On a Roll

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
207 TOPLAM İNDİRME

On a Roll bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir paten oyunudur

On a Roll bize Tony Hawk's Pro Skater gibi oyunları hatırlatan bir paten oyunu olarak özetlenebilir.

On a Roll, daha önceden karşımıza nadir çıkan paten oyunlarının bir hayli iddialı bir temsilcisi. On a Roll'da oyuncular yönettikleri karakter ile parklarda paten yaparken korkulukların üzerinde kayabiliyor, akrobatik hareketler yapabiliyor ve adrenalin dolu anlar yaşayabiliyor. Hareketleri arka arkaya sıraladıkça daha yüksek puan da kazanabiliyorsunuz.

On a Roll'da oyunculara kendi video kliplerini yaratma imkanı veriliyor. Oyunda yakaladığınız özel sahneleri oyun içindeki video editör ile düzenleyerek kaydedebiliyorsunuz ve arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz. Ayrıca oyunda kendi paten parkınızı yaratmanıza da imkan veriliyor. Seçeceğiniz şeyleri parkın içine yerleştirebiliyor, sonrasında ise bu parkta paten yapabiliyorsunuz.

On a Roll oldukça güzel graifklere ve kaliteli animasyonlara sahip bir oyun. On a Roll'un minimum sistem gereksinimleri şu şekilde listelenmekte:

- 64 bit Windows 7 işletim sistemi

- 8 GB RAM

- 2.5 GHz Intel Core i5 işlemci

- GeForce GT 740 veya AMD Radeon R7 260X ekran kartı

- DirectX 11

- 5 GB boş depolama alanı

- DirectX uyumlu ses kartı

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rock 'N Roll Racing

    Rock 'N Roll Racing Blizzard'ın geliştirdiği ilk oyunlardan biridir
  • Liquipedia

    Hemen Liquipedia indirin ve e-spor müsabakaları ile alakalı her şeyi takip edin.
  • Spor Merkezi Programı 1.0

    Spor Merkezi Programı (SCP) spor ve sağlık sektöründe hizmet veren kurumların üyelerinin takibini kolaylaştırmak amacı ile geliştirilmiştir.
  • Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2

    Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 ile eski günlere geri dönün. Bir döneme damgasını vurmuş bu oyun ile akrobatik hareketler yapın ve stilinizi konuşturun.
  • Sporx

    Sporx, Windows Mağazası'ndaki en zengin içerikli Türkçe spor gündemi uygulamasıdır. Profesyonel spor müsabakalarını canlı takip etmek isteyenler için futboldan çok daha fazlasını sunan bu uygulama sporseverler için pratik bir kaynak.
  • Hursoft Spor Klüp Yönetim Programı

    Hursoft Spor Klübü Programı spor salonları, futbol ve basketbol klüpleri, jimnastik salonları, halı saha işletmeleri gibi ve tüm üyelik sistemi ile çalışan tesisler için özel olarak hazırlanmış kapsamlı bir yönetim programıdır. Progr
  • Egzersiz

    Egzersiz, evde rahatlıkla yapılabilecek egzersizler içeren tamamen Türkçe bir spor uygulaması.
  • ActualCoach 2.32

    ActualCoach, sanal olarak bir futbol takımının antrenörlüğünü yaptığınız bir spor oyunu.