OkHello

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
113 TOPLAM İNDİRME

OkHello Android uygulaması, ücretsiz olarak video sohbetler gerçekleştirmek isteyenlerin hoşuna gidecektir.

OkHello uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizi kullanarak arkadaşlarınızla toplu video sohbetler gerçekleştirmenizi sağlayan ücretsiz ve kolay kullanımlı bir uygulama. iOS işletim sistemli mobil cihazlara da destek sunması sayesinde tüm platformlardaki dostlarınızla sohbetlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Hem birebir video sohbetlerini, hem de grup video sohbetlerini destekleyen uygulama, aynı zamanda yazılı sohbetlere de imkan tanıyor. Yazılı ve video sohbetler arasında anlık değişimleri hemen yapabildiğiniz için iletişiminiz çok daha kesintisiz bir şekilde ilerleyebiliyor.

İsteyen kullanıcılar sohbet anında fotoğraf, konum ve etiket gönderimi de yaparak sohbetlerini daha renkli hale getirebilirler. Aktif bir internet bağlantısı gerektiren OkHello, hem 3G hem de Wi-Fi ile çalışabiliyor ancak 3G video sohbeti sırasında kullanılan kotaya dikkat etmenizi öneriyorum.

Hızlı çalışan yapısı ve arayüzünün yeni kullanıcılar için bile oldukça basit olması sayesinde alanındaki en iyilerden birisi haline gelecektir. Gereksiz özellikler barındırmaması ile hem pil ömrünüze hem de cihazınızın hızına olumlu yönde katkıda bulunacaktır.

Yiğit Ekim Demir

OkHello

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
51 TOPLAM İNDİRME

OkHello, iPhone ve iPad cihazlarınızı kullanarak video sohbetler gerçekleştirebilmenize olanak tanıyor ve ücretsiz olarak kullanılabiliyor.

OkHello uygulaması, iPhone ve iPad cihaz sahiplerinin arkadaşları ile grup video sohbetleri gerçekleştirmelerini sağlayan hem ücretsiz hem de düzgün çalışan, kullanımı kolay uygulamalar arasında yer alıyor. Aynı zamanda bir Android sürümü de olduğundan diğer platformlarda bulunan arkadaşlarınızla da sohbet imkanı yakalayabiliyorsunuz.

Elbette sohbet için telefonunuzun bir kamerası ve aktif internet bağlantısının olması gerekiyor. Video sohbetin yanında, etiket paylaşma, fotoğraf ve konum gönderme, yazılı olarak sohbete devam edebilme gibi özellikler de yer alıyor. Dolayısıyla dilerseniz birebir, dilerseniz de grup video sohbetleri sırasında dosya alışverişlerinizi ya da yazılı iletişiminizi de bir tek butona basarak sağlayabilirsiniz.

Yazılı ve videolu sohbete hızlı geçiş imkanı sayesinde sohbetiniz kesintisiz olarak devam edecektir. Hem Wi-Fi hem de 3G bağlantılarına destek veren uygulamanın, sürekli kullanımda özellikle 3G'den oldukça fazla kota yiyeceğini unutmamalısınız. Pek çok benzer uygulamaya göre gereksiz özellikler barındırmaması ve bu nedenle oldukça hızlı olmasıyla öne çıkıyor diyebilirim.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RTÜK İletişim Merkezi

    RTÜK İletişim Merkezi uygulaması izleyicilerin programlar hakkındaki şikayetlerini ulaştırabileceği ücretsiz bir iletişim platformu.
  • IM+

    IM+, 2010 yılının en popüler çoklu iletişim protokollerini desteleyen, platform bağımsız, tüm iletişim servislerini desteleyen ücretsiz bir sohbet uygulamadır.
  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.
  • Hello APK

    Hello APK, Facebook kişilerinizle daha rahat iletişim sağlayabilmenize imkan tanıyan bir Android uygulaması. Kim arıyor, arama engelleme özellikleri de mevcut.
  • Talkray

    Talkray, anlık mesajlaşma ve iletişim uygulamalarından biri.
  • Curse

    Curse oyun içi iletişim kurmanızı sağlayan bir mobil sohbet uygulamasıdır
  • MessageMe

    MessageMe, WhatsApp benzeri ve oldukça kapsamlı bir mesajlaşma ve iletişim uygulaması.
  • iMeet

    iMeet, konferans görüşmesini ve çeşitli paylaşımları anlık olarak sunabilen bir iletişim uygulaması.