Old School RuneScape

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
6.4 MB DOSYA BOYUTU

Popüler MMORPG oyunu RuneScape mobilde!

Old School RuneScape, dünyanın en çok oynanan MMORPG oyunlarından RuneScape’in mobil sürümü. 2001 yılında çıkış yapan, 260 milyonun üzerinde oyuncuya sahip olan sandbox MMO oyununun mobil platforma uyarlanan versiyonu PC’dekiyle tamamen aynı. Sadece görseller, karakterler, oyun modları, point-and-click oynanış aktarılmamış; ilerlemeniz mobil ve masaüstü arasında senkronize ediliyor. Aynı hesapla giriş yaparak aynı dünyalarda oyununuzu sürdürüyorsunuz.

RuneScape’in modern MMO mekaniklerini ilk rol yapma oyunlarının nostaljik point-and-click oynanışı ile birleştiren Old School RuneScape, Android platformunda ücretsiz olarak karşımıza çıkıyor. Yüzlerce görev, onlarca benzersiz baskın, boss mücadeleleri (ölümsüz ejderhalar, volkanik canavarlar, acımasız vampirler), farklı karakter profilleriyle her seviyede oyuncu için meydan okuma içeren yapımda Fossil Adası’nın ilk görecek ve kayıp geçmişini ortaya çıkaracak maceracı olarak bulunuyorsunuz. Karamjan ormanını, Kharidian çölünü keşfediyorsunuz.

Old School RuneScape, oynaması ücretsiz ancak abonelik modelinde birçok avantaj sunuyor. 3 kat daha büyük dünya haritası, 8 ek yetenek (beceri), daha fazla görev, 400 ekstra banka hesapı slotu gibi ekstralar içeriyor.

Erkan Calp

Old School RuneScape

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
115.4 MB DOSYA BOYUTU

MMORPG oyun RuneScape, mobil cihazlarda!

Old School RuneScape, 2001 yılından günümüze MMORPG türünde en çok oynanan PC oyunlarından RuneScape’in mobil sürümü. 300 milyona yakın oyuncusu olan devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu RuneScape’in yeni versiyonu Old School RuneScape, sadece iOS cihazlar arasında değil, mobil ile masaüstü arasında oynanışı senkronize ediyor. Aynı hesapla oynayabiliyor, çapraz platform desteği sayesinde hesabınızla giriş yaptığınızda aynı dünyalarla karşılaşıyorsunuz.

Jagex tarafından geliştirilen online oyun RuneScape’den sonra çıkış yapan Old School RuneScape, modern MMO mekaniklerini ilk rpg oyunların point-and-click oynanışı ile birleştiriyor. iOS platformuna da ücretsiz çıkış yapmasıyla sevindiren sandbox MMO oyununda maceracı olarak yüzlerce göreve katılıyor, onlarca baskın yapıyor, aralarında ölmeyen ejderhalar, volkanik yaratıklar, acımasız vampirlerin de olduğu destansı boss’larla savaşıyorsunuz. Fossil Adası, Karamjan ormanı, Kharidian çölü dahil birçok yer keşfediyorsunuz.

Old School RuneScape, ücretsiz oynanabilir bir oyun lakin abone olursanız 3 kat daha geniş dünya haritası, 8 ek beceri, daha fazla görev, 400 ekstra banka hesabı slotu gibi birçok avantaj elde ediyorsunuz.

Old School RuneScape Özellikleri:

  • Zafer için savaşın.
  • RuneScape dünyasını “Gielinor” keşfedin.
  • Becerilerinizi geliştirin.
  • Destansı boss’larla mücadele edin.
  • Yüzlerce görev
  • Kahramanınızı özelleştirin.
  • Gelişen topluluklar

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mini Block Craft APK

    Mini Block Craft APK Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz Minecraft benzeri sandbox oyunu.
  • Mentors

    Old-school rpg oyun
  • The Sandbox Evolution APK

    The Sand Evolution APK Android oyunda pikselden harika bir dünya yaratıp yönetiyorsunuz.
  • Bed Wars

    Düşman adalarına köprü kurun, yataklarını yok edin ve onları öldürün.
  • Exploration Craft APK

    Exploration Craft APK, mobil için Minecraft benzeri oyunlardan. Android için sandbox oyunu oynaması ücretsizdir.
  • Second Galaxy

    Harika deneyim sunan bir MMO aksiyon oyunu
  • Nevaeh

    Nevaeh, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz online RPG & MMO oyunu.
  • Pixel Worlds

    Pixel Worlds, Android platformunda Minecraft benzeri sandbox oyunu olarak dikkat çekiyor.