Open Subtitle Editor

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10,663 TOPLAM İNDİRME
1.66 MB DOSYA BOYUTU

Açık kaynak kodlu ve ücretsiz bir video altyazı hazırlama programı arıyorsanız Open Subtitle Editor'ü denemelisiniz.

Açık kaynak kodlu ve ücretsiz programlar sektörü son yıllarda bilgi paylaşımına daha yatkın bir internete kavuşmamızın ardından büyük gelişim gösterdi. Her dalda üretilen ücretsiz kaliteli yazılımlara rastlanan sektörde video altyazı işlerimizi de halletmek için hazırlanmış programlara rastlamak artık çok kolay.

Bu programlardan bir tanesi Open Subtitle Editor ve yapması gereken işi ekstra özellikler sunmadan sade bir şekilde yapıyor diyebilirim. Video dosyanızı ve altyazılarınızı aynı anda görüntüleyerek hızlıca hazırlayabilir veya yeniden düzenleyebilirsiniz.

Bilgisayarınızı yormadan çabuk bir şekilde açılıp kapanan program sistem kaynaklarını da doldurmadan bu basit işi kolaylıkla halledebiliyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Subtitle Auto Editor

    İşaretlediğiniz klasör içinde yer alan Srt,Sub ve txt uzantılı metin formatlı dosyalar içerisinde, belirlediğiniz şablona bağlı kalarak otomatik olarak bul ve değiştir işlemini gerçekleştiren at çalıştır bir programdır.
  • Subtitle Dawn

    Subtitle Dawn, izlemek istediğiniz diziler ve filmler için otomatik olarak altyazı indirebileceğiniz ücretsiz bir altyazı indirme programdır.
  • Subtitle Monster

    Subtitle Monster, sabit diskiniz üzerinde yer alan filmler ve diziler için otomatik olarak uygun altyazıları indirebileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • Subtitle Synchronization

    Subtitle Synchronization, filmler için hazırlanmış olan altyazıların tümünü senkronize etmenize olanak sağlayan ücretsiz bir programdır.
  • Subtitle Workshop

    Ücretsiz Subtitle Workshop bütün altyazı formatlarını destekleyen ve bir altyazı düzenleme yazılımından isteyebileceğiniz tüm özelliklere sahip tam bir araç.
  • Subtitle Edit

    Filmlerin ve hazırladığınız görüntülerin üzerine dilediğiniz dilde altyazıyı ekleyerek gerçek zamanlı olarak önizlemesini yapabileceğiniz, VLC Player ile uyumlu olarak çalışan altyazı hazırlama ve düzenleme programıdır.
  • Subtitle Mechanic

    Sub, SRT ve TXT uzantılı dosyaları açmanıza ve diyalogları düzenlerken otomatik olarak senkron kaymalarını düzenleyebileceğiniz basit bir altyazı düzenleme programıdır.
  • Uyap Editör

    Uyap Editör ile Windows kullanıcıları e-imza işlemlerini gerçekleştirebilecekler.