One More Line

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
54 TOPLAM İNDİRME
61 MB DOSYA BOYUTU

One More Line, hızlı düşünüp seri olmanız gereken retro görselli bir Windows 8.1 oyunu.

One More Line, refleks ve dikkatimizi ölçen yüksek ritimli bir beceri oyunu ve Windows 8.1 üzeri hem tablet hem de klasik bilgisayarlarda oynanabilecek şekilde tasarlanmış.

Düşük boyutlu retro görselleriyle kendisine bağlayan oyunlar arasında olan ve tüm platformlarda milyonlarca indirmeye ulaşmayı başarmış olduka kaliteli bir yapım olan One More Line, sonsuz koşu temalı bir aksiyon oyunu diyebilirim. Oyunda dik konumda son derece hızlı bir şekilde ilerleyen - ne olduğunu çözemediğimiz - bir nesneyi kontrolümüz altına almaya çalışıyoruz. Amacımız bu nesneyi olabildiğince yukarı çıkarmak.

Yüksek puan yapma üzerine kurulu oyunda jeti anımsatan bir nesneyle ilerleyebildiğimiz kadar ilerlemek tek amacımız. Tabii ki ilerleyeşimizi engelleyen çok sayıda öğeyle başa çıkmamız gerekiyor. Son hız yükselen nesnemiz kendiliğinden hareket edebilse de ilerlemesini sağlamak için yer yer döndüren yardımcı öğelere tutunmasını sağlamamız gerekiyor. Farklı yönlere döndüren bazen de yönümüzü kaybettiren bu öğeleri es geçerek te ilerleyebiliyorsunuz lakin yolunuz pek uzun sürmüyor.

Basit ancak dikkat isteyen oynanışa sahip beceri oyununda aldığınız puana göre yorum yapılıyor. Örneğin; 10’dan düşük bir puan alırsanız “Denemeyin, beceremiyorsunuz.”, 25 puan alırsanız “Bu skoru annem de yapar.”, 400 puan alırsanız “Dünyanın en iyisisiniz.” gibi aldığınız puan göre değişen eğlenceli yorumlar mevcut.

Erkan Calp

One More Line

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
204 TOPLAM İNDİRME
16 MB DOSYA BOYUTU

One More Line mobil cihazlarımı üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir beceri oyunudur.

One More Line mobil cihazlarında hızlı atmosfer sunan beceri oyunları oynamaktan keyif alanların denemesi gereken yapımlar arasında yer alıyor. Tamamen ücretsiz olarak indirebildiğimiz bu oyunda düz bir hat üzerinde ilerleyen bir objeyi kontrol ediyoruz.

Bu obje hızlı bir şekilde ilerliyor ve biz de ekranın sağ ve sol bölümlerine dokunarak önümüze gelen engellerden kaçmaya çalışıyoruz. Bu noktada dikkat etmemiz gereken bir nokta var o da ekrana bastığımızda önümüzde yer alan engellerin çekim alanına giriyor oluşumuz. Basılı tuttuğumuz sürece o engelin etrafında dönüyoruz. İlerlemeye devam edebilmek için parmağımızı ekrandan çekmemiz gerekiyor. Bu noktada zamanlama çok önemli, hatalı bir zamanda bırakırsak kontrol ettiğimiz ünite olmadık yerlere çarpabiliyor.

Oyuna dair değinmemiz gereken bir başka nokta ise grafikleri. Göz alıcı renklerle donatılmış olan oyun hem atmosfer hem de oynanabilirlik açısında çok şey vaat ediyor. Eğer hızlı ilerleyen oyunlar oynamaktan keyif alıyorsanız One More Line’ı denemeniz gerektiğini düşünüyorum.

Emircan Erdoğan

One More Line

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME
34.6 MB DOSYA BOYUTU

One More Line beceri ve refleks oyunları oynamaktan keyif alanların mutlaka denemesi gereken seçeneklerden bir tanesi.

One More Line iPhone ve iPad cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur. Aslına bakarsanız benim için bu oyun ilk başladığımda son derece keyifliydi. Görsel açıdan tatmin edici bir atmosferde tuhaf görünümlü bir objeyi kontrol ediyordum. İşler zorlaştığında ise çileden çıkmaya ramak kalmıştı!

Öncelikle oyunda kontrol ettiğimiz karakterimiz kendi kendine yol alıyor. Onu hareket ettirmek için özel bir şey yapmamız gerekmiyor. Yol almaya başladığımızda karşımıza renkli objeler çıkmaya başlıyor. Ekrana dokunduğumuzda bu objelerin etki alanına giriyor ve ona göre yön değiştiriyoruz. Bunu çok hızlı bir şekilde yapmamız gerekiyor zira her şey birkaç milisaniyede olup bitiyor. Siz daha parmağınızı ekrandan çekerken kontrol ettiğimizi ünite çoktan bir yere çarpmış olabilir.

Bu tür oyunlarda görmeye alıştığımız gibi One More Line’da da ne kadar uzağa gidersek o kadar fazla puan alıyoruz. Beceri ve refleks tabanlı oyunlardan hoşlanıyorsanız One More Line’ı mutlaka denemeniz gerektiğini düşünüyorum.

Emircan Erdoğan

One More Line

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
63 MB DOSYA BOYUTU

One More Line, retro görsellere sahip popüler Windows Phone oyunları arasında ve kısa sürede bağımlılık yaratıyor.

One More Line, retro tarzı görsellere sahip sinir edici derece zor olmasına rağmen ilginç bir şekilde bağımlısı olduğunuz oyunları oynamak keyif veriyorsa mutlaka denemeniz gerektiğini düşündüğüm bir yapım.

Oldukça popüler olan ve son olarak Windows Phone cihazlarımıza teşrif eden zorlu bir beceri oyunu olan One More Line oyununda dik konumda oldukça hızlı ilerleyen bir obje ile çıkabildiğiniz kadar yukarı çıkmaya çalışıyorsunuz. Yani sonsuz koşu türünde, yüksek puan yapmaktan bir hedefinizin olmadığı bir beceri oyunuyla karşı karşıyasınız.

Son dönemin modası retro görselleri ve tabiri yerinde ise gaza getiren müzikleriyle dikkat çeken oyunda jet görünümlü objenin kontrolünü sağlamak oldukça basit gibi görünse de çok zor. Jetimiz son hız kendiliğinden ilerleyebilse de bir zaman sonra önünüze çıkan engeller aslında oyunun ne kadar zor olduğunu kavramanıza yardımcı oluyor. Yol boyunca farklı noktalara karşınıza çıkacak engelleri atlatmanın tek yolu ise genellikle köşelere dizilmiş objelere tutunarak yönünüzü değiştirmek. Daha hızlı ilerlemenizi dolayısıyla puan kazanmanızı sağlayan yardımcı objelere tutunmak ve yön değiştirmek için ekrana dokunup basılı tutmanız yeterli oluyor. Ancak bu yardımcılarınızı da iyi seçmeniz gerekiyor. Bazıları sizi geriye götürebilirken bazıları da çok hızlı döndürüp yönünüzü kaybetmenizi sağlıyor.

Uzun oynamanızı kesinlikle tavsiye etmediğim oyunda yüksek puan yapmak bir yana üç haneli puana ulaşmak oldukça zor. Hatta oyunun yapımcısı puan cetvelini bile çıkarmış ve “Annem de bu puanı yapar.”, “Ekrana hiç dokunmasan dahi bu puanı yapabilirsin.”, “Dünyanın en iyisisin.” gibi puan kayıtları mevcut.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Follow a Line

    Follow a Line, son zamanların popüler beceri oyunu Follow The Line oyununu Windows platformunda taşıyor ve ücretsiz indirilebiliyor.
  • No More Room in Hell

    No More Room in Hell diğer oyuncularla birlikte oynayabileceğiniz bir Half Life 2 zombi modudur.
  • Line of Sight

    Line of Sight online savaşlara yer veren bir FPS oyunudur.
  • Half-Life: Team Fortress

    Half-Life: Team Fortress, Valve Software tarafından ulaştırılan popüler bir on-line aksiyon oyunu.
  • Population: One

    Population: One, kuşbakışı kamera açısıyla oynanan ücretsiz bir aksiyon oyunu
  • One Hit KO

    One Hit KO bitmek bilmeen bir aksiyon sunan bir dövüş oyunudur
  • Remo MORE

    Remo MORE oldukça zengin özelliğe sahip bir bilgisayar bakım aracıdır
  • Blood: One Unit Whole Blood

    Blood: One Unit Whole Blood klasik bir FPS oyunudur