One Finger Death Punch 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
83 TOPLAM İNDİRME

One Finger Death Punch 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir dövüş oyunudur

One Finger Death Punch 3D eğer reflekslerinize güveniyorsanız oynamaktan keyif alabileceğiniz bir mobil dövüş oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olan One Finger Death Punch 3D'de dünyuanın en iyi dövüş sanatçısı olmaya çalışıyoruz. Bu iş için de karşımıza çıkan bütün rakiplerimizi kendi dövüş tekniklerimizi kullanarak yenmemiz gerekiyor. Problem şu ki; rakiplerimiz bize teker teker saldırmıyorlar ve toplu halde dalıyorlar. Biz de Allah ne verdiyse dalıyoruz.

One Finger Death Punch 3D'de rakiplerimiz ekranın sağından ve solundan bize yaklaşıp saldırıyorlar. Biz de rakiplerimize zamanında cevap vererek onları durdurmaya çalışıyoruz. Buna bağlı olarak ekranın sağına ve soluna aksiyon tuşları yerleştirilmiş. Bu tuşlara dokunarak sahip olduğumuz yetenekleri kullanabilmekteyiz. Yeteneklerimizi bir kere kullandıktan sonra tekrar kullanabilmek için kısa bir süre beklememiz gerekiyor; bu nedenle zamanlama da önemli.

One Finger Death Punch 3D'de farklı dövüş stillerini birleştirebilmekteyiz. Bu sayede kendimize has bir dövüş stili oluşturabilmekteyiz.

Can Erdil Şentürk

One Finger Death Punch 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME

One Finger Death Punch 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir dövüş oyunudur

One Finger Death Punch 3D eğer durmak bilmeyen bir aksiyonun içerisinde dalmak isterseniz size bolca eğlence sunabilecek bir mobil dövüş oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olan One Finger Death Punch 3D'de dünyanın en büyük dövüş ustası olmaya çalışan bir kahramanı kontrol ediyoruz. Kahramanımızın bu hedefini gerçekleştirebilmesi için karşısına çıkan bütün düşmanları mağlup etmesi gerekiyor. Bu işi nasıl yapacağını ise biz belirliyoruz.

One Finger Death Punch 3D'de kendi dövüş stilimizi yaratabilmekteyiz. Oyunda kullanacağımız yetenekleri biz seçiyoruz. Bu yetenekleri hangi dövüş stilinden seçtiğimizin ise önemi yok, işimize yarayacak yetenekleri birleştirip özel bir dövüş stili ortaya koyabilmekteyiz.

One Finger Death Punch 3D'de oyun mantığı size sağdan ve soldan saldıran düşmanlarınızı zamanında durdurmak üzerine kurulu. Ekranın sağında ve solunda yer alan aksiyon tuşlarını kullanarak sahip olduğunuz yetenekleri aktifleştiriyorsunuz. Bu yetenekleri tekrar kullanabilmek için ise bir süre beklemeniz gerekiyor. Yani oyunda taktiksel bir sistem söz konusu.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • One Finger Death Punch

    One Finger Death Punch basit bir şekilde oynayabileceğiniz bir mobil dövüş oyunudur
  • One Punch Man World APK

    One Punch Man World APK, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon-macera oyunudur.
  • Death Shooter 3D

    Death Shooter 3D, son teknoloji silahları kullanarak zombileri avlamaya çalıştığımız bir aksiyon oyunu.
  • Curvy Punch 3D

    Esnek ve etkili yumrukların ile rakibini yere ser.
  • Punch Boxing 3D

    Punch Boxing 3D karşımıza kaliteli grafikleri ve zengin içeriğiyle dikkat çeken bir boks simülasyonu olarak çıkıyor.
  • Boxing 3D - Real Punch

    Boxing 3D - Real Punch, kaliteli grafik, ses ve oynanışa sahip ücretsiz boks oyunu.
  • Finger Cutter

    Finger Cutter, Android cihazınızı giyotine dünüştüren ücretsiz bir aksiyon oyunudur.
  • Finger Vs Guns

    Finger Vs Guns, aksiyon odaklı bir mobil oyun ve tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor.