Offroad Racing 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,765 TOPLAM İNDİRME
17.6 MB DOSYA BOYUTU

Offroad Racing 2, fizik tabanlı oynanışa sahip oldukça popüler bir yarış oyunudur.

Fizik tabanlı yarış oyunu denilince akla gelen ilk isimler arasında olan Offroad Racing’in dünya genelinde 2 milyon oyuncusu bulunuyor. Hal böyle olunca oyunun devamı hazırlandı ve yine ücretsiz olarak -tabii ki reklam destekli- karşımıza çıktı. İlk oyunla kıyasladığımızda daha kaliteli araba modellemeleri ile karşılaştığımız oyunda amacımız değişmiyor; engebeli yolda kazasız belasız bitiş çizgisine kadar gelmeye çalışıyoruz.

Hem grafik hem de oynanış yönünden Hill Climb Racing’e oldukça benzeyen bir oyun olan Offroad Racing’in devam oyununda farklı sürüş teknikleri gerektiren 6 adet araç sunuluyor. Seçtiğimiz aracın motor, süspansiyon, kontrol ve lastiklerini yükseltebiliyoruz. Yarıştığımız mekanlar da değişiklik gösteriyor. Kendimizi bazen çölün ortasında bazen Mars’ta, bazen şeker diyarında bazense kuzey kutbunda buluyoruz.

Gündüz ve gece yarışlarına katıldığımız oyunun zorluk seviyesi ise alışma süreci gerektirecek kadar zor. Bir yanda engebeli yolda sürüş yapmanın zorluğu diğer yanda benzinin su gibi akması. Ancak bu etmenler olmasaydı oyun zevkli olmaz diğer araba yarışı oyunlarından bir farkı olmazdı.

Offroad Racing 2 Özellikleri:

  • Yüksek kalitede grafikler
  • Eğlendiren ve gerçekçi fizik motoru
  • Spor arabadan canavar kamyona 6 farklı araç
  • Araçların parçalarını yükseltebilme
  • Geceli gündüzlü 7 farklı pist
  • Liderler tablosu ve çok sayıda başarım
  • Günlük altın bonusları ve oyun için mağaza
Erkan Calp

Offroad Racing 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
135 TOPLAM İNDİRME
22 MB DOSYA BOYUTU

Offroad Racing 2, engebeli arazide keyifli yarışlara katıldığınız bir Android oyunu.

Offroad Racing 2, fizik tabanlı yarış oyunlarını oynamaktan keyif alıyorsanız oldukça hoşunuza gideceğini düşündüğüm bir yapım. Android telefon ve tabletinize ücretsiz indirebileceğiniz ve de cihazınızda fazla yer kaplamayacak eğlenceli bir yarış oyunu arıyorsanız tavsiye ederim.

Dünya genelinde 2 milyon oyuncusu bulunan oldukça popüler bir yarış oyunu olan Offroad Racing’in devamı niteliğinde hazırlanan Offroad Racing 2 oyununda arazi ve engebeli yollarda gitmek için tasarlanmış özel arabaları kontrol ediyorsunuz. Bir yandan girinti ve çıkıntılarla dolu yolda arabayı kontrol etme zorluğu, diğer yanda sürenin işlemesi oyunu eğlenceli kılan, zorlaştıran öğeler arasında.

Hill Climb Racing’e hem oynanış hem de görsel açıdan oldukça benzeyen yapımda 100’den fazla bölüm bulunuyor. Oyun sürecinde mars, çöl, kuzey kutbu, tepeler gibi ilginç yerlerde yarışıyorsunuz. Tepe taklak olmadan yarışları tamamlamaktan başka bir amacınızın olmadığı oyunda yol boyunca karşınıza çıkacak altınları toplamanız da son derece önemli. Altınlar, yeni arabalar satın alabilmenize ve mevcut aracınızın parçalarını yenileyebilmenize imkan tanıyor. Tabii ki para verip te altın satın alabiliyorsunuz.

Klasik yarış oyunlarından sıkıldıysanız fizik tabanlı oynanış sunan Offroad Racing 2’yi Android cihazınıza indirip bir göz atmanızı tavsiye ederim.

Offroad Racing 2 Özellikleri:

  • Yüksek kalitede grafikler
  • Eğlenceli ve gerçekçi fizikler
  • Yükseltilebilir 6 araç
  • 7 farklı arazi yolu
  • 100’den fazla bölüm
  • Günlük altın kazandıran sürprizler
  • Liderler tablosu ve çok sayıda başarım
Erkan Calp

Offroad Racing 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
95 TOPLAM İNDİRME
18 MB DOSYA BOYUTU

Offroad Racing 2, dünya genelinde 2 milyon oyuncusu bulunan fizik tabanlı yarış oyununun devamıdır.

Offroad Racing 2, oynanış açısından Hill Climb Racing’e oldukça benzeyen ve en az onun kadar popüler bir mobil oyun.

Gerçeğe yakın fizik motoru, yüksek kalitede grafikleri ve kullanımı basit kontrolleri ile öne çıkan, her yaşta kullanıcının eğlenerek oynayacağını düşündüğüm Offroad Racing 2’de hızlı yarış arabalarından canavar kamyonlara kadar çok sayıda aracı kullanıyoruz. Sürüş yeteneğimizi test edebileceğimiz onlarca modu içerisinde barındıran oyunda amacımız bize verilen süre dolmadan bitiş noktasına ulaşmak. Gitmemiz gereken mesafe uzun olmasa da bitiş çizgisini görmek oldukça zor. Zira aracımız düz bir yolda gitmiyor ve tepe taklak gelmemek için tedbirli bir şekilde gitmemiz durumunda benzinimiz bitebiliyor. Bitiş çizgisine ne kadar kaldığını ise ekranın hemen üst bölümündeki çubuktan görebiliyoruz.

Basit görünmesine rağmen oldukça zor oynanışa sahip olan Offroad Racing 2, Windows Phone 8 yüklü tüm cihazlarda ücretsiz olarak oynanabiliyor. En beğenmediğim yanı da burada ortaya çıkıyor. Reklam destekli oyunlara alıştık ancak bu oyunda reklam miktarı o kadar fazla ki biraz oynadıktan sonra başka bir oyuna geçiş yapmak isteyebilirsiniz. Bunun dışında oyun oldukça başarılı. Hill Climb Racing’i oynadıysanız hiç düşünmeden bu oyuna da oynamalısınız.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Offroad Racing

    Offroad Racing eğlenceli bir yarış oyunudur
  • Mountain Car 2

    Mountain Car 2 güçlü offroad araçlarıyla donatılmış,zor doğa koşullarında geçen zevkli bir yarış oyunu.
  • GT Racing 2

    GT Racing 2 gerçekçiliği ile öne çıkan bir yarış oyunudur.
  • Asphalt Xtreme

    Asphalt Xtreme, Windows PC ve telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz arazi yarışı oyunu.
  • CSR Racing

    CSR Racing, Windows 8.1 üzeri cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz en iyi drag yarışı oyunu.
  • Beach Buggy Racing

    Mario Kart benzeri bir eğlence arıyorsanız Beach Buggy Racing her platformun yıldızı olmaya aday bir yarış oyunu.
  • CarX Drift Racing Online

    CarX Drift Racing Online'da, arkadaşlarınızı toplayın ve birlikte 11'den fazla haritada drift keyfi yaşayın.
  • Nano Racing

    Oyunculara minyatür bir dünyayı keşfetme fırsatı verecek olan Nano Racing 2022 yılı içerisinde yayınlanacak.