akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur.
  • Car Mechanic Simulator 2014

    Car Mechanic Simulator 2014 araba tamir etmeye çalıştığımız keyifli bir simülasyon oyunudur.
  • Offroad Bus Mountain Simulator

    Otobüs süreceğiz.
  • Car Van Bus Simulator 3D

    Car Van Bus Simulator 3D içerisinde farklı tipte araçlar barındıran eğlenceli bir simülasyon oyunudur.