Onmyoji Chess

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
58 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir mobil satranç oyunu

Onmyoji Chess, Android işletim sistemine asahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil satranç oyunu olarak dikkat çekiyor.

Satranç oynamayı sevenler için yepyeni bir deneyim sunan Onmyoji Chess oyunu, hem aksiyon hemde stratejik bir havada geçiyor. Kaliteli görselleri ve eşsiz atmosferiyle de ön plana çıkan oyunda sıralama tabanlı maçlara katılıyorsunuz. Becerilerinizi sınayabileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Farklı tahta skinleriyle de daha renkli bir deneyim yaşayabileceğiniz oyunda büyük bir keyif yaşayabiliyorsunuz. Eğer satranç oynamayı seviyorsanız Onmyoji Chess sizleri bekliyor. Stratejik hamleler yaparak zafere ulaşmaya çalıştığınız Onmyoji Chess oyununu kaçırmayın.

Onmyoji Chess oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Onmyoji Chess

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
433 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz zaman geçirebileceğiniz bir mobil satranç oyunu

Onmyoji Chess, iOS işletim sistemine asahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil satranç oyunu olarak dikkat çekiyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil satranç oyunu olarak ön plana çıkan Onmyoji Chess, strateji oyunu oynamayı sevenlerin büyük bir beğeniyle oynayabileceği oyunlardan bir tanesi. Fantastik bir atmosfere sahip olan oyunda klasik satranç oyunlarından farklı olarak daha heyecanlı bir ortam sunuyor. Kaliteli görselleriyle de dikkat çeken oyunda eşsiz bir atmosfer yer alıyor. 3 boyutlu satranç oyunu olarak da nitelendirebileceğim oyunda sıralama tabanlı maçlara dahil oluyorsunuz. Becerilerinizi sınayabileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Farklı tahta skinleriyle de daha renkli bir deneyim yaşayabileceğiniz oyunda büyük bir keyif yaşayabiliyorsunuz. Eğer satranç oynamayı seviyorsanız Onmyoji Chess sizleri bekliyor. 

Onmyoji Chess oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Chess

    Chess, masaüstü PC için tasarlanan bir satranç motoruna sahip olan gelişmiş bir Android satranç oyunu.
  • Chess Age

    Chess Age (Satranç Devri), Android telefonda oynayabileceğiniz, farklı modlar sunan ücretsiz satranç oyunu.
  • Stockfish Chess

    Stockfish Chess, tam olarak bir satranç oyunu olmamasına rağmen güçlü bir sisteme karşı satranç oynama şansı sunan satranç motoru uygulaması.
  • Chess Universe

    Bir sonraki Dünya Satranç Şampiyonu sen olabilirsin.
  • Chess Stars

    Dünyanın dört bir yanındaki insanlarla satranç oynayın.
  • Chess Free

    Chess Free, güzel tasarımı ve işlevsel yapısıyla öne çıkan ücretsiz bir mobil satranç oyunu.
  • Chess-presso

    Chess-presso, arkadaşlarınızla ya da diğer oyuncular ile online satranç oynayabildiğiniz ücretsiz bir Android satranç uygulaması.
  • Chess - Analyze This

    Chess - Analyze This, adından da net olarak anlayacağınız üzere analizli satranç oyunları oynamanızı sağlayan ücretsiz bir Android oyunu.