OpenSignal

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
96 TOPLAM İNDİRME

OpenSignal sayesinde çevremizde bulunan WiFi noktalarını mobil cihazımız üzerinden takip edebiliyoruz.

OpenSignal, Android tablet ve akıllı telefon kullanıcılarının hizmetine ücretsiz olarak sunulan bir WiFi bağlantı noktası bulma uygulaması olarak tanımlanabilir.

Uygulamanın özellikle sık sık yurtdışına çıkan kişilerin işine yarayacağını düşünüyoruz. Bildiğiniz gibi yurtdışında internet bulmak her zaman kendi hattımız üzerinden mümkün olmuyor veya mümkün olsa bile çok yüksek faturalarla karşılaşma riski doğuyor.

İşte bu gibi durumlarda, çevreyi de pek iyi bilmiyorsak WiFi bağlantı noktalarını bulmakta güçlük çekebiliyoruz. OpenSignal bu noktada sahneye çıkıyor ve kullanıcıların internet bağlantısına ihtiyaç duydukları noktada onlara yardım ediyor.

Kullanıcı bazlı çalışan bu uygulama sayesinde kablosuz bağlantı sunan noktaları mobil cihazımız üzerinden bulabiliyoruz. Uygulamanın kullanımı son derece pratik birkaç adım üzerine kurulmuş. OpenSignal'i başlattığımız zaman ekranımızda kablosuz bağlantı noktalarını gösteren bir harita beliriyor. Bu harita üzerinden konumumuza en yakın olan yerleri görebiliyoruz.

Uygulama WiFi noktalarını bulma özelliğine ek olarak aşağıdaki özelliklere de sahip;

  • İnternet hızımızı gösterme
  • Bulduklarımızı Facebook üzerinde paylaşma şansı
  • En iyi sinyale sahip olan WiFi noktalarını gösterebilme özelliği
  • WiFi ve hücresel veri kullanımlarımızı gösteriyor

Eğer siz de internet bağlantısına yoğun bir şekilde ihtiyaç duyuyorsanız ve bu konuda faydalanabileceğiniz bir uygulama arayışındaysanız OpenSignal'e mutlaka göz atın.

Emircan Erdoğan

OpenSignal

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME
14.7 MB DOSYA BOYUTU

OpenSignal sayesinde çevremizdeki kablosuz bağlantı sunan yerleri harita üzerinden bulabiliyoruz.

OpenSignal, hem iPhone hem de iPad cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir kablosuz bağlantı bulma uygulaması olarak öne çıkıyor. Hiçbir ücret ödemeden sahip olabileceğimiz bu uygulama sayesinde çevremizde bulunan WiFi noktalarını mobil cihazımızda gösterilen harita üzerinden bulabiliyoruz.

Uygulama sık sık yurtdışı seyehatlerine çıkan kullanıcıların beklentilerine yönelik hazırlanmış. Sadece WiFi bağlantı noktalarını bulmakla kalmayan OpenSignal sayesinde hücresel bağlantımızı ne kadar kullandığımızı ve bağlantımızın ne kadar hızlı olduğunu takip edebiliyoruz.

OpenSignal'in kullanımı da herkes tarafından rahatla kavranabilecek düzeyde. Testlerimiz esnasında hiçbir karışıklık yaşamadan WiFi noktaları tespit etme fırsatı yakaladık. Uygulamanın en dikkat çeken özellikleri arasında hiç şüphesiz ki kullanıcı tabanlı çalışıyor olması var. Ne kadar fazla kullanıcıya sahip olursa bağlantı noktalarının doğruluk payları da o denli artıyor ve daha fazla bağlantı noktası ekleniyor.

En hızlı bağlantı noktalarını gösterme, en yakın bağlantı noktalarını gösterme, baz istasyonu tarifi verme gibi özelliklere ev sahipliği yapan OpenSignal, sık sık internete ihtiyaç duyan kullanıcıların mutlaka denemesi gereken yapımlardan birisi.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • EZ Tools

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı araçlar uygulamasıdır.
  • ZDbox

    ZDbox, birçok faydalı alt uygulamayı bünyesinde barındıran bir yardımcı araçlar uygulaması.
  • Photo Recovery Shop

    Photo Recovery Shop silinen fotoğraflarınızı kurtarmanıza yardımcı olan bir Android uygulamasıdır
  • Play!

    Play!, PlayStation 2 oyunlarını Android cihazlarınızda çalıştırmanıza yardımcı olan bir emülatördür
  • Adobe Shadow

    Adobe Shadow, web sitelerinin mobil tarayıcılardaki görünümünü Android cihazlar üzerinden test etmek için web geliştiricilere özel olarak hazırlanmış kullanışlı bir uygulama.
  • Toucher

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı bir araçtır.
  • Tinkerplay

    3 boyutlu yazıcılar için model tasarımı yapabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.
  • Voicedocs

    Voicedocs mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz speech to text uygulamasıdır