Opera Next

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14,206 TOPLAM İNDİRME
33.96 MB DOSYA BOYUTU

Opera Next ile popüler web tarayıcısı Opera'nın en son alfa, beta ve geliştirme sürümlerini test edebilirsiniz.

Opera Next popüler web tarayıcısının geliştirilmekte olan sürümlerinin kullanıcılar tarafından test edilmesine olanak sağlayan bağımsız bir sürümüdür.

Daha önceden Opera'nın geliştirilmekte olan alfa ve beta sürümlerini test etmek istediğiniz halde mevcut kararlı bir sürümünü bulamadıysanız, Opera Next ile daha önce gerçekleştirememiş olduğunuz isteğinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bilgisayarınıza aynen kararlı sürümde olduğu gibi yüklenebilen Opera Next'in logosu kullanıcılar tarafından karıştırılmaması için gri renkte tasarlanmıştır.

Birçok tarayıcıda olduğu gibi Opera Next'te yeni sürümleri çıktıkça otomatik olarak güncellenmektedir. Bu sayede tüm kullanıcılar Opera üzerinde yapılacak olan tüm geliştirmelerden önceden haberdar olabilecekler.

Opera'nın en yeni sürümlerini herkesten önce denemek, kullanmak ve test etmek isteyen kullanıcılara mükemmel bir çözüm yolu sunan Opera Next gerçekten hayata geçirilen başarılı bir proje olarak dikkat çekiyor.

Can Çevrim

Opera Next

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5,000 TOPLAM İNDİRME
55.69 MB DOSYA BOYUTU

Opera Next ile popüler web tarayıcısı Opera'nın en son geliştirilen sürümlerini test edebilirsiniz.

Opera Next, popüler internet tarayıcısı Opera'nın geliştirilmekte olan en son sürümlerini test etmek için kullanıcıların beğenisine sunulan bağımsız web tarayıcısıdır.

Bundan sonra Opera Next kullanan kullanıcılar, Opera'nın kararlı sürümü üzerinde yapılacak olan geliştirmeleri önceden test etme ve görme şansına sahip olacaklar.

Diğer tarayıcılarda olduğu gibi Opera Next'te kendisini otomatik olarak güncelleme özelliğine sahip. Bu sayede kullanıcılar tarayıcı üzerinde yapılacak olan tüm yenilikleri anlık olarak test etme şansına sahip olacaklar.

Kararlı Opera sürümüyle karıştırılmaması için Opera Next'in logosu kırmızı yerine gri olarak tasarlanmış durumda.

Her ne kadar kararlı sürüm kadar stabil çalışmayacak olsa da Opera üzerinde yapılan geliştirmeleri anlık olarak takip etmek isteyen kullanıcılar için Opera Next gerçekten başarılı bir yazılım olarak dikkat çekiyor.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Opera

    Opera, kullanıcılarına hızlı ve farklı bir internet deneyimini gelişmiş özelliklerle sunmayı hedefleyen popüler internet tarayıcısıdır.
  • Opera@USB

    Opera internet tarayıcısının taşınabilir versiyonu olan Opera@USB'yi kurmadan ihtiyacınız olan bilgisayarda kullanabilirsiniz.
  • Opera Neon

    Opera Neon pratik kullanım sunan bir internet tarayıcısıdır
  • Vivaldi

    Vivaldi, Opera internet tarayıcısının hem kurucusu hem de eski CEO'su Jon Von Tetzchner ve birlikte çalıştığı 25 dev ekip tarafından hazırlanan hızlı ve teknolojik bir internet tarayıcısı.
  • Opera GX

    Opera GX (İndir): PC oyuncuları için özel internet tarayıcısı
  • Opera Mobile

    Web sitelerinin Opera Mobile 11 mobil tarayıcısında nasıl göründüğünü test etmek için kurabileceğiniz Windows 7 uyumlu tarayıcı.
  • AdBlock

    AdBlock, Microsoft Edge, Google Chrome, Opera ile uyumlu ücretsiz reklam engelleme eklentisi.
  • Disable HTML5 Autoplay

    Disable HTML5 Autoplay, Google Chrome ve Opera internet tarayıcıları için geliştirilmiş bir eklentidir