ONLYOFFICE

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
329 TOPLAM İNDİRME
291 MB DOSYA BOYUTU

ONLYOFFICE, Microsoft Office programlarına alternatif ücretsiz bir ofis paketi olarak karşınıza çıkıyor.

ONLYOFFICE, ofis programı olan Microsoft Office’e ücretsiz alternatiflerden biri. Belgeleri, sunumları, elektronik tabloları aynı pencerenin farklı sekmelerinde açan ve en popüler dosya biçimleriyle uyumlu bir office paketi.

ONLYOFFICE İndir

ONLYOFFICE, hem ev kullanıcıları hem de küçük ve orta büyüklükteki şirketler için uygun, dikkat çeken bir office paketi sunarak belgelerin, elektrik tabloların ve sunumların tek bir pencereden çevrimdışı ve çevrimiçi olarak düzenlenmesine imkan tanıyor.

ONLYOFFICE Desktop Editors, internet bağlantısı olmadan ofis dosyalarının hızlıca oluşturulmasına ve düzenlenmesine izin verirken portal üzerinden de online olarak hızlı dosya paylaşımı ve ekip çalışmasına izin verir.

Office aracı, görsel olarak dikkat çekici kullanıcı arayüzü ve sezgisel kontrollerle kullanıcıların belgeleri, çalışma sayfalarını ve sunumları açmasına veya sıfırdan yenilerini oluşturmasına olanak tanır.

Doc, Docx, Odt (OpenDocument), Rtf, Txt gibi en popüler dosya biçimlerini destekler. Pdf, Xps, DjVu dosyalarını da açabilir, Html ve Epub içeriklerini indirebilir.

ONLYOFFICE’in ayırıcı özelliği, kullanıcıların aynı pencerenin birden çok sekmesinde birden fazla belgeyi açmalarını sağlayan sekme tabanlı görüntüleyici ve düzenleyiciye sahip olması. Diğer Office paketlerinin çoğunda olduğu gibi metin dosyaları, sunumlar ve elektronik tablo düzenlemeleri için ayrı uygulamalar gerektirmez.

Metin düzenleyici, Microsoft Word kadar olmasa da ortalama bir kullanıcı için fazlasıyla yeterli özellikler içeriyor. Yazı tipi ve paragraf özelleştirme seçenekleri, resim ve köprü ekleme, grafik oluşturma araçları ve belgeyi daha çekici hale getirmek için kullanılabilecek şekil, sembol ve butonlarla birlikte geliyor.

E-tablolar ve sunumlar ayrı bir sekmede açılabiliyor. Sunum düzenleyici, birkaç geçiş efekti ve önizleme ile birlikte slayt gösterileri oluşturmak ve yönetmek için temel araç seti içeriyor. Elektronik tablo düzenleyici, çeşitli türlerde çizelgeler ve profesyonel görünümlü istatistiksel raporlar oluşturmak için yeterli işlevler sunuyor.

Erkan Calp

ONLYOFFICE

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
576 MB DOSYA BOYUTU

ONLYOFFICE, dokümanlar, elektronik tablolar, sunumları tek bir uygulamada toplayan ücretsiz ofis paketi.

ONLYOFFICE Documents, ofis belgeleriyle çalışabileceğiniz ücretsiz bir uygulama. ONLYOFFICE bulutunda depolanan dosyalara kolayca erişin ve yönetin. Çalışma arkadaşlarınızla birlikte dokümanlar üzerinde çalışın. Yerel dosyaları görüntüleyin, yönetin ve düzenleyin.

ONLYOFFICE Android İndir

Çevrimiçi Office belgelerini görüntüleyin ve düzenleyin: ONLYOFFICE ile her türlü ofis belgesini (metin belgeleri, elektronik tablolar ve sunumlar) oluşturabilir ve düzenleyebilirsiniz.

DOCX, XLSX ve PPTX formatları dışında DOC, XLS, PPT, ODT, ODS, ODP, DOTX formatları desteklenir. PDF dosyalarını da açabilirsiniz. Dosyaları PDF, TXT, CSV, HTML formatında kaydedebilir ve indirebilirsiniz.

Paylaşın ve farklı erişim hakları verin: Birlikte çalışma düzeyini belirleyin. ONLYOFFICE, dosyaları farklı türlerde erişim hakları vererek (salt okunur, inceleme, tam erişim) çalışma arkadaşlarınızla paylaşmanıza olanak tanır. Linklerle dosyalara harici erişim sağlarsınız.

Belgeleri gerçek zamanlı olarak birlikte düzenleyin: ONLYOFFICE Documents ile aynı dokümanı birden fazla kullanıcı aynı anda düzenleyebilir. Birlikte çalıştığınız kişiler yazarken değişiklikleri görebilirsiniz.

Yerel olarak çalışın: Metin belgelerini ve elektronik tabloları düzenleyin, sunumları, PDF’leri, fotoğraf ve video dosyalarını görüntüleyin. Dosyaları sıralayın, yeniden adlandırın, taşıyın ve kopyalayın, klasörler oluşturun. Dosyaları dışa aktarmak için dönüştürün.

Bulut depolarına erişin: WebDAV aracılığıyla buluta giriş yapın. Bu özellikle metin belgelerini, elektronik tabloları ve sunumları doğrudan yönetebilir, düzenleyebilir ve bağlı bulutlarda depolanan PDF’leri görüntüleyebilir, indirebilir ve yükleyebilir ayrıca koleksiyonlar ve dizinlerle çalışabilirsiniz.

Portalınızdaki dokümanları kolayca yönetin: Dosyaları yükleyin ve indirin, sıralayın, filtreleyin, yeniden adlandırın ve silin, favorilere ekleyin. Buluttaki uygulama ile çalışmak için kurumsal veya ücretsiz bir ONLYOFFICE portalına sahip olmanız gerekir. Uygulamadan kolayca oluşturabilirsiniz.

Erkan Calp

ONLYOFFICE

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
241.7 MB DOSYA BOYUTU

ONLYOFFICE, iPhone ve iPad'ler için ücretsiz ofis paketi.

ONLYOFFICE, iPhone/iPad cihazınızdan metin belgeleri, elektronik tablolar ve sunumlar oluşturmanızı ve düzenlemenizi sağlayan ücretsiz Microsoft Office alternatifi.

ONLYOFFICE iOS İndir

ONLYOFFICE, belgeleri, elektronik tabloları ve sunumları düzenlemenize ve yerel ve online olarak yönetmenize imkan tanıyan ücretsiz bir mobil ofis. ONLYOFFICE ile şunları yapabilirsiniz:

  • Herhangi bir ek uygulama yüklemeden metin belgelerini, elektronik tabloları ve sunumları görüntüleyin ve düzenleyin. PDF dosyalarını görüntüleyin.
  • Birden fazla metin işleme aracından (sayfa, paragraf, metin biçimlendirme, tablolar, otomatik şekiller, çizelgeler vb.) yararlanın.
  • Elektronik tablo verilerinizi yönetmek için pek çok özelliği (satır ve sütunlarla çalışma, hücre parametreleri ayarlama, 450’den fazla formül, sıralama ve filtreleme) kullanın.
  • Slaytlarınızda tüm popüler nesnelerle çalışın: Otomatik şekiller, çizelgeler, grafikler, metinler, resimler ve diğer öğeleri ekleyin ve düzenleyin.
  • ONLYOFFICE bulutunu kullanarak belgeleri çalışma arkadaşlarınızla birlikte gerçek zamanlı olarak düzenleyin.
  • Dosyaları AirPrint ile yazdırın.

Nerede çalışacağınızı seçin:

  • Cihazınızdaki belgeleri çevrimdışı yönetin ve düzenleyin.
  • Birlikte çalışmak için ONLYOFFICE bulutuna giriş yapın, Dropbox, Google Drive, Box ve diğer depolama servislerine erişim ekleyin.
  • Nextcloud, ownCloud, Google Drive, iCloud, Dropbox ve WebDAV aracılığıyla çalışan diğer bulut çalışanlarını bağlayın ve belgeleri doğrudan uygulamadan düzenleyin.
  • iTunes, Dosyalar ve diğerleri gibi belgeleri uygulamalardan içe aktarın.

Uygulama tamamen ücretsizdir, uygulama içi satın alım yoktur.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • OpenOffice

    OpenOffice açık kaynak kodlu, ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir Office yazılımıdır
  • Polaris Office

    Polaris Office, Microsoft Office kadar başarılı ve popüler ücretsiz ofis programı.
  • Trio Office

    Trio Office, Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint) programına ücretsiz alternatif. Ücretsiz ofis programı arayanlar için tavsiyedir.
  • Advanced Office Password Recovery

    Advanced Office Password Recovery programı ile ofis belgelerinin şifresini kırabilirsiniz.
  • Microsoft Office 2019

    Microsoft Office 2019 Türkçe indirip kullanabileceğiniz en iyi ofis programı
  • Office 2013

    Microsoft Office 2013, Windows 8 ile duyurulan ofis programı. En çok kullanılan ofis programları arasında.
  • Office 365

    Office 365, Word, Excel, PowerPoint, OneNote ve Publisher gibi tüm ofis programlarını kullanarak ücretsiz OneDrive depolama alanından yararlanabileceğiniz Microsoft ofis programı.
  • Kingsoft Office Suite Free

    Ücretsiz ve kullanımı kolay ofis programı arayanlar için gerekli bir uygulama.